-
super!!
demi je vazne skvela a i sympaticka...ako nic proti ale treba selene gomez mi moc simpaticka neprijde, ale ona ano! a pry se kvuli svemu zhledu trapila!! chudinka *9* ..je upe uzasna..a ma nadherny usmev!!!! *4* -
Selaward
Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz -
co vám máme říct abyste přestaly??
hej lidi to už fakt nemyslíte vážně!Nechodím tu moc často ale když sem du tam mám z nekterých z vás zkaženej celej den.To co tu píšete fakt mi je z vás na zvracení a už fakt nevím co vám máme říct abyste tech pomluv o ní přestali sem psát.Zamyslete se nad sebou....je mi z vás nazvracení...!!! *9* *13* -
super holka!!!!!!
DEMI je uplne uplne nej nej zpěvačka a herečka!!!! je fakt boží!!!!!!!!!!!!
*3* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *3* -
Re: ty co tady nadavate demi tak se irnete a to nerikam jen ja
moje řeč tyhle lidi nesnášim ať se podívají na to co oni dokázali -
Re: Re: Tak held´te...
To je profil Demi tak proč tady furt žvaníte jak je salena hrozná,Miley ejlepší apod.? -
ty co tady nadavate demi tak se irnete a to nerikam jen ja
hele ty co ty nadavej demi tak prestante nikdo tady nestoji o vase blbi stupidni a este k tomu nesmyslny nazori a navic jestli ste asi tak kolem 9h.vecer neposlouchali fajn radio tak tam rikala ta viktorie z myslim z fajn black chard tam rikala na ty lidi ktery nekomu nadavaj tak tohle rekla "hele lidicky jestli nakou tu skupinu nebo cloveka nemate radi a nekam na ne neco hnusnyho pisete tak to prosim nedelete ,protoze ono neni lehky stat pret vsema tema lidma na podiu" atd este k tomu pak neco rikala ae to uz si nak nepamatuju tady de hlavne o to ze aspon nejsem jedina kdo se za nekoho takle postavil fakt to nedelejte ty lidi vam nic neudelali a ja souhlasim s viktorii a myslim ze tady na tyhle strance nejsem jedina -
Re: Tak held´te...
Selena je podle me nej a Miley nech jde vi kam *3* -
Demiiii
Demi je prostě užásná!! má krásný hlas a je to super zpěvačka a herečka, prostě Demi je best -
Tak held´te...
vy!!Vy v diskusi Miley říkate že je hrozná!! *9* Takže ted´ už mě to začlo štvat protože už jste začali pomlouvat Selenu Gomez takže už bud´te sticha!!Jasný?? *13* (Demi mám taky ráda a podle mě je Miley Nejlepší!!) *1* Pápa!! *1* -
Hej!Ukončete to!
souhlasím tady je oblíbenější Demi ikdyž Selenu mám taky moc ráda ale proč ji tady pořád motáte?? -
kájulka
ona nej *4* upo luxus hlas *4* -
Re: Ahojík
Terko máš úplnou pravdu Demi je
cool holka která má styl a ti co
si myslí něco jiného tak by sem ani něměli psát jak by se vám líbilo
kdyby vám někdo přál rakovinu ! *16* -
je to diksuse o demi proc se furt tahate tu selenu??!
demi je proste béést holcina kdybych mohla kamaradim se s ni a co se tejce tech ktery tady ji pomlouvaj tak ste blbi a ty ktery tady mluvej o selene tak ji sem prosimvas netahejte tady je diskuse o demi.ae kdyz tady vsichni mluvej o selene a demi tak vsichni maj vice mene pravdu v tom co tady melou tak ja nwm ae je top prece diskuse o demi a nn urazkova diskuse a kdyz uz ji tady nadavate pro nic za nic tak aspon nekdy mirnete jj??? *9* *1* *4* a myslim ze se vsichni schodnem aby ty co atdy nadavaj demi tak at vypadnou protoze nikdo nema snat rat kdyz se jeho celebite oblibeny nadava -
Re: Re: Re: Selena versus Demi
o ce to mluvis???ja to neyslela ve zlim to co sem ti napsala na to selena versus demi bylo to takovy kamaradsky a trochu i nak proste divne co si budem povidat jj a mas úpravdu obe delaj to sami myslim jako treba ze obe spivaj a obe nekde hrajou hmm docela dobry -
Re: Re: Selena versus Demi
kdyby neco jsem pavlína ale to je jedno *1* Jo a já myslela zhe Demi taky jen nekde hraje nebo snad ne? *1* No jo máš pravdu aj zpívá ale to i Selena! *1* A odpust si příšte takovej arogantí komentář já to nemyslela ve zlym! *1* -
Re: Selena versus Demi
podle toho asi mas rada selenu vit pavlo?? *4* a sry ae myslim ze se tady semnou nekdo prece jen schodne ze amme radi vic demi nez selenu nic ve zlim ae este neni tak slavna tim ze jen nekde hraje -
Ahojík
Ahoj tak jsem přibyla jako další faninka Demi!Určitě vám nemusim psát že Demi moc hezky zpívá protože to nejspíš všichni víte i ti kreří tady píšou věci typu:Přeju jí rakovinu atd. tak ti nejspíš žárlí že Demi má tak skvělou kariéru.A kdyby jste se někdo podíval na můj blog na kterým je toho hodně o Demi,Jonas brothers,Camp rocku nebo třeba Miley Cyrus tak se podívejte na www.blog-motylek.blog.cz *4* -
super!!!
Demi Lovato je prostě super.A teď nevim s jakym jonasem chodila.No možná se žádnym.Ale vim že Mylei Cyrus chodila s Nickem.Ona je super!!! *14* *14* -
Re: Selena versus Demi
Mno já myslím že je lepší Demi,teda nic proti Sel nemám,ale asi mám radši Demi..! *15*