Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maggie611

OMLUVA PRO VÁS

hele lidi, asi mě zrovna moc NEMUSÍTE protože jsem tady na vás a na Debby dost ošklivě nadávala a tak vám jen chci říct že je mi to UPŘÍMĚ omluvit- sice ted debby taky zrovna NEmiluju, ale ne zas tolik abych byla tak hnusná jako předtím takž SORRY VÁM VŠEM *3* *3* *3* *9*
  • karoinka

Help me..

Ahoj.. Obdivuju Debby teprva asi 3dny.. ale mohl by mi někdo říct názvy jejích písniček.. nemůžu se k nim nikdy dobrat.. Díky *15*
  • kari99

Re: Debby

máš hezkej blog *4* *3*
  • bendik

Re: Re: Re: Re: Re: Nesnášim jí !

hmm ted si mne zaskocila trochu sem premyslel teda a spis bych dal prednost emily osment duvod deby je pekna holka dobre hraje ale emily osment zpiva i hraje coz se mi liby mozna se ted budes smat a pro emily osment a deby ryan mam slabost proste sou to jako holky snu nebo neco takovyho proste ale prednost bych dal emily
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nesnášim jí !

já jsem vzhůru- to ty celou dobu spíš.... *1* *1* *1* ale jen tak pro zajímavost... dal bys přednost emily oment nebo debby ryan? *5*
  • miley-destiny

ahahh hele ona se nikdy nevyrovná miley to mi věř !!
  • bendik

mas peknej webik liby se mi to pekny *14*
  • karoinka

Debby

*14* http://karoinkydenik.blog.cz/ *14*

Kdo má rád Debby.. koukněte se! *3* každé kouknutí pomůže.. předem děkuju těm co se kouknou *15*
  • karoinka

Re: Re: děláte si srandu ?

.... Já souhlasim s Sabb.. *3*
  • karoinka

Re: děláte si srandu ?

Souhlasim *3*
  • karoinka

Debby

Ahojk
    Jestli by chtěl semnou něknodo DO 13 LET kamošit (z fanklubu Debby) tak písněte vzkaz *14* *15*
  • bendik

Re: Re: Re: Re: Nesnášim jí !

jo rozcilil protoze me serete zenadavate na osobu kterou nikdo z nas nezna my taky nepomlouvame ty vase hvezdicky tak se probud
  • Re: Re: Re: Nesnášim jí !

ooo chlapeček se rozčílil... *1* *1* *1* tak to radši všichni odcházíme *1* *1* *1*
  • bendik

Re: Re: Nesnášim jí !

ty vole uz me to tady sere vazne vsichni co ni nadavaj vypadnete a dete si komentovat ty vase stars co sem vubec lezete a kazite tadym ostanim den me vsichni co nadavate na debi mi pridete ze ji zavidite ste trapny a vy vsichni co ji nenavidite *16* nejdriv se zamyslete nad sebou a pak neco melte kurva *16* *16* *16*
  • bendik

Re: Re: Re: Re: Re: krawa

oh ty se mno teda vytrela ze se nevzpamatuju *1* *5* ale vis co proste neurazej a jestli se mi lyby nebo ne to je moje vec ty namyslena huso
  • Re: Re: podobnost

jo je jí podobná- obě jsou hnusný *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: ???

moéje řeč *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: proč?

vidíš, směješ se!pro tvou informaci jsem se snažila ji napodobit a jak vidím celkem mi to vyšlo: to že je namyšlená a ty totál nerozumíš vtipům *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5*
  • Re: Nesnášim jí !

Aiso nebo jak se manujes kasli na ne a posli je nekam ja debby taky nenávidim *5* *5* *5* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: krawa

oooooooooooooooooooo chlapeeček se nám zabouch!!!!!!!!!!!!!!!!! teras si myslim jestli do dveří nebo do ty ¨svolenky teda slovenky........ *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* stěěěěěěěěěěěěěěěěrka chlapečku *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit