-
Domča...
Dominika je sice krásná, hubená prostě dokonalá ale navenek..každý ji může závidět..ale připadá mi trošku namyšlená..jak mluví, jak se chová.. *16* -
-
Re: Domča...
Hubená znamená dokonalá?To snad ne!!!!! *13*
-
-
Dominička:)
Dominika sice je krásná, ale jak to tak vypadá tak jen pouze z venku. A to nestačí... *13* -
.
nesympaticka od pohledu a vypada jako matagodzi *1* nasit si vlasy a zmalovat si oblicej umi kazda *15* -
vychrtlá
Nechápu, jak tohle může být tzv."modelka" Viděla jsem pár jejich fotek - ne všechny vypadají hnusně, ale na fotce, kde byla v plavkách - *9* Vypadala tam jako reklama na anorexii. To se divím, že ji jako modelku berou. -
sdahxa
Osobně ji neznám, ale sympatická mi teda vůbec není. Působí na mě jako namyšlená blbka, přitom (alepoň podle mě) nemá být na cco. Vždyť nic světobornýho nedokázala! Zahrála si jen v pár dílech Ulice a teď jen předvádí svý nechutně vyzáblý tělo, zmalovanej ksicht a umělý vlasy... -
Anorexie
Na to jak se vychloubá,jak není zavodou,by na jídlo mít mohla ne? *15* -
-
Na pravou míru
Ahojte, chci vás jen uvézt na pravou míru!! Docela sem se tu načetla a dozvěděla se , že jsem anorektička .. VŮBEC, nejsem anorektička a nemám na anorektičku žaludek, ráda jím *15* ..Prý nosím nos nahoru *7* tak to nechápu vůbec !! Protože nevím proč bych ho držela na hoře , když nevím proč ?? *13* A jinak díky všem fanouškům za podporu *3* a zařídila jsem si blog : Dominicka-Kadl.nafoceno.cz *14* měj te se *3* -
-
Re: Na pravou míru
Teda holka, ty jsi neskutečně chytré stvoření *15* Jedna z mála v čem měl bulvár zřejmě pravdu - tvá inteligence!!! :D Opravdu jsem se teď pobavila *13*
-
-
-
dominika
ja ji velmi dobre znam a verte mi,ze je opravdu zla.necha se od kazdeho obtahnout jen kdyz je bohaty.navic nemuze skousnout hezky holky ve svem okoli jedne dokonce vyhodila kabelku do kose protoze byla hezci *13* -
-
Re: dominika
Ja ju tiež poznám trošku, ale na mňa vždy pôsobila dobrým dojmom:)Je možno svojská, ale nie zlá alebo niečo také. Každého vec:):) *4*
-
-
Dominika
Hezka holka to je, ale neni dobrym prikladem mladejm holcinam, ktere chtej vypadat jako ona. Svou postavu si pestuje nepeknym a hlavne nezdravym zpusobem..je nemocna a slecny, ktere se ji chteji podobat pak zacnou blbnout podobne. Tydle vzory bych do telky nepoustela. Na jeji obranu-bohuzel neni zdaleka jedina, ale u ni to vim jiste, protoze ji velmi dobre zna muj kamarad. Takze pokud se vam holky libi, tak si uvedomte, co ji to stoji, mozna proto to nema ani v hlave v poradku. Protoze kdo se poradne nenaji anebo zvraci, tak ma pomichany priority a zije mimo realitu. tak hlavne nebudte podobne pitome, protoze krasa zvenci stejne casem zvadne..a taky se okouka. pozdeji se lidi zacnou zajimat i o to, co mate v hlave.. *5* -
kamarád
dominika je krásná a nemáte na ní někdo icq? *14* -
Realita je jiná
Lidi...co tvrdíte jak je úžasná...viděli ste jí někdy v reálu...tady je to kočka...ale twl...fkt hnus normálně!!! Zlatá Hanychová:D:D