Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • demi-lovato

Re: Get Back

Všechny její písničky jsou úžasné.Třeba Here We Go Again,Don't Forget jsou super písničky.Prostě Demi je nejlepší.A v Camp Rocku byla skvělá.A kdo jí nesnáší tak atˇ semka neleze.
  • terezice

Re: Demi je nej .

moje řeč *3*
  • terezice

Re: Re: Get Back

jo to sem si taky na začátku myslela...ale když sem ju slyšela zpívat tak *14* *14* *1* né,fakt,zkuste si od ní něco zazpívat,pak suďtě...
  • demi-lovato

Re: ..

Demi hrála v Prison Breaku jako Danielle Curtin
  • deminka2

Re: Get Back

presne
  • ..

ahoj mam dotaz..hrozne by me zajimalo koho hrala v prison breaku..nemuzu si tam an ni vubec vzpomenout:D
  • macka41

Get Back

Demi Je nej. Já mám nejradši písničku Get Back ta je fakt úžesná a v ní má demi úplně úžasný oblečení. ty rukavice ty jsou božský.
  • kacule159

jelen

Já tohle fakt nechápu *7* každá zpěvačka je jiná, jak Demi, Miley, Selena, Kelly , Taylor i tak Lucka Vondráčková. Já jsem fanda všech nejradši mam teda Demi ,ale ty ostatní neurážim tak se sklidněte a každej hezky u svýho favorita. *14*
  • z.u.z.k.a

Re: NEJ NEJ NEJ!!!!

no ja taky posloucham demi jo ale nej fakt neni to si mysli kazdy o svych vyvolenich hvezdach *15* *15* porad se hadat ne demi je nej ne selena je mnohem lepsi *15* *15* nikdo neni nej kazdy je na svem zebricku *4* *4* *3* *3* *1*
  • Re: Re: As The Bell Rings

Můžeš mi poradit, kde si můžu stáhnout ty titulky? *7*
  • Re: Re: As The Bell Rings

Díky *3*
  • monass

Re: As The Bell Rings

jo prestehovala se ja sem si totiz k tomu stahla titulky vis
  • As The Bell Rings

Ahoj. Neví někdo, co se stalo v s Charlotte, postavou, kterou hrála Demi v seriálu As The Bell Rings? Myslím, že to v 1. dílu 2.série říkali, ale na to neumím moc anglicky. Poradí mi, prosím, někdo? *9*
  • monass

Re: Tak held´te...

sice mas pravdu ale prome je lepsi demi ale miley je taky skvela a me uz taky vseci stvou jak lezou na ostatnich diskuzi a pomlouvaj je tam
  • Re: ploste je skvela

Já jí mám taky moc ráda.Chápu,nemusíte jí mít rádi , ale takhle jí nadávat nemusíte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
  • kikines

Demi je nej .

Nevím, co tady pořád všichni máte . Jenom se hádáte nebo jakože ne hádáte, ale píšete tu takový hovadiny .Demi je nej a tak to je .Nechci tady plíst své další nejoblíbenější herce,herečky, zpěvačky atd.atd. Když tady někdo na Demi nadává tak je to jeho věc, budˇ je to debil a nebo je to prostě člověk který dává najevo svůj názor a musí všechny urážet !Být váma tak to neřeším ....Pročetla jsem si celou doskuzi a musím říct, že to co se tu píše z toho je mi na nic .Když Demi nemáte rádi, nikdo vám nepřikazuje sem chodit a už vůbec ne ji tady urážet, je to skvělá herečka a její hlas, no to je prostě bomba ...
  • kikines

Demi je nej .

Nevím, co tady pořád všichni máte . Jenom se hádáte nebo jakože ne hádáte, ale píšete tu takový hovadiny .Demi je nej a tak to je .Nechci tady plíst své další nejoblíbenější herce,herečky, zpěvačky atd.atd. Když tady někdo na Demi nadává tak je to jeho věc, budˇ je to debil a nebo je to prostě člověk který dává najevo svůj názor a musí všechny urážet !Být váma tak to neřeším ....Pročetla jsem si celou doskuzi a musím říct, že to co se tu píše z toho je mi na nic .Když Demi nemáte rádi, nikdo vám nepřikazuje sem chodit a už vůbec ne ji tady urážet, je to skvělá herečka a její hlas, no to je prostě bomba ...
  • nikolka...

NEJ NEJ NEJ!!!!

demi je nejlepší nechápu *8* co se vám na ni nelíbí výdyť ju upa nej!!!!:-)
  • BEST STAR

Zapoj se do mého projektu a zvol si svoji nej star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zůčastnění:-)
  • demi je super!!!

Demi je super holčina!!!!! *4* mám jí moooc ráda a sem zvědavá jaká bude ve filmu camp rock 2 *4* jako vždycky i s jonas brothers *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit