Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Orlík - dobrý písničky, pak dvě alba ještě taky dobrý, pak už odpad. Krysař - dobrá hudba. Ale nikdo mě nezbaví dojmu, že Landa přitáhl myšlenku čistý Evropy, čistého Československa (nebo jak to zformulovat). Prostě skíni jsou jeho děti, bohužel i dementní ultras.
    • škoda že si nepřitáhnul čisté myšlenky...
  • Čau zajímalo by mě jesli někdo nevíte, zdali má Daniel Landa původní jméno a příjmení nebo se jmenoval jinak dík.
    • já si myslím, že se jmenuje normálně Daniel Landa, asi to nebude žádný pseudonym, ale nevím to jistě.
  • nevite jestli nktery z jeho koncertu vozova hradba bude na dvd?
  • Dane, všechno nejlepší k Tvým dnešním narozeninám *14* *3* *4*
    Dana mám moc ráda, těším se na jeho koncert Vozová hradba tour 2011.
    Vždycky když potřebuji vnitřně povzbudit, "osolím" si Dana a je mi vždy lépe. Touha pro mě znamená hodně, vyjadřuje vše. Jela jsem se podívat i na Danův úžasný muzikál "Tajemství", který je úžasný, moc na mě zapůsobil. Dane, ani nevíš, jak mi pomohl v těžkých chvílích, když jsem si vzpomněla na poselství Tajemství.

Ještě jednou Dane vše nejlepší, hodně spokojensti v osobní i profesní stránce a hodně životní pohody! *3*
  • jack_sparrow
    Všechno nejlepší, Dane! *3* *14* *1*
  • Všechno nejlepší
  • Milý pane Danieli
    Gratulace a přání k Vaším dnešním narozeninám všechno nejlepší! *4*
  • Dan je jedinecna osobnost, ktera nutne rozdeluje populaci na 2 skupiny, co si zde vymenuji nazory. ja osobne Landu respektuji nejen kvuli hudbe, kterou produkuje, ale obzvlaste i kvuli nazorum, se kterymi prevazne souhlasim. A Orlík? co na tom, kazdy delame preslapy, ale on toho nelituje, tak nema smysl ho odsuzovat. Co bylo bylo , zivot jde dal, tak se radeji soustredme na jeho soucasnou tvorbu, ktera je relativne kvalitni.
  • je super a poslouchám ho snad od 5.Když sliším jeho písničku tak mě to až rozespívá a roztancuje,když ho sliším tak se přestanu bát být naštvaná a začnu bejt veselá.Jednou kdž jsme se pohádali s mojí nej kámoškou tak jsem si pustila jeho písničky a ................... nic byla jsem veselá a ani trochu naštvaná. *1*

*14* Dan Landa *14*
  • ORLÍK

Škoda, že se ORLÍK rozpadl. nEVÍTE NĚKDO PROČ? Nemůžu to nikde najít...
    • Někde jsem četl, že jim na koncertech část lidí začla hajlovat. A přece jen po revoluci každej nebyl hned pos**** když se zazpívalo cikán a tak,takže ten rasismus tam nákeju byl,ale do nácků měli(Orlík) sakra daleko. No a protože se s tim nemohli ztotožnit,tak se ny to vykašlali...tak nějak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit