Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rosslinda

Pro fanoušky od Demi Lovato

Hello dear fans thanks a lot for you support me when I was in the hospital helped me and it is true that I am learning Czech thanks to my best friend Sabina Smigové and its best and my best friend with love Demi Lovato
    Přelo ž te si to Demi mě poprosila abych vám to napsala *3* *3*
    • MCyrus
      jsi ta blbá
    • selena.princess

Re: Pro fanoušky od Demi Lovato

tááákže teď ti něco napíšu a jsem si jistá že se ti to rozhodně nebude líbit!!!

Jko si 1.úplně ubohá
      2.vypatlaná
      3.dooost zoufalá

jinak si to vysvětlim neumim.Si mysliš že ti někdo na ty tvoje kecy skoči!!?? Jesi jo tak si dooost naivní ( doufám že víš co to znamená :P).Tkovy sra*ky tady psat!! ,,my best friend Sabina Smigová..." atd. Demi česky neumí a podle mího názoru by musela hodně přemýšlet aby vůbec přišla na to že Čr je v Evropě.Jo a mimichodem..Demi s miliony fanoušků by si určitě dopisovala z ňákou blbou,zakomplexovanou a naivní holkou z Čr !! To tak!! Newim kolik ti je let a i kdyby ti bylo třeba jenom 10 tk i tak bys byla doost blbá na svůj věk ptž si vymyslela takovou hovadinu!! Takže si laskavě přestaň na něco hrát, je to trapný!! Myslím že je to asi tak všechno co sem chtěla říct :)) s láskou...Já*
      • Re: Re: Pro fanoušky od Demi Lovato

Myslím si to samé! Omg! Už jsem tady něco podobného psala milionkrát! A už mě to nebaví! Strašně dlouhžý text o tom, jak je někdo blbý! Nechápu proč to lidi dělají! Je mi z toho blbě! :P
    • Re: Pro fanoušky od Demi Lovato

to jako fakt?? a to s ní jako píšeš přes co?? *7*
  • Demi <3

Mam dotaz:V jednom časáku jsem četla že dala Demi nejake tanecnici facku o oni ji prej odvedli do nejake lecebny bo co.A ve druhem zase ze ji tam odvezli ne kvuly te facce ale tomu ze se po rozchodu s Joem zhroutila na konzertu.tak nwm cemu mam verit .... a jeste neco s Joem byla mnohem hezci nez on ten s Ashley
    Ale neni to vina jenom Ashley ale taky Joea.To same udelal i Taylor Swift se kterou se rozesel kvuli Camille Belle takze na tom asi neco bude :D
    Kdyby porad nestridal holky jak ponozky...
    Ale podle me vypadal vedle Demi tak nejak ,,mladsi"
    ted kdyz je ze starsi holkou obleka se divne a nechava si narust vousy-mozna proto aby nebylo poznat ze je Ash starsi :D :D
    • Re: Demi <3

Ahoj, odvezli ji do lecebny protoze zepri kourila a brala drogy ale, nwm jestli je to pravda lidi toho navimisleji.... ale mela by to byt pravda protoze ona je trochu bezohledna ..... Mam ji rada Cawkyyyyyy!!!!§§§ *3* *3* *3* *3* *3*
      • annie98

Re: Re: Demi <3

Vlastně ji tam odvezli, kvůli stresu (rozchod i ta facka), ALE FAKT NEKOUŘÍ, TEDA TO NENÍ POTVRZENÝ
    • mattie

Re: Demi <3

Neviem presne, prečo je Demi na liečebni ale určite nie kvôli Joe-ovi a Ashley. Či je pravda aj to s tou fackou vie jedine Demi, mne je to tak aj tak jedno, dôležité je aby bola zase fit, neskutočne sa teším na nové cd, ktoré má ževraj výjsť niekedy na jar-no podľa mňa to bude až niekedy cez leto. A aj mne sa zdal Joe taký krajší a mladší keď bol s Demi ako s Ashley *3*
  • mattie

DEMI

Demi včera vyhrala na people choice awards v kategorii ako hosť v seriáli Chirurgové a taktiež Camp Rock 2, vyhral ako obľúbený domáci film :-), som neskutočne šťastná, že to Demi vyhrala
  • s.u.z.i.

**

byla na odvykačce, četla jsem to v časopise
    • Re: **

hee vy taky věříte všemu co si v časopise přečtete co?to jako kdybych já přišla a řekla že ty jsi já nwm cvok ne?? *10*
    • annie98

Re: **

Nebyla, je v psychiatrické léčebně kvůli stresu, tak sem nes*er odvykačku, co vím, tak nebere a fakt nesnáším lidi, kterž si myslí, že co je napsany v nějakým časopise je svatý
      • Re: Re: **

jo no nekdo neco vymysli a da to do casopisu ale taky to nemusi byt pravda nerima ze vzdycky kecaji nekde muze byt trochu pravdy ale vetsinou to vymysli *9*
        • Re: Re: Re: **

jo presně.... *3*
  • mattie

demi

http://www.thehothits.com/news/2152 4/top-teen-stars-of-2010

hlasujt e za Demi v top celebrite za rok 2010-zatiaľ je na prvom mieste
  • Demi

Miluju Demi. A když jsem zjistila že je v nemocnici začla jsem plakat a uplně jsem se zhroutila
  • hlasujte

ahoj Demi je na 1. místě nejkrásnější ženy světa! tak pro ní hlasujte ať jí nikdo nepředběhne! :) http://listas.terra.com.br/beleza/4 281-concurso-mulher-mais-linda-do-m undo
    ps..vymažte si mezery..:)
  • hanicka10

Ach jo!!!

koukejte se na tohle:http://www.mtv.de/news/2010-1 2-17/22555753-demi-lovato-skandalfo tos.html
    • teenka

Re: Ach jo!!!

Hodně lidí říkaj, že je to fake, já doufám že jo. Taky nemůžu uvěřit, že dala Demi tý tanečnici Alex Welch... Nejdřív když o tom psali jsem si myslela, že je to kec, ale Alex byla v několika pořadech, kde o tom mluvila a ukazovala fotky, kde má tu modřinu! Stejně, když se ukáže, že je to obojí pravda, budu mít Demi navždy ráda. :) :* <3
      • teenka

Re: Re: Ach jo!!!

Zapoměla jsem napsat: dala Alex FACKU.
        • teenka

Re: Re: Re: Ach jo!!!

Máš pravdu: taky nikdy nepřestanu mít Demi ráda *14* *14*
  • luckalusy

Demi joooooooooo !

Demi je fakt super zpěvačka a slávu jsi zaslouží a písničky má fajn ale poslední dobou vůbec neví s kým chodí kdyžtak mi napište jestli víte s kým chodí nevím která bježí. *1*
    • Re: Demi joooooooooo !

No,žeprí ji má rád Sterling Knight ale,pak i Joe Jonas a asi nejvíc má ráda Sterlinga protože ve sonny ve velkém světě jde na ni poznat žeho má doopravdy ráda a Joe chodí s Chelseou Staub..... No zkrátka, Má ráda Sterlinga a nikoho jiného!!!!!!!!!!!! napište mi na e-mail:va.verka@seznam.cz a kdyžtak zjistěte jestli ho má fakt ráda ...... *7* *7* *7* *14*
      • verik93

Re: Re: Demi joooooooooo !

Sterlinga rada ma to je pravda, ale nemiluje ho....navic Joe nechodi s Chelsea Staub ale s Ahley Greene!!:)
        Demi ma ted zalusk na na Nicka Jonase :)
        • annie98

Re: Re: Re: Demi joooooooooo !

Jakej zálusk :DD
        • mattie

Re: Re: Re: Demi joooooooooo !

Joe chodí s Ashley Green
          • Re: Re: Re: Re: Demi joooooooooo !

Je to GREENE. Ale to je jedno.. Joe je, podle mě, blbec. A Ashley je kráska největší. Demi je chudák je mi jí líto, ale co se dá dělat. Není sice až taková hvězda, jako Robert Pattinson,Kristen Stewart a třeba ta Ashley. Je prostě, jenom Disneyovská hvězdička a těch BYLO, JE A BUDE! Upřímně mám, když už, radší Selenu Gomez. Ale to už je, prostě, moje věc. :P:]
          • verik93

Re: Re: Re: Re: Demi joooooooooo !

vždit to rikam :D CHODI S NI :)
  • sonny98

Blog

Ahojky všichni Demi fanoušci,chtěla bych vás pozvat na můj blog o Sonny ve velkém světě.

*http://sonny98.blog.cz

Najdeš tady toho opravdu moc a doufám že se ti tu bude líbit *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit