Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nesnášim jí !

hele koukala jsem na youtube na debby a musim uznat že hlas má fakt pěknej *5*
  • bendik

Re: Re: Re: Re: Re: Nesnášim jí !

no tak promin *9* omlouvam se
  • maggie611

Re: sddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee

copak? závist přemáhá mozek? *15* *15* *15*
  • maggie611

debby

uvažuju o tom že se přidám do fanklubu debby ryan. mam to udělat? očekávam že mi poradíte *5*
  • Re: Debby

diky tvímu blogu se mi debby líbí tak si toho važ *5*
  • tak dobře

dobře... přesvědčily jste mě, debby má fakt peknej hlas i písničky a začínám si myslet že je fajn holka *4* a uživatelka karoinka má hezkej blog *5*
  • maggie611

já se nerozčiluju to ty tady píšeš mračící smajlíky *5*
  • maggie611

Re: dEBBY

neni to Zack a Cody na palubě ale Sladký život na moři nebo taky by se dalo uznat sladký život na palubě *3* *5*
  • bendik

jo uz se du zblaznit nevim proc se rozcilujes ja ti nic neproved nebo jo ? *7*

se nezblázni
  • dEBBY

Nehci jí nějak pomlouvat,ale v tom seriálu Zack a Cody na palubě...tam teda nehraje tak dobře.Mě se líbí ten její nový film 16 přání. *3* *3*
  • bendik

myley cyrus *5* to jasny jako facka ne a neres to tohle je diskuze o deby *13*
  • sddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee

ffffffffffffůůůůjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjj *3* jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjj *16* jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *16* jjjjjjjjjjj *16* jjjj *16* jjjj *16* jjj *16* j *16* jj *16* jjj *16* jj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjjj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjjj *16* jjj *16* jjjj *16* jjjj *16* jjjjjjjjjjj

co sem pleteš miley? a kterou vlastně?
  • bendik

Re: Re: Re: Re: Nesnášim jí !

a ty fandis emily osment ja teda posloucham jeji muziku ktera je lepsi nez miley

uff, už jsem si myslela že jsi totál nenormální *5*
  • maggie611

Re: Re: Re: Re: OMLUVA PRO VÁS

v poho kámo *5*
  • maggie611

Re: Re: Re: OMLUVA PRO VÁS

tak promiň *4* *4*
  • maggie611

Re: Re: OMLUVA PRO VÁS

to nebyl výsměšek a nemusíš to po mě celý opisovat *10*
  • maggie611

Re: OMLUVA PRO VÁS

TAK TO SE TI MOC NEPOVEDLO HOLKA ALE NEBOJ MY TO PŘEŽIJEM I BEZ TOHO VÝSMĚŠKU *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit