Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • deave

Re: Selena versus Demi

Já mám radši Demi, možná i proto že jí znám dýl, no ,ale Sel mám taky moc ráda. No Demi podle mě umí nádherně zpívat a je fakt dobrá herečka, neříkám že Sel tohle neumí, ale mám radši Demi, přirostla mi víc k srdci *1*
  • pavlusqa

Selena versus Demi

No tak když se ted rozmohla taká diskuze že je Demi lepší než Selena tak by mě zajimalo jak je to u vás ostaních *3* tak kdo z nich je lepší?
  • Re: písnička Dont forget

že jo!! *5* *14*
  • hilarynka125

písnička Dont forget

hej ta pisnicka dont forget je úúúplně best *_* !!
  • Re: Semi

to video je super !!!! fakt !!! *3* *4* *4* *4* *4*
  • ewiishqa

bestovnííí holkaa toto!!

demiii krásně zpívá je pěkná a sympatická a ti kdo sem pišou ty hovasiny tak ji neznají!!! *8*
  • Re: Semi

Jééé to je nádherné video..vážně Semi jsou nejlepší..Kamarádky v Hollywoodu..! *14*
  • Demi..!

Jou Demi je prostě skvělá..! *15* vážně newím jak to udělala *7* ,že je taaak skvělá..! *14* je super..!
  • pavlusqa

Semi

Selena a Demi = Semi! Je to fakt nejkrasnější přátelství hollywoodu forever *14* Koukněte na tohle video pls

http://www.youtube.com/watch?v=JrwEroFRaJ8&feature=channel_page
  • jajinkas

Re: Demi

Souhlasím,její hlas je nenahraditelný *14*
  • monass

Re: Re: je dobra

hej sak oni to psali v bravu ze snim nechodi jenom spolu flirtovali
  • monass

Re: Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo

hele jestli mas kontakt na demi tak ho sem napis a jesli ho nemas tak si fakt bez uražky blba a od koho si ten kontakt vzala bastak ten kdo ti to dal tak fakt dooooooooosssssst keca takze je asi falešnej.....
  • monass

Re: není vám to trochu blbý??

souhlasim s tebou
  • Demi

Je šikovná a má skvělý hlas, tak sklapněte *5*
  • ewiishqa

CO SI MYSLIM!!!

hm...to zhe mas svoje CD neznamena ze budes sklavna jo!!!tak se sklidni!! *10*
  • Re: není vám to trochu blbý??

nn neni je to totiž pravda vis
  • kaja01

Re: Re: Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo

ty asi nejseš normalni ses jen dalsi machirek kterej to tady skousi!!!!! *1*
  • ewiishqa

CO SI MYSLÍM!!!

když ji nemáte rádi tak tu být nemusíte a psát takový hovadiny!!!!a nevíte o ní nic tak jděte někam!!!!Kdybyste o ní neco věděli tak tohle tady nepíšete!!!Jen závidíte žhe jste proti ní nuly!!! *13*
  • ewiishqa

není vám to trochu blbý??

hm..*7*.spíš mi příjde žhe jí závidíš proto i nesnášíš a nejsi o moc lepší!!!!A žhe je namyšlená??hej jako kdo by nebyl když dostává prachu žhe by se vám o tom mohlo jen zdát!!!!!Jste fakt trapní!!! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit