-
Re: Re: Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo
kto???kazdy mi ma verit kazdy normalny *16* -
Re: Je nej
jo s tebu souhlasim demi je nej chces este pokecat! -
Re: jsou stejný
jo s tebu souhlasim ale nehcapu proc demi na prispevkách nadavji at se staraji o sebe -
jsou stejný
Sel a Demi jsou ve všem uplně stejný....jak ve svých filmech tag ve zpívání.....skoro jako sestry..... *14* jsou nej.nej. -
jste blbý
náhodou demi lovato je nej -
Hlasujte!!!
Hlasujte pro Demi Lovato zde,potřebuje vaše hlasy!!
http://www.t-repp.estranky .cz/clanky/hitparada-eise-chart-_-n ova-_/_-nova-_-hitparada-eise-chart - -
Re: Re: ....................
jooo souhlasí m s tebou Demi je fakt super a v Camp Rocku v tom filmu harje fak dobře *14* -
no jo kdo ti ma verit vid potom !!!!!!!!!!!! *13* *3* *9* -
Re: Re: demi
muzes mi rict v jaky?? v 7 things to chapu ze zpiva o sobe a nickovi ae ostatni?? prosim o priklad dik -
Re: demi
dotaz: v čem to psimte mela tezsi?? sla na konkurz sla vybrali ji vybrali to sami jako miley...jake nevim v cem to zrovna ona mela tezky teda.. -
Re: ....................
Demi je super..hezky zpiva *14* -
v pohode by som ho uverejnil ale Demi si to nezela aby som to urobil ajtak ma toho dost teraz -
!!!!!
By člověk neřek že jí je 16.....já si myslela že jí je ňák kolem 20ti.... *1* -
Re: Re: je dobra
treba myslela jako v tom filmu, ze se k ni hodi ona je mozna houby fanynka, ale ty se to co nekdo napise musis naucit chapat i jinak nez jak to chapes. -
Re: demi
jo souhlasim, taky Miley moc nemusim pripada mi takova nesympaticka, umi sice pekne zpivat, ale skoro v kazdy pisnicce zpiva o sobe!!! -
blee
Moc ji nemam rada je takova kopirka věehoo nevm nelibi se mi *13* -
Re: Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo
tak ho sem dej a uverej ti vsichni a ja se ti omluvim ale kdyz ho sem nedas tak ho taky nemas!!!!! *16* *16* *1* *1* *1* *13* *13* -
Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo
mysli si *5* mne je jedno ze nikto neveri tak mi potom prestante pisat 100 ziadosti denne ze chcete kontakt na Demi okey??? *16* *16* *16* -
Re: selena gomez se s ni bavi fuuuuj
A nebude to tím ze spíš na Selenu žárlíš?? :D To si nemuže najít ani swoji nejlepší kámošku? *15* -
Demiii
Demi je podle mě supr zpěvačka a herečka a tu slávu si zaslouží, neni jako jiný namyšlený star kterym jde jenom o slávu a o to se zviditelnit. Jo a taky mě tady štvou ty novinky , tady se stim člověk nahledá a voni mu to smažou a to sem tam dávala jenom ty věci co souvisý s Demi ani žádný reklamy tam nebyly, tak nechápu, asi jim šibe bo co *16* ......... Ale jinak Demi je supéér *1* *1* *1*