Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlusqa

Re: selena gomez se s ni bavi fuuuuj

Hmm já ji docela chápu že je Sel její nejlepší kamarádka *4*
  • selena gomez se s ni bavi fuuuuj

mam ji rada taky se mi libi jak zpiva ae to ze se bavi s tou nejvetsi picou kterou znam (selenou gomez)tak to je vrchol nechapu jak se spolu bavej,to snad nn to ze se s ni bavi tak se snizuje na stejnou uroven co ta vase selenka *5* jak ja selenu slepici nesnasim
  • dianna114

Re: demi

S tím souhlasím. Teda Miley mám taky ráda a nemyslím,že je to nána,ale měla to lehčí než Demi.
  • kaja01

Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo

ja si to nemyslim ja to vim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13*
  • _monicka_

ploste je skvela

jj je skvela a umi dobre zpivat
  • martinkooooooo

Re: vzkaz pro martinkooooooo

to si myslis ty *9*
  • demi

demi je nej a slavu si zaslouží.protože to neměla tak lehký jak ta nána Miley Cyrus
  • lady..amie

Je nej"

Ahojky,Deminka je nej,nej,nej a nej:D.A taky..moc ráda bych s někým pokecla..třeb an aICQ? mějte se.. *1*
  • Re: Re: ?

to jako fakt máš kontakt na demi lovato???? *7* to se máš já ji moc obdivuju a lituju že taky nežiju v americe tady když by ses chtěla stát herečkou tak skončíš max v ordinaci v růž. nebo v ulici.ale něco jako camp rok nebo high school musical to neexistuje fakt ti to závidím *8*
  • norie

prosba

ahoj lidi muzete pro mne prsim hlasnout na adrese http://www.karaoketexty.cz/soutezni texty/vzplanuti-1090
    diky moc.
  • kaja01

vzkaz pro martinkooooooo

ses teda dobrej-dobra kdyz umis americkou anglictinou kdyz si s pises bych chtel videt jak by mela tolik casu????? nezkousej to!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13*
  • norie

internetova novinka

Jestli chcete získat AUTOGRAMY JONAS BROTHERS,nebo se dozvědět něco nového o filmu camp rock a všech jeho hercích,podívat se na camp rock videa,nebo si jen tak přečíst texty pisnicek z camp rocku,nebo se podivat na čupr fotecky a mnoho dalsiho
    jděte na WWW.JUST-CAMP-ROCK.BLOG.CZ
    ktomu photoshooty s demi a vse o ni......
    a jeste mnohem vic
  • destiny-hope.cyrus

Re: je dobra

zpiva hrozne...ae to je muj nazor a s joem nechodi!!!! bože to si jeji fanynka?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *8* *8* *8* *9* *13*
  • je dobra

ona je super dobre zpiva a k Joeovi se hodi ja jim to preju je hodna libi se mi jak proste zpiva je v tom dobry ja sem proti ni jen malinka v tom zpevu *14* *15* *4* *3*
  • destiny-hope.cyrus

hruza!

jako ja ji rada nemam ma nesimpaticky usmev jako kobyla a celkove pste nesedi mi...ae muj nazor *3*
  • martinkooooooo

pre uzivatel Wea

Staci ked napises ahoj Demi ako sa mas?A ak budes mat stastie ako ja tak ti odpise a mozes jej pisat aj o takom ze ako idu koncerty a tak.....a ano viem dobre po anglicky *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: chatujem so star

Ty jo...A na koho vsechno mas ten MySpace bo co?A to jako ale musis dooost dobre umet anglicky??Jak jim treba napises treba:"Ahoj Demi jsi moje nej nej hvězda co znám!!" *7* *7* A nebo jak si to prekladas..To musís fakt squele umet anglicky *3* *15* *9*
  • martinkooooooo

Re: Re: Re: Re: chatujem so star

mno....Demi teraz nataca CR2 a Nick je zevraj na nejakom turne som pocul
  • martinkooooooo

Re: Re: Re: Re: chatujem so star

ano Demi je uplne v pohode aj selena ujde ale teraz najnovsia je u mna Miley Cyrus a ona je proste najlepsia
  • Re: Re: Re: chatujem so star

aha a jaký se ti zatim zdají? ono je totiž něco jinýho koukat na někoho v televizi nebo o něm číst ale potom když si člověk s někým píše tak ho může poznat víc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit