Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2066 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No když svým zdravým selským rozumem posuzuju to, co má napsané v profilu:
    1) zpěvačka - to považuju za urážku všech dobrých zpěvaček, každý, kdo má uši v pořádku, musí uznat, že DM prostě zpívat NEUMÍ - bez debaty
    2) tanečnice - možná umí pár diskotanců,ale tímhle se taky neproslavila,takže je to průměrná diskotanečnice, jakých jsou tisíce
    3) fotomodelka- tohle je vážně přitažené za vlasy,fotomodeling dělají zajímavé dívky, které se umí profesionálně tvářit a zároveň vypadají inteligentně, kdežto DM na svých fotkách akorát špulí pusu, drží se za tváře a kouká někam vsloup, takže sorry, ale fotomodelka neuznávám

DM je prostě internetem vykvašená rádoby hvězdička pro malý holky, kterým se hrozně líbí, jak se maluje a oblíká. Jiná definice mě vážně nenapadá.
  • Muzes mi priste napísat Slovensky. Já ti nerozuměm. Len věm ne to je po našom nei.
  • domco porad mi jak na kluki mam jednoho ale někdo mu řekl že mam nekoho jiniho porad mi ja si to snim mam urovnat *4* please
    • Neporadím nejsem Domča Myslivcová !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      HEČ HEČ poraď si sama
      • Heč heč? to je tvá odpověd no dobra, dělej jak myslíš ale talhle jsi drzá a namišlená
  • Neznam..

Kdo to vubec je? Takovou modelku neznam..Sem se už přidává každá malá holka..! *7*
    • Re: Neznam..

taky nechápu co tady dělá .. *8*
  • Ještě jedna věc, pokud by mě někdo z jejích fanoušků chtěl osočit, že Dominika nikomu nic nevnucuje,tak to není pravda. Je fakt, že nechodí po ulici, nezastavuje holky a neříká jim,aby používali makeup, ona na to jde hezky rafinovaně od lesa. Nakydá na sebe tunu makeupu, obleče si hadry pro lolitku, vyfotí se, fotku hezky vyretušuje a všelijak počítačově upraví,aby byla koukatelná, vystaví na netu a čeká, kolik naivních holčiček se na to chytí. Mezitím nafotí další fotky,aby zmagořila co nejvíc mozků. To je její práce. Velice smutné.
  • Odkaz pro ty, co se Myslivcové zastávají a tvrdí, že nic špatného nedělá (je to teda v AJ):

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1138422/Who-killed-Little-Miss-Sunshine-A-cold-case-investigation-JonBenet-Ramseys-death-finally-bring-answers-.html

Šestiletá holčička, která zaplatila životem za hloupost svých rodičů. Znásilněna a zavražděna pedofilem. A když vidím ty malé holky, které Myslivcová zmaluje jak šlápoty a natáčí s nima videa, tak je mi fakt hrozně.
  • Jo a taky není pravda, že když se o někom vyjádřím negativně, že tomu dotyčnýmu závidím, já taky nemám ráda pár lidí z našeho šoubyznysu a nezávidím jim vůbec nic, spíš je lituju.
  • Nemá tady co dělat

Nebudu tvrdit, že není hezká. To opravdu je. Ale stejně tak milion dalších holek. A mají tady snad profil? Má tady profil každá "fotomodelka", která se kdy objevila v Bravíčku? Mají tady profil všichni uživatelé youtube.com, kteří natočili "taneční" video? NE!
    Pomalu se z tohoto webu stává druhé libimseti... *5*
  • Kristyna_Myslivcova
    Že Vás furt baví tu špínu žvejkat v hubách :) Dělá špatný jméno sobě, své rodině, lidem, co měli tu smůlu a vyfásli stejný příjmení (jako třeba já -_-) a ještě blbne děti. Tohle všechno už se tu propralo až dost. Kašlete na ní, nezabývejte se jí, jinak se jí nezbavíme. Protože i špatná reklama je reklama.
  • Na světě existují miliony krásnějších dívek než je DM a nemají potřebu to ventilovat do světa. Jsou to přirozený holky, kterých si chlap všimne, aniž by se před ním předváděly. A jak zpívá, že má recept na sbalení Biebera, myslím, že ten by si jí ani nevšiml. A taky myslím, že kdyby se přestala chovat arogantně a přestala si naivně myslet, že jí všichni záviděj, tak by měla víc fanoušků a lidi by ji měli radši. Jako fakt nevím, co by jí lidi měli závidět - je jí 18 a vypadá na 30, musí se furt předvádět, aby si jí někdo všimnul a patlat na sebe tuny makeupu, aby si připadala hezká. Nikdo ti nezávidí Dominiko, ty spíš funguješ jak odstrašující případ, takhle jako ty by nikdo skončit nechtěl. A jestli jsi to všechno myslela ze srandy, tak to vtipný nebylo ani trochu.
    • Podle toho co píšeš se mi zdá že jsi ošklivá a žádný chlap by si tě nevšiml. Neříkám že je DM nejkrásnější holka na světě ale hezká je, to jí vzít nemůžeš. Souhlasím že se chová trochu arogantně a že si možná myslí že jí všichni závidí ale to nemusí být pravda. A Bieber by si jí asi všiml protože mu jde jen o to jak holka vypadá ne jak se chová. *7*
      • jackie28
        vddhdctv- Myslím že mikina není ošklivá! Neznám osobně,ale rozhodně nemá vypatláno v hlavě jako slečna DM. Co si DM dokazuje? že je hvězda světa nebo co? že se svět točí kolem ní a že ho přetře narůžovo aby se jí tady líbilo? Měla by se zaobírat jinačíma a reálnějšíma tématama než svým vzhledem a že bude blbnout malý holky! To že ve svém klipu zpívá že je nejhezčí na světě nebo co tam pindala a že všichni chtějí být jako ona, tak tím ukazuje, že je ubohá, hloupá a namyšlená. Hezká bejt může ale to je tak všechno. Rozum jí nadělen nebyl. A jentak mezi náma, znám hezčí holky než je DM! a to i bez makeupu!
      • DM není ošklivá, ale ani není oslnivě krásná, za to je pěkně arogantní. Já myslím, že ta písnička je o ní, protože kdyby nebyla tak nafoukaná, tak by to nenazpívala, protože by jí to svědomí nedovolilo. A tím si získává jen víc a víc odpůrců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit