Přejít na výpis diskuzí

Dominika Kadlčková

OSOBNOST 31.12.2006 
118 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

Je to kunda!Je fakt hezka! Hubená s hezkou tvářičkou!A nevím proč se furt řeší její inteligence?Děláte ja kdybyste vy měli IQ 150!!!!!A mimoto namyslenej je dneska skoro kazdej!
    • Re: good

Myslím, že hloupá není, rozhodně kdybych si měl vybrat mezi ní a těmi závistivými trubkami, co tu na ni hází špínu, ač by byly taky pěkné (Ikdyž ony asi nejsou), tak bych si vybral ji.Pořád je lepší mít trošku namyšlenou (Mimochodem ženy s velkým sebevědomí mě přitahují) ženskou, než závistivou podlou zakomplexovanou máničku.
      • Re: Re: good

Ona ale neni tak krásná, aby musela být nafoukaná. Opravdu existuje spousta hezčích holek, co mají něco v hlavě a jsou uplně v pohodě. Ona je mimo realitu, vidí jen sebe. To bys to Tome chytnul, ale vlastně pochybuju, že by si tě všimla víš..teda pokud nemáš drahý auto a tvoji rodiče, nebo ty, nebydlí v luxusní vile...takže sni dál
      • Re: Re: good

tome.kazdy normalni clovek ti rekne ze jsi pako.hodne holek znam a jsou hezci nez ona a inteligence taky pobraly vic.to asi ty nebudes hezkej kdyz si o ni myslis ze je to good girl *1* *1* *1* *1*
  • Mikky

O kolik, že bude příští čtvrdletí hlásat do světa, že už ,,dostala rozumů a tak opouští svuj novy ,,klof" .... *1* *1*
  • krásná

Je hrozně moooooc krásná, celkem chytrá, ale strašně namyšlená.Nechápu, proč se vdala a zrovmna za takového starého, co vypadá jako teplouš.
  • Domče

No jsou asi 3 varianty za a) bud´ je to uplně vypatlaná kráva
    b) normální holka kterou jen málo lidí pochopí
    c) krásná , pohodvá holka

*3*
    • Re: Domče

*5* řekla bych za B
  • ty jooo =D

No ale podle mě se nevdala to bylo určo jen tak na oko .... navíc kdyby jo tak by byla fakt uplně padlá na hlavu .... ale na streamu.cz tam někdo napsal , že je Kája PAvlíček na kluky, no newim *5*
  • no teda

No prohlížela jsem si fotogalerii téhle barbíny a musím přiznat,že to je hrůza...nevím co je na ní hezkého...ty kosti nebo žehličkou přejetý obličej? *1* *3*
  • K Dominice

Ale tak Dominika, mi přijde hezká, i když to dělá třeba jen make-up, ale tak kterou modelku by krásnou nedělal že? Ale takových holek krásných tu běhá.*4* At´ je chytrá jak chce a at´ si dělá co chce, je to jen otázka názoru, polovina lidí ji obdivuje a druhá polovina ji nesnáší a kterou celebritu či modelku obdivuje každý?
    • Re: K Dominice

nejvíc s tebou souhlasim, každej má jinej názor a vkus. Mě se líbí ale neni to žádná super úžasná diva, modelka taky nic moc (na každý fotce vypadá stejně, bez výrazu) ale určo bych se za ní na ulici otočila, protože se umí upravit a obléct. No hezká česká holka...
  • nechapu

po tom co jsem videla jeji video,musela jsem se smat,je to jenom namyslena nána a nevím na co si v 17 letech hraje...krása není všechno,chtělo by to ještě mít něco v hlavě *15* *1* *1*
  • Krásná

Dominika je překrásná, má fantastické vlasy, všechny fotky jsou pěkné až na tu, kde je s krabičkou cigaret. To si kazí image
    • Re: Krásná

taky nechápu,proč se takové krasotinečky dávají na takové svinstvo,co to je za idiotská móda *10*
  • Boooooze

Tak mám pocit že Dominika má opravdu v hlavě prázdno.... *3*
    • Re: Boooooze

Že to píše někdo, komu nic neříká český jazyk. Kdo nezná mateřský jazyk, není na tom s tou hlavou o moc lépe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší