-
Ach jo!
Panebože!
po shlédnutí rozhovoru s ní se stydím za ženské pokolení... pokud ji berou za herečku... její projev je ubohý z jejího vystupování a řeči bych ji nebrala ani jako podprůměrnou... tady asi platí : krása pomíjivá, blbost věčná!
nicméně ať se jí daří, každý svého štěstí strůjce *5* -
pekna
Vcera jsem ji potkala na disce, ale to jsem jeste nevedela kdo to je. Je fakt hezka, chova se tak jako vetsina hodne hezkych holek, proste si drzi odstup. Ale jaka je povahove to nevim, jen se mi vzhledove libi...az na ty neprirozeny vlasy. Pa *5* -
Dominika
Dominika je fakt pěkná.Má krásný vlasy i kdyz je má prodloužený.Většina lidí co tady píše jí akorát závidí a mají co.Ona může být namyšlená.Já bych byk¨la na jejím místě taky. *4* -
-
Re: Dominika
nejde o závist.. jde o lítost! možná má hezkou tvářičku ale co ubral na inteligenci přidal na kráse *3*
málo kdy se najde krása skloubená s inteligencí, a obdivovat kult krásy je taky docela blbost, každá žena je krásná, ale některá jen do té doby než otevře pusu *5*
její případ!
-
-
Dominika
Dominika je pěkná a nedivím se jí ze je namyslená byla bych taky. -
...
Já měla tu čest poznat jí osobně.Je hrozně hubená,ale to je v dnešní době spíš plus.Ty vlasy tak hustý nemá.Ale je hrozně namyšlená...... -
aaa
Můj typ *3* -
-
Re: aaa
no tak to mas teda hodne divnej a zvracenej vkus!!! *9*
*1* *1* *1*
-
-
dfd
má sice dobré nohy a prdel ale rypák má jak prase je to namistrovaná kykyrýda *1* *1* -
-
holka
vidim ze hodne z vas se diva jen po krase...Dominika se hodne zmenila,je to namyslena holka..ano hezka je,ale to je tak vse..neni to zavist ale fakt...s prodlouzenymi vlasy bych modelku mohla delat taky..
-
-
dzz
potom co sem videla to video s ní, tak je me strasne sympatická, v Ulici jak Adriana je vypatlaná,ale podle toho jak mluví v tom videu je videt ze se vyzná a neni hloupá a vy kdo ríkáte ze je namyslená,tak je me vás líto páč ste chudáci kdyz nekoho hned odsoudíte -
about her
Jo je pekna ,ale to je asi vazne vsechno!a kdyz sem videla jeji rozhovor na stream.cz tak se muj obrazek na ni jeste vic vyjasnil nechapu jak muze holka v 17 uvazovat o tom si zvetsit prsa!!myslim tim ze holka v 17 premysli o tom ze by chtela neco dokazat nebo nekam prorazit ale prsa a zasnuby to je trochu moc ne?a zpusob jakym ona mluvi, mluvi za vse, inteligentni clovek by nemluvil jak namyslena pipinka z Milana.... *13* toť vše... -
video
FAKT DRSNY VIDEO!!
http://stream.cz/video/31/ 24734-dominika-kadlckova-chci-norma lni-prsa