-
Re: Re: Re: Re: Re: Nesnášim jí !
hele koukala jsem na youtube na debby a musim uznat že hlas má fakt pěknej *5* -
no tak promin *9* omlouvam se -
Re: sddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee
copak? závist přemáhá mozek? *15* *15* *15* -
debby
uvažuju o tom že se přidám do fanklubu debby ryan. mam to udělat? očekávam že mi poradíte *5* -
Re: Debby
diky tvímu blogu se mi debby líbí tak si toho važ *5* -
tak dobře
dobře... přesvědčily jste mě, debby má fakt peknej hlas i písničky a začínám si myslet že je fajn holka *4* a uživatelka karoinka má hezkej blog *5* -
já se nerozčiluju to ty tady píšeš mračící smajlíky *5* -
Re: dEBBY
neni to Zack a Cody na palubě ale Sladký život na moři nebo taky by se dalo uznat sladký život na palubě *3* *5* -
jo uz se du zblaznit nevim proc se rozcilujes ja ti nic neproved nebo jo ? *7* -
se nezblázni -
dEBBY
Nehci jí nějak pomlouvat,ale v tom seriálu Zack a Cody na palubě...tam teda nehraje tak dobře.Mě se líbí ten její nový film 16 přání. *3* *3* -
myley cyrus *5* to jasny jako facka ne a neres to tohle je diskuze o deby *13* -
sddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee
ffffffffffffůůůůjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjj *3* jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjj *16* jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *16* jjjjjjjjjjj *16* jjjj *16* jjjj *16* jjj *16* j *16* jj *16* jjj *16* jj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjjj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjjj *16* jjj *16* jjjj *16* jjjj *16* jjjjjjjjjjj -
co sem pleteš miley? a kterou vlastně? -
Re: Re: Re: Re: Nesnášim jí !
a ty fandis emily osment ja teda posloucham jeji muziku ktera je lepsi nez miley -
uff, už jsem si myslela že jsi totál nenormální *5* -
Re: Re: Re: Re: OMLUVA PRO VÁS
v poho kámo *5* -
Re: Re: Re: OMLUVA PRO VÁS
tak promiň *4* *4* -
Re: Re: OMLUVA PRO VÁS
to nebyl výsměšek a nemusíš to po mě celý opisovat *10* -
Re: OMLUVA PRO VÁS
TAK TO SE TI MOC NEPOVEDLO HOLKA ALE NEBOJ MY TO PŘEŽIJEM I BEZ TOHO VÝSMĚŠKU *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*