Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím napíšete mi sem pár dobrých filmu ve kterých Debby hrála? *4* ( prosím filmy néé serialy ! ) *4* děkuju *14*
  • Já mám Debby moc ráda *1* *3* *7*
  • maggie611
    16 přání :)
  • Bianka nechcem ta urazit ale teba sa paci naozaj iba selena a nikto iny z disney *7* *7*
  • Tak Debby se mi líbila ve filmu 13 přání, ale ty sitcomy co točí teď jsou všechny na jedno brdo. Její herecký umění je u mě na bodu mrazu, to už mam radši Selenu Gomez *6*
  • * *14* miluju debby ryan a narodila ve stejný den jako já
  • Anna.N
    Všechno nejlepší, Debby! *3*
  • Sledujte blog o Debby, su tam stale nejake novinky :) Debbyryan.blog.cz :-)
  • Nech si Debby užije svoje narodeniny v Indií :)
  • Debby tu nikdy nebola a ani nevie že táto stránka existuje..
  • Cole Sprouse je americky herec, ktorý možno ani nevie kde je Slovensko alebo Česko, Debby je single a nikdy nechodila s Coleom.. Tak si tu prosim nevymýšľaj že s ním chodí alebo že vie po Česky :D
  • Debby je momentalne single :)
  • Nechápem takých trápnch ľudí čo by len ohovárali tieto hviezdy.. Debby je podľa mňa uplne v pohode a mam ju veľmi rada :) A nieje tlusta vyskušaj si pozrieť jej fotky..
  • vše nej nej
  • všechno nejlepší :D
  • vubec neni tlustá a je hezká *4*
  • Bude mat narodky ja zase som sa narodila 22.6.1995.Budem mat vtedy 17 no v júni pre čechov červen *7* *15*
  • *14* i love you debby
  • Tak zaprvé, tlustá není, je akorát a já jsem ráda za to že není žádná vychrtlá anorektička. Zadruhé prasata nejsou zase tak tlustá. Za třetí kdyby byla blbá, nebyla by tak slavná a žádaná herečka a začtvrté kdyby byla hnusná tak by se také herečkou ani zpěvačkou nestala. Tak přestaň žárlit *3*
  • máš pravdu *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší