-
Re: Re: ???
jak můžeš vědět že my jsme nymyšlený a ta debil ryan je úžaná? vždyď O nás víš úplný HOVNO *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* a mimochodem .......... jsi trapná!!!!!!!!!!!!!§ *10* -
Re: proč?
hele ty zas neodsuzuj nás!!!!! *13* *16* *16* !!!! to snad nemáme právo někoho nesnášet? *16* a navíc já viděla všechny díly suite life on deck a hodně videí na youtube a stačilo mi to jako důkaz že to je namyšleně trapná trepka!!!!!!!!!!! TAKŽE DRŽ HUBU přestaň podporovat tu prolhanou, přetvařovačnou a sprostou plesnivou houbu na mytí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: pi.a
proč bych měla přestat nadávat? je blbá trapka a hotovo! -
Re: Re: pi.a
hleď si svího ty náno blbá co podporuje tu sprostou debby ryan. víš o tom že má na netu nahý fotky? nevíš co? tak asi proto ji tak miluješ ty trapko pitomá! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: bléé
souhlasím je trapácká. nechápu co se vám na ní líbí. *7* -
Re: děláte si srandu ?
podle me je a holka v poho do 15-ti let v 16 to šlo ale od 17 je z ní namyšlená a blbá kráva *16* -
Re: děláte si srandu ?
Skvěle napsané :) -
Re: Nesnášim jí !
neni trapna a to ty si trapna *16* *10* *10* -
Re: krawa
ty jej zavidiššššššššššššš *15* *15* *15* -
děláte si srandu ?
Lidi , já opravdu nechápu jak někoho můžete soudit jenom podle toho že ''vypadá namyšleně'' . Nesuďte lidi pokud ste s nima v životě nemluvili nebo osobně nepotkali . Mě připadá jako milá holka která se jenom snaží dosáhnout svýho snu . Vy co jí nadáváte se nad sebou sakra zamyslete . Bylo by vám příjemný kdyby vás urputně nesnášel někdo z druhýho konce světa a říkal že si trapka ? hele starejte se o sebe , a nechte lidi který se drží svýho snu a mají větší sebevůli než vy na pokoji . Tím že jí nadáváte jenom dokazujete že si na někom hezčim a talentovanějšim pořebujete vybít zlost . Vy sami ste v tom případě trapky .. -
Re: podobnost
nie nepodoba sa *3* -
Re: pi.a
Debby neni trapkaaaaaaaaaaaaaaaaaa *16* -
Re: proč?
ano máš pravdu Debby je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *4* *4* *4* -
Re: krawa
prestan na Debby hovorit takto! *5* -
Re: pi.a
prestan na nu nadavat *16* *8* *8* *8* *16* *10* *10* *16* *8* *16* -
Re: ???
ona je velmi super a mneni namyslena to ty si namyslena *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: bléé
prestan ona je pekná hej a ty si škareda a je super *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Debby je super!
ja ji mam rada... je moc hezka.. ae je pravda ze nekdy se tvari namyslene..ae co kazdy ma nejake chyby... debbie ryan je opravdu hezka ae pro me je nejlepsi selena gomez-jako herecka ae i vzhledove )) *4* -
proč?
když tu všichni píšete jak ji nesnášíte, viděli ste ji vůbec v nějakym filmu? viděli ste snad těch x desítek epizod The Suite Life On Deck ve kterejch hraje? viděli jste ty její videa na youtube?? neodsuzujte někoho koho neznáte! -
???
Ja nwm. Je taká divná!!! A působí namyšleně!!! Vím, že polovina lidí, teď bude říkat, že ji závidim. TO NENÍ ZÁVIST!!! JÁ BYCH NECHTĚLA BÝT TAKÁ TRAPKA!!!!!!!!!!! *9* *9* *13*