-
Tohle to je jakop nějaká celebrita?
Tohle to je jako nějaká celebrita? vždyť je to úplně obyčejná jako my. Dle mého názoru na osobnosti.cz nemá co dělat. *13* -
Ahoj. Už umím česky. Tak ti jen řeknu že si moje nejoblíbenější Domčo. Dávám ti asi 100 krát ANO.
Sofia Kollárová.(Ze Slovenska, Velký Meder) -
Podle jejích fanoušků,kdo o Dominice napíše jedno nelichotivé slůvko, ji hned závidí. To mě pobavilo. Takže kritici filmů, když o nějakém filmu napíšou, že se nepovedl, tak vlastně záviděj.:-)) Tak to je vážně vtipný. Větší blbost jsem snad neslyšela. Ale chápu vás fanoušci, vy vlastně jiný argument nemáte, protože Dominika nedokázala nic, tak musíte argumentovat tímhle. Jste fakt chudáci. *1*
-
-
Kdyby si po ní jen neházela bahno, které tobě samotné zalepilo oči, tak by sis přečetla, kolika lidem Dominika pomohla. Zrovna nedávno psala jedna holčina, jak jí před několika lety Domča pomohla, když přišla o tátu. Prostě vás pár pipin jste zaujaté a máte mozek tak rozhlodaný nenávistí (někdo závistí nebo obojím), že vidíte jen to špatné. Ale to je vaše věc, každý jsme nějaký.
-
-
drahá/ý asg, ta holka se ve svých 17 letech líčí jako čtyřícítka, co má dvě tuny vrásek. Hele, my ji osobně neznáme, ale když se mrkneš na toto video ( http://www.youtube.com/watch?v=CwIRzeEitMA ), zjistíš, že lidé si prostě všímají celkového vystupování. Když si slečna Myslivcová oblíkne sukni, která připomíná spíš páseček pro dvouleté děvčátko, na xicht si napatlete toto a toto a místo trika si vezme něco jako "delší" podprsenku, neuděláme si o ní pěknej obrázek... *3*
-
Mýlíš se Asg, já nemám mozek nahlodaný nenávistí ani závistí, já už vážně nevím, jak ti to vysvětlit, aby to ten tvůj mozek vstřebal, ale já ji nic nezávidím a ani není pravda,že bych ji vyloženě nenáviděla, já ji prostě nemám ráda, na můj vkus je až příliš jednoduchá dětinská na to,že jí bude za chvíli 18,ale jak už jsem psala, někdo dospívá až později. Prostě si myslím, že se jen blbě předvádí a vadí mi, že za ni ostatní holky táhnou jak slepice za zrním. Tyhle holky já fakt lituju,že nemají svoji vlastní osobnost a že si ji berou za vzor. Ten její make-up je nechutnej. Já prostě takový holky nemám ráda, co jenom čpulej zadek, ukazujou prsa a tvářej se jak borkyně. Ok, třeba taková v reálu není, to nemůžu posoudit,já ji posuzuju dle toho,jak se prezentuje a žádný dojem na mě neudělala. To je vše. Věř tomu nebo ne, ale závist a nenávist v tom není.
-
-
přesně tak souhlasím s tebou,přesně tak to cítím i já...
-
-
Díky, ale stejně se najde další blb,kterej napíše, že to je závist. Některý lidi to prostě holt nikdy nepochopej.
-
-
-
asg to že jsme *ipiny (sorry jinak mi to nešlo toto slovo tu maj zakázaný)to bych si odpustila!to my opravdu nejsme!jestli chceš vědět kdo je tu *ipina stačí se podívat na hloupou a namyšlenou Myslivcovou *1* a jestli chceš vidět blba co jí jen leze do zadku a slintá nad jejíma fotkama tak se podívej do zrcadla *1*
-
-
-
HM..
No nechapu co tady vubec děla podle mě to neni žadna slavna osobnost.Je to normalni holka joko ostatni.Třeba někdy bude slavna ale zatim neni a tak tady nema co dělt nemyslíte??? *15* -
-
Re: HM..
souhlasím
-
-
Víš Asg, já nechápu, proč ze sebe v médiích musí dělat nafoukanou husičku, aby si ji někdo všimnul. OK, třeba taková v reálu není, ale ostatní to nevědí a tak jí odsoudí, aniž by věděli, jaká je doopravdy. Tím pádem si zbytečně dělá víc nepřátel než fanoušků. To mi přijde dost nelogický. Přece když se chci proslavit, tak se v první řadě budu chovat tak, jaký/á ve skutečnosti jsem ne? Proč si pořád na něco hrát? Tomu nerozumím. Možná to je tím, že já bych asi nedokázala lidem tak dlouho lhát. Je to asi jenom o povaze, ne každej by na to měl žaludek.
-
Pravda, nechápu,proč si všichni myslí, že ji pořád závidíme. Já ji nezávidím vůbec nic. Co je záviděníhodné na tom, že przní malé holky, vychovává z nich stejné lundry jako ona sama? Nebo jí snad máme závidět tu její údajnou "slávu"? No než bych se proslavila takovým laciným a nicotným způsobem jak ona, tak bych radši slavná ani být nechtěla. V její kůži bych nechtěla být ani na vteřinu a nic bych si s ní nikdy nevyměnila. Podle mě je to chudák.
-
?
možná je super. Já ji tedy vůbec neznám. *7* *7* Ale jak tady píšete, že fotí do různých časáků a že je slavná, tak promiňte já ji nikde neviděla *7* *9* -
-
Re: ?
Vivi- tak to seš asi jediná :-))) vždyt je pořád někde *5* -
-
Re: Re: ?
Jediná asi není,no.Já jí taky vůbec neznám a nikde jsem jí neviděla. *1* -
Re: Re: ?
Ale já fakt nevím kdo to je *9* *1*
-
-
-
Kde je ta vaše úžasná Dominika? Krom trapných dívčích časáků se nikde neobjevuje. V televizi, nikde. Jenom na youtube má pár videí, za která by se stydělo i tříleté dítě. Tohle se někomu líbí? Tři čtvrtě republiky ji ani nezná. Ať už radši zaleze a přestane vymejvat mladým holkám mozky a radit jim, jak se stát naprosto nepoužitelnou a vybrakovanou osobou nebo ať vyrukuje konečně s něčím inteligentním a smysluplným.
-
-
No, já si myslím, že ty rady nedává ani sama Dominika. Sestřenka jí napsala a ona jí odpověděla a opravdu jí pomohla. Ale když koukám na její fotky atd., domnívám se, že opravdu v tom časopisu jí někdo pomáhá. Nevím, no...
-
-
V tom casaku ji musi nekdo pomahat,protoze jaky rady ona dava v realu?to neni ani mozny...holka se ji zepta-dominicko jak mam sbalit kluka?a ona na to vem si tygrovany tricko s vystrihem,minisukni a boty na jehlach...a abys vypadala jeste lepe namaluj se jako ja(to znamena jako d*vka) a uprav si vlasy,abys nevypadala jak carodejnice-to se schvalne ptala moje mladsi segra a dala mi to i precist(ja myslel ze me trefi a chytal jsem se za hlavu jak nekdo muze byt tak hloupy) a toto ji myslivec odpovedel.takze o jeji inteligenci bych fakt polemizoval....a ty jeji statusy na fb to mluvi za vse...hraje si na velkou hvezdu se vsim se vytahuje a je to jen trapna a uboha nicka *12*
-
-
Souhlasím, jednou jsem si pročítala ty její rady na jejím webu a padala jsem do mdlob. V těch časákách jsem její rady nečetla, ale věřím vám, že ji s tím někdo pomáhá, protože kdyby tam psala ty svoje slátaniny jako na webu, tak by ten časák poslala do věčných lovišť. Přece jenom tam už je potřeba, aby ty rady byly na úrovni. A s tím pruhovaným trikem? Není se čemu divit, že radí takhle podprůměrně, nemá ani maturitu, na prvním místě jsou pro ni šminky a hadry,takže se tomu nedivím....akorát furt jen dokazuje, jak je vypatlaná, takže nic nového pod sluncem.
-
-
-
-
Štiková ji převálcovala !! *15* *15*
-
-
Pravda, taky jsem si toho všimla. *15*
-
-
TOHLE JE OSOBNOST?
Zpívá? Vynalezla něco? Nepřipadá mi moc jako osobnost. Tohle děvče je jako každé jiné, jen se trochu více vtírá ;-)