-
Debby momentálne priateľa nemá..
debbyryan.blog.cz -
Nechci dělat drby ale Debby by se podle posledních ůdajů měla vdávat se svým přítelem.Nwm jestli to je pravda.
-
presne!!!!!!! moje slovo
-
ano tak sa kukni na seba totiž ťa nevidim ako vyzeráš ale určiťe si presne taka ako Deborah de*il žeeeee *16* *16* *15* *15* *15*
-
Nechápem prečo si Debby dava stale malovat vlasy na hnedo ved s toho sa da dostat nejaka choroba a aj tak sa vlasy potom tachžšie umyvaju *6*
-
aha Karoinka pozri nezaujíma nás Deborah Ryan ved to je jej krstne meno
-
hahaha tak to bolo dobre čo si povedala *15* *15* *15* *1* *1*
-
Si skvěla herečka Debby *4* *4* *4*
-
to ani ja ved skoro nenapísala ani jednu pesničku sama....ostatne od niekoho si odpísala a potom tu pesničku zaspievala,ktorá nepatrí jej iba sa chce ta Debby vychvalovat
-
ano vychvalovala sa že je pená že je najkrajšia a tak dalej......to by som radšej skočila do blata než sa s nou priatelit
-
toto!!!.....................bolo to pravdivé slovo....ano máš pravdu ona to má vo scénari
-
Pani Múdra! Debby je pekná ale tučná a blbá......ved potom ked budete všetky dievčata väčšie tak ju budete tak nenávidiet...uvidíte
-
´to radšej hlasovat za zachod než sa tou debborov ryan
-
Hlasujte pro Debby v soutěži o nejkrásnější Disney Hvězdu :)
http://denik-silene-holky.blog.cz/1208/nejhezci-hvezda-disney-channel -
Např. 16 přání *3*
-
I love Debby Ryan *14*
-
Victoria Justice je od Nickelodeonu, paní chytrá :D
-
Teď točí jenom Jessie -.- Co je u ní na jedno brdo?
-
Přesně tak podle mě je vážně bezvadná a myslím že je fakt dobrá *4*
-
Debby je pěkná, chytrá a hodná ! *14* těm co mají ty kecy jako že je hrozná atd a na to sami brdo tak at se podívají na sebe! Kam ste to vy vžyvotě dotáhli ? Nikam ! Tak držte pusiny *3*