-
neim
to je borec nejvetší!!!!!!!!!on je tak super v roli horatia caina že to není možný!!je sexy:-* -
neim
to je borec nejvetšá!!!!!!!!!on je tak super v roli horatia caina že to není možný!!je sexy:-* -
Re: Re: :o(
Po usilovném hledání jsem zjistila, že by měl být až v druhé řadě. *9* -
Horatio
škoda,že CSI:Miami skončila *9*
Caruso tam byl úžasnej!!! *5* -
Kriminálka New York
největší nuda je Kriminálka New York zlatý David Caruso -
Re: :o(
Vážně?Tak to by bylo úžasné *14* , jen ho nepropást *1* -
:o(
Tak nám skončil poslední díl 2. řady. Teď si musíme počkat. *9* V jednom dílu CSI: NY by se měl David objevit. *14* -
Re: objev
Taky si ji nahrávám. *14* *1* Jinak bych asi umřela steskem. *9* Už se moc těším na další řadu, snad nám to čekací období rychle uteče. *5* -
objev
Dnes jsem poprvé objevila tyto stránky a jsem nadšena, ale Davida C. zbožňuji už dlouho.Jen je hrozná škoda že nova přestane dávat Kriminálku Miami. Ještě že si ji nahrávám jinek bych to asdi nevydržela *15* *14* -
Re: Horatio a svatba???
Ožení se s Ericovou sestrou Marisol. *3* -
svatba
Holky nebojte Horatio se sice ozeni ,ale jeho mila mu zanedlouho umre .A ozeni se presne ve 4 rade 23 dil *3* -
Re: Re: UŽ VÍM
no vlastně nevím, jestli se těším, že se ožení *7* -
Horatio a svatba???
Horatio se ožení??!!Páni..S Jelinou to asi nebude...Nevíte někdo s kým? No to mi vyrazilo dech *3* -
Re: UŽ VÍM
Miami by někdy v létě měla pokračovat 3. řadou (aspoň to říkali ve Volejte Novu). Horatiova svatba bude před koncem (asi 3. díl od konce) 4. řady, takže se máme na co těšit. *3* -
UŽ VÍM
tak už vím, že CSI Miami nahradí CSI New York, škoda, velká škoda. Ale jak je to s tou seriálovou svatbou pořád ješte nevím. *9* *7* -
a co dál?
Ahojky, ta foto s "dámou" v bílém, Horatio se nám ožení? Víte někdo něco víc o dalších sériích a bude Nova dávat 3 řadu? dík -
Horatio-David
on je tak krasnounkej *4* jako vim ze mezi nama je asi tak 35 let vekovy rozdil ale i tak je sladoucky *14* sice bych ho netypla na kuraka ale kazdy si obcas da ne? *4* -
Re: David a rozvod
No,bodejď by se nerozvedl, když má víc jak ročního syna s jinou...
*14* -
David a rozvod
Ahojky.Tak David se rozvedl....Po 8 letech.Podle mě je to škoda.Jen málo herců a hereček vydrží v manželství dlouho.I když 8 let je už mezi herci docela dost.
No tak zatím pa pa pa -
David:))
Ahojte....David Caruso je prostě nejlepší herec nejradši ho mam v Kriminálce Miami uplně se tamhodí a nenecham si ujít ani jeden díl...stršně ho zbožnuju *15* *5* *14*