-
Re: Re: Re: Re: Re: proč?
*14* *14* oh jak krásně se jí zastáváš. nechtěl by ses zastat taky mě? *14* *14* *14* jseš celkem sympaťák *14* *14* a tu blbou krávu co na debby nadává pošli někam jo? *14* *14* *14* i love you *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: krawa
prosimte jedna vec nenadavej na slovaky ja sem z pulky z taky slovenska je to krasna zeme a jestli ji urazis ze je ze slovenska tak urazis i mne a at si hovori o cem chece a u rob si tu taky neco proste nani kasli ale neurazej slovensko *16* *13* -
Re: Re: Re: Re: proč?
dovol abych se zasmal za vsechny co fandi deby hahahaha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Nesnášim jí !
neposlouchej je. debby je trapná a my jsme lepší protože se niam nevnucujem *4* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Debby je super!
SRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Re: Re: krawa
prestan na nu hovorit takto..... si nejaka zo slovenska, co? tak co sem lezeš? víš když píšeš www.osobnosti.cz tak tam je taková drobnost! CZ !!!!!!! JAKO ŽE TO JE PRO ČR!!!!! takže jdi do řiti ty sračko! a debby si vem s sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: krawa
*16* hlavně si nešukni -
Re: Re: Re: proč?
já bych fakt nechtěla bejt taková děvka jako ona. může si za to sama!!! já jsem 1000000000x lepší milejší a hezčí než ona -
Re: Re: proč?
hele a jak by se líbilo tob kdybis byla pop star a takhle ti lidi nadávali ZAMYSLI SE *7* *7* *7* -
Re: Debby je super!
no tak to si pis ze kouknu ja ji taky zbystril nedavno dokonce ji vysla debutova pisnicka a nevis nahodou kde bych ji ztahl *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: pi.a
tady nekdo netvrdi ze se do ni zabouchl ja ji proste fandim podle mne je ok a smitec *5* -
Re: Re: Re: pi.a
a ty kravko asi nevis co jeto asi fotomontaz ze *15* -
Hnusná
debbyl ryan je traaaaaaaaaaapnááááááá a vy co ji milujete jste taky traaaaaaaaaapnýýýýýýýýý a debil ryanová je hnusnější než hovno *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: pi.a
no vidíš?! řikáš nesuď dokud neznáš! tak jak můžeš vědět že je tak úžasná??? vy všichni jste se zabouchli do filmoví postavy. jasně baily je docela milá protože to má ve scénáři!!!!!! nevim co s tou trapkou všichni máte *7* !!!!! -
Re: Re: Re: proč?
hele já souhlasim s neznámou. je blbá stejně jako všichni co ji podporujou *5* -
Re: Re: Re: pi.a
to si myslis ty ale my ne je pravda ze sice kazdej nekomu nemusi padnout do oka ale nesud pokud neznas *13* -
Re: Re: proč?
hele jak tu uz nekdo rek proc nikoho soudis dyzho neznas *13* za prvi ona ma talent i charisma a jestli ji proste nemas rada tak sem nelez jasny a k tomu ze ona je trapna jak ty pises tak nevim nejdriv se podivej na sebe a opravdu nesud nikoho ko neznas -
Re: děláte si srandu ?
krávo pitomá podělaná!!!!! ti zplesnivěl mozek? o sorry ty žádnej nemáš, já zapoměla ztratilas ho když jsi tej debilce vindavala hovno z prdele. smrdělo to? koukala jses jí i do píči?? strkalas jí tam prsty? nebo snad ona tobě? no jo je vidět že máš v mozku sračky!!!!!!! *5* -
Re: Re: pi.a
je trapka a je hnusná jak kraví hovno zplesnivělý na poli a prožraný červama!!!!!!!!!!!!!!!!! a to hovno je 1000000x hezčí než debbyl ryanprdová!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hello
Hello. I´m Debbyl Ryan and iam cow, very big cow. and you are stupid cows to, but iam biggest cow than you :-) ! i now, i didn´t go to serial suite life on deck! it is my biggest mistake *9* *9* *9* i hate you *16* *16* *16* no, it´s your mistake and my problem. i hate my fans and i love my disserters *14* . i hate cole and dylan sprouse and i love Justin Bieber very much *14* *14* *14* *14* *14* *14*