Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CO?? tak to neni pravda!!
  • Debby Ryan je namyslená herečka.

Pesničky má akokeby siich písala pri krave v zadku
  • Ja som to do riti nepísala.

Ale moja segra
  • ALYSA neverim ti že si videla Debby na vlastne oči a že si spadla na nu to ti asi nikto neveri
  • ja ju tiež nemám v obľube...moja bývala spolužiačka ona si myslí že Debby ked pesničky spieva hlavne to JESSIE tak tam spieva rozmaznane a aj tak vyzerá...a ja si myslím že ma pravdu.
    Aj tie fotky ma dosť čudne take hrozne
  • Povedz to mojej segre.Ona si vymýšľa.Nie ja.

Ja proti Debbz nemám nič, A pochybujem že sa s ňou moja segra stretla
  • ALYSA
    ked kamarat/ka zakopne a spadne sa smeje a potom jej pomože ale ked ti nebolo nic tak si sa mohla zdvihnut sama!
  • ALYSA ty si fakt ku... protože koždej se ti muže smát aji kdyby to byl Miloš Zeman ( český prezident)
    si fakt že se mi chce zvracet *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
    avyhořím vstekem *16* *16* *16*
    ty si uplný *12*
  • Ty ji znas?
  • a co ona na to řekla?
  • Debby nečakala som to od teba.Že sa mi vysmeješ do očí:( :(

Viete bolo to von v L.A. a ja som zakopla a spadla som a Debby(Debbyl) sa začala smiať.A ani mi nepomohla.Neznášam ju.Ona má svoju SKai tú K****u.

A odvtedy ju rada nemám.:( Celé dni len revem.Ako sa mi mohla vysmiať do očí.A ja som jej povedala: TOTO SOM SI O TEBE NEMYSLELA----- ale po Anglicky. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Mám tě ráda Debby
  • Debby je moje oblíbená herečka a zpěvačka...myslím,že to není žádná nafoukaná celebrita *7* myslím,že to je úplně normální holka..škoda,že někdy neudělá koncert v ČR,třeba v Praze..
  • optava herečka *4*
  • je dobrá hereška,mám jí moc ráda *4* *4* *4* *4*
  • AHOJ MÁM TĚ MOC RÁDA HLAVNĚ V JESSIE A JSEŠ DOBRÁ HEREŠKA A MOC DOBRY ZPĚVAČKA *14* *5* *4* *14* *14* *3* *15* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Protože je v Jessie starší,to tě nenapadlo? *15*
  • Já nechápu to že je ve sladky zivot na mori jina než v Jessie
  • Ahoj Debby mám tě moc ráda vím,že asi nejsi to ty ale prosím, někdo kdo jí zná více než já řeknete mi na ní číslo jestli víte prosíím ! Barča z ČR vím,že je to divná otázka ale moc mi na tom záleží *14* *4*
  • Mám ji ráda hlavně v jessie! *7* *4* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší