-
Lidi nechci nic říkat ale víte jako co mi přijde Vaše chování vůči Jackii?Že nechcete aby měla nějaký sebevědomí a tak jí ho srážíte!No a co tak si věří v tom,že je chytrá(a já věřím,že taková je) a co má být?Každý by si měl v něčem věřit.To je to samé,jako když Dominika si fandí v tom,jak umí radit jak na kluky,co si oblékat na sebe a jak se malovat-i když to jsou rady o ničem,protože to zvládne každá holka!Tak se sklidněte a začněte přemýšlet.Chováte se jako malý děti na pískovišti,kterým berou lopatičku.Každý je v něčem jeedinečný a určitě by to neměl schovávat.V čem je např.jedinečná ta Vaše Dominika?Maximálně v tom,že se dobře narodila.
-
-
jejda Míšo, poraď mi, jak na kluky, co si mám oblékat na sebe (většinou si věci oblékám na sebe) a jak se malovat. A tu lopatičku už mi vrať.
Si blbá? Nejdřív napíšeš, že každý je v něčem jedinečný a neměl by se schovávat a hned v další větě..."v čem je jedinečná ta Vaše Dominika?"
A pak se ptám: ta by se teda měla schovávat? Takhle blbě nelogické komenty tady píše jedině kdo?...přece naše Jackii, takže pod nickem Míša je schovaný kdo? *1* A pokud ne, což si nemyslím, tak je na tom s vyjadřováním svých "moudrostí" stejně jako ona. Každým novým komentářem si dělá větší a větší ostudu *13* -
-
Drž už tlamu asg o tobě se nikdo nebaví!Jsi ubožák největší.Ne blbá nejsem akorát vyjadřuji upřímný názor a to je něco jiného než když je člověk blbej přirozeně-a že k tobě to sedí Asg. *1* *3* Ohledně Dominiky jsem se ptala z toho důvodu,čím je jedinečná aby byla na osobnostech?-Ale asi tu někdo nemyslí že? *3* *2* Ne a fakt nejsem Jackie,jsem Michaela ale detail.A s uvažováním problémy nemám...Holt je rozdíl když je někomu 22 a někomu 10 že Asg?Mě je 22 a mám svůj rozum a nějaký 10 letý ubožák jako jsi ty mě nemůže urazit...Jen se ti směji.A každým tvým komentářem si děláš ostudu akorát ty,jelikož komentáře nemají logiku a tady se ukazuje kdo je tupý.Jedině ty Asg+možná ta Lola-pokud se za ní nevydáváš ty! *3*
-
-
No to doufám, že jsem tě neurazil, to bych si nedovolil *3*
Hele, Jackii, už to zabal. To nemá cenu *3* Jsi tak profláknutá tím, jak píšeš, stylem, gramatickýma chybama, spojením slov, mezerama atd., že už ti to fakt nikdo nežere. Michaela můžu být i já *4* Ahoj, jsem Michaela a píšu vám tu upřímný názor , chci vám otevřít oči, za pár let to poznáte sami, dostanete rozum...pořád ty samé kecy, kecy, kecy opakující se v několika profilech a stejné znaky, chyby... -
-
asg laskavě pomlč!!ty o chybách něco piš
-
-
-
Asg už mlč jsi tu pro smích pablbe!Já nejsem Jackie takže se vzpamatuj chorej mozku.
-
-
A že se nikdo nesměje *1* jen se tady pořád někdo vzteká, že jsem na to přišel a odhalil tě Jackii a štve tě, že nevíš, jak jsem na to přišel. měla by ses to víc snažit maskovat *1*
-
-
Tak zaprvé Asg aby jsme si to ujasnili,já se tu za nikoho nevydávám..za druhé že jsem si nevšimla že bys se mnou jednal slušně a za třetí přísnou výchovu jsem narozdíl od tebe měla blbe!a za čtvrtý neber si mý rodiče do huby!
-
-
Co se ti nelíbí na tom že se Jackie zastávám?To hned mám být jako ona?Cha jak jsi naivní blbečku postižený!!Nevím proč by si Jackie na někoho hrála...OMG to dělaj pětiletý děcka a ne skoro dospělý...Prober se
-
Míša...a proč na to reaguješ ty a čertíš se, když tvrdíš, že nejsi Jackii *1* Opět se potvrdilo, že je to Jackii, převlečená za nick Míša. To už nezakryješ ničím. Zase ses chytla, díky *1* *1*
-
Ježiš asg ty jsi tak vylízanej až to pěkný není!!!Jdi si na zahradu vykopat jámu a nech se praštit od někoho po hlavě lopatou!!!Mimochodem to pochopí i blbej,že Jackie měla přísnou výchovu a slovo blbě tam býti nemělo...To že si bereš její rodiče do huby je pravda a to že jí urážíš a nadáváš též!!Jdi se probrat z toho tvýho snu Asg a nevotravuj lidi!A nebo přestaň brát halucinogenní prášky ty trdlo.Ale poradim ti Asg nech se praštit po hlavě lopatou to bude jistějšíalespoň tu nebudeš otravovat a psát tu ty svoje hemzy,co nikoho nezajímají.
-
Tak za prvé, ABYCHOM (ty taková premiantka třídy, jak si sama poukázala, by si to slovo měla znát), ne nevydáváš, jsi to prostě ty s jiným nickem..za druhé, že slušně jsem nepsal, ale v rukavičkách *4* a za třetí, chybí ti háček nad e, takže opravím ti to..."přísnou výchovu jsem narozdíl od tebe měla blbě! to jsem si říkal *1* za čtvrtý...co to je "mý rodiče" nic takového jsem v hubě ještě neměl, jak to chutná? *1*
-
-
Ach ta smůla,že Jackie nejsem:D Ty jsi trdlo asg nic nevíš a do všeho strkáš svůj dlouhej ulhanej rypák. *1* Že tě to pořád baví obviňovat nevinnýho člověka,že se schovává za jiný profily.
-
-
Jujda, jaké urážky? Jednám s ní(teda s tebou Jackii) jako v rukavičkách, což si ani nezaslouží-š. Potřebovala by-s přiložit pořádným páskem, tak jako to dříve rodiče praktikovali, ale to asi ti tví zanedbávají *1*
-
Jaj Asg ty tak kecáš.Kdyby se někdo navážel do Jackie a špinil jí ty že by ses zastal?chlapče ty se mi snad zdáš.Sám Jackii špiníš a srážíš a ty že by ses zastal..Cha to ti věříme,ty jsi tak průhledný až to hezký není.Ty by ses choval zrovna tak jako se k Jackii chováš teď.Samý urážky atd..Že ti to není trapný se navážet do holky
-
Holá fakta říkáš? A jak to můžeš tvrdit, když ses s Dominikou nikdy nesetkala? O poděkování nestojím, proto to nedělám. Já jen nesnáším, když se někdo do někoho obouvá, aniž by s ním měl negativní OSOBNÍ zkušenost. Stejně tak bych stál za tebou, kdyby to bylo opačně a rozcupoval bych ty, kteří by do tebe takto šili a špinili tě.
-
jaj ne tak zase tak nevinnou bych Dominiku neviděla...to co se tu o ní píše jsou holá fakta a tebe kdyby viděla,tak se lekne a uteče,popř.nad tebou ohrne nos...si myslíš že když se jí budeš zastávat,že ti za to i poděkuje?bože jak jsi naivní.
-
že vás to pořád baví obviňovat a napadat nevinnou Dominiku, která se o vás ani slovem neotřela a nic vám neudělala.
-
-
-
-
-
Víš, v čem je problém? Že Zdenička-Jackie Dominiku vůbec nezná a hází na ní špínu kudy chodí, trapně předělávala její fotoromány apod. Nikdy se s Dominikou nesetkala. Čerpá jenom z toho, co si přečetla a vytvořila si ve své choré, závistivé hlavě a pak tu dělá závěry. A ještě se tu chvástá, jak ona je rozumná, chytrá, oblíbená a bla bla. Takhle je to ok??? Takhle se chová.......(slovo místo teček si doplňte každý sám).
-
-
-
Myslivcová je prostě blbá, protože sláva a prachy jsou pro ni důležitější než životy jejích fanynek. Za tím si stojím a budu stát, dokud se nezmění. Já už jen čekám, až se na jejích stránkách objeví zpráva: "Oblíkla jsem se jako ty Dominičko a byla jsem znásilněna. Prosím poraď mi,co mám dělat." Samozřejmě, že to nikomu nepřeju, ale zajímalo by mě, co by potom Dominička dělala s tímhle problémem a jak by té dotyčné poradila. Tady by byl ten její úžasný rozum nejspíš v koncích. Nebo kdyby někdo znásilnil jí samotnou. Vsadím boty, že by okamžitě stáhla z netu ty svoje téměř p.rnofotky a bylo by rázem po slavné Dominičce Myslivcové.
-
-
Tohle samozřejmě nepřeju ani jí a už vůbec ne jejím fanynkám. Říkám jenom, co kdyby....
-
-
Nenormální
Ale ona neni celebrita. Jestli si profil založila sama tak je pěkně DUTÁ. To bych si mohla založit taky. *7* *13* *13* -
-
Re: Nenormální
HELE TAKY SI MYSLÍM TOHLE ME RPIJDE TROSKU PREHNANY NE??...JAKO FOTOMODELKA A TANECNICA TO STE ZAS VZALI KDE,????...TO JE PEKNE UJETY....JAKO ONA NENI ZADNA CELEBRITA MAXIMALNE U NI NA BLOGU NIKDE JINDE NE!!!! *13* tOHEL JE VAZNE SILA -
-
Re: Re: Nenormální
to bylo hezky receno :-D *15* *5*
-
-
-
ještě jeden menší vzkaz pro její fans: ty vaše výmluvy, že jí jen závidíme, jsou trapný. Většina lidi DM odsuzuje, protože nejsou slepí a vidí její namachrovaný chování a vypatlaný mozeček. Když ji většina odsuzuje a hlásí se k ní jen pár lidiček-slepiček, tak mi laskavě netvrďte,že ti odpůrci jsou zamindrákovaní blbečci, kteří nic nedokázali a jenom záviděj. Omyl - tihle lidi jsou prozřetelní daleko víc a nemají růžový šupiny na očích jako vy, zblblí fanoušci. Ale to je fuk, oči se vám otevřou za pár let, až dospějete a po DM neštěkne ani pes, pak se budete chytat za hlavu a říkat si - jak jsem ji mohl/a tak fandit.
-
???
vždyť ji ani neznam *7* *7* *7* -
Kvítku Pamelo, tak mi to teda vysvětli ty. V čem je DM tak super?? Já na ní nic super neshledávám. Nezlob se na mě, ale holka, která se rozhodne natáčet videa, které vypadají jako konkurs do filmu pro dospělé, v těch videích odráží svoji vlastní osobnost. Kdyby to v ní nebylo, tak to dělat nebude. A v čem je podle tebe tak super??? Fanoušci píšou, že je strašně super a obětavá, ale v čem konkrétně??? Nikdy mi to ještě nikdo nenapsal. Jestli tu obětavost vidíte v tom, že obětavě radí malým holkám - dětem - jak se správně šminkovat a nosit rajcovní hadry, tak to není obětavost, ale ubohost a nevyzrálost.
Tak v čem je tak suprová???? -
-
No učí nás moderní holky aby jsme se líbily klukům ne? Hele když se chceš líbit, musíš se trošku natřást a ne sedět na prdeli a čekat až o tebe nějakej brejlatej tlusťoch zakopne. Musíš umět sbalit takový jako je třeba Zayn Malik nebo Liam Payne nebo Hary Stylles a tak podobně, ale to takový jako jsi ty nepochopí!
-
-
Vidím, že ty s DM budeš asi vážně rozumět. Stejná tupost a blbost. Taky mám ráda hezký kluky, ale on někdy ten "brejlatej tlusťoch" je povahově mnohdy hezčí a lepší než ten tvůj namachrovanej adonis, pro kterého je gel na palici a zrcátko v ruce to nejdůležitější na světě a nic jinýho ho nezajímá. Někdy je lepší ten a někdy zas onen. A ty si myslíš, že ten, kdo nemá rád DM, je nemoderní? Já si o sobě myslím, že moderní jsem a přesto DM nemám ráda a to ne kvůli tomu, jak vypadá, ale jak se chová, prostě laciná děva, která se nestydí radit 11letým holkám, jak balit chlapy. To je vážně ubohost. A ty si nedokážeš sbalit chlapa sama? To na to potřebuješ DM?
-
-
To víš takový jsou štětky, potřebujou takový princátka s růžovou mašličkou, normální lidi jako jsme my to nemůžou pochopit. Úplně stejné Pamelka jako Domča, žé? Taky nemám rád Dominiku, spíš ji nesnáším
-
-
Tvoje komentáře by si měl přečíst Asg, ten tvrdí, že chlap, který nemá rád DM, se bojí atraktivních dívek. Já se obávám, že přece jen nemá pravdu. Ne každej chlap touží po zmalovaný holce, která si může ukroutit zadek. Existujou chlapi, kterým se to vážně hnusí a já je chápu. Mě se to hnusí taky. Ale Asg to nechápe nebo spíš nechce pochopit. Takovýhle fanatický, pokrytecký, zaslepený uctívání je to nejhorší...kdy člověk vůbec nedokáže přiznat, že ten jeho idol může dělat něco špatně. Takové lidi já fakt lituju, že nedokážou vidět pravdu.
-
-
Já jsem jen rád, že mě někdo chápe a myslím, že mám pravdu a tu pravdu mi dosvědčí jen normální lidi a ne ti co jsou omámenií z Dominiky Mys.
-
-
-
-
Mně se nikdy žádný štětky s natřásajícím zadkem nikdy nelíbily, mně by žádná taková nesbalila, možná tak takový pitomce jako je Bieber. Lepší holky jsou takový ty hodný a sexy v tom, že rozumí trochu motoru a ne make upu, chápeš Pamelo?
-
-
-
ahoj nepřišla jsem se sem hádat.. užijte si parádně Silvestra a přeji Vám všem do nového roku 2012 jen to nejlepší,hodně štěstí,zdraví a lásky...prostě ať je ten příští rok lepší než ten letošní *2* a už zase mizim bye
-
-
ahoj díky za přání *4* pokud je upřímné, tak s radostí ti taky přeji supr rok *4* ale nevím, jestli to tak pro tebe bude, protože Dominika slibně rozjíždí svou kariéru a to ti asi nedá spát, tak se nad to zkus povznést a budeš mít rok v pohodě *3* jak se říká přej a bude ti přáno, protože co do vesmíru vysíláš, to se ti dřív či později v nějaké podobě vrátí a fakt to funguje, takže opatrně *4*
-
-
jo pro vás upřímný bylo,ale na Dominiku se přání nevztahuje *1* a neboj se že by mě to nějak trápilo,nějaká Dominika mi může být víš kde:D nějaká sláva mě nezajímá,nechtěla bych být na jejím místě ani za milion...
-
-
jackie také ti přeji vše nej, nej, nej do Nového roku, hodně štěstí, zdraví, pohody *3*
-
-
Děkuji ti:) *3* *4*
-
-
Hurá,Jackie,ty žiješ!!! Bejt tebou bych Míše něco řekla,když tady o tobě píše takový nesmysly...
-
-
já to nějak nehodlám řešit ať si pindá co chce,mě je to jedno...jestli jsem jí něčim tak naštvala že si potřebovala vylít vztek tak ať si pindá co chce....asi z toho měla i radost že něco plácla co? *1* blbka...dozví se od kámojdy že mám střevní chřipku a hned mi tu strojí funus...ale vsadím se,že asi nebyla jediná,kdo tu měl radost že?u takovýho Asg bych se nedivila,kdyby radost měl
-
-
-
-
A s těma jejíma radama v Bravogirl - já tyhle časáky nečtu, z toho jsem vyrostla,ale četla jsem tady, že ty její rady jsou docela dobré. Můj názor je ten, že jí s tím musí pomáhat někdo z redakce, protože ty svoje slinty, kterým říká "rady" a které zveřejňuje na svém webu, by těžko mohli otisknout v časáku. Kde je nějaká jistota, že ty rady dává sama a nikdo jí nepomáhá? Když to srovnám s tím jejím webem, tak ji zákonitě někdo musí pomáhat, redaktorka prostě vymyslí radu, Myslivcová pod to hodí autogram a woooooooow....nová úžasná rádkyně je na světě a všichni se z toho můžou zbláznit.!!!!! Je to fakt lepší než kdejaká groteska. *1*
-
-
Redaktorky jsou prostě mazaný a vědí, že když si do redakce přizvou Myslivcovou, která se podepisuje jako autorka, tak si zvýší prodejnost. O tom to všechno je. To je celej krám. Všechno je jen o penězích.
-
-
Nechápu co tady vůbec na osobnostech dělá!!Vždyť ona není žádná osobnost;) *16*
-
tak namyšlenou holku jsem ještě neviděla.. zamysli se nad sebou jak se chováš, a jak se chováš k druhý.. to že pomáháš dětem s dětstkých domovů,tak to je nic.. takhle mezi normální lidi nezapadneš..
-
-
Ako sa opovažujes nebudes pomlouvat muj idol
-