Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čauky Mňaouky
    Děkuji je tu většina hezkých komentářu.
    JInak natáčím noví lip bude na youtube :)
    Tenhle se obzvlášť povedl už ho jen upravuju do 3 měsíců určo vyjde.
    Jinak co všimly jse si mé nové profilovky co mi sem někdo dal nojo ale sekne mi to *15* *14*
    Jinak rady postupujte podle tich rad na youtube .
    takse mějtě moje pusinky zdraví
    Dominika Pinkslivcová papa
    • Ahoj Domi sice jsem tě objevila minuly tyden ale ted tě velmi obdivuji. Jsi prostě špica úplnä hvězda ✨
      napiš mi prosim na spenra@seznam.cz
  • Ještě jednu věc jsem chtěla podotknout, opravdové celebrity, jako např. slavné herečky a herci, kteří opravdu UMĚJÍ hrát, nemají zapotřebí se nikterak předvádět, protože jsou pro ostatní zajímaví už jenom tím, že opravdu něco velice dobře umí. Takoví lidi typu Myslivcová, Hanychová atd. neumějí nic, takže jim nezbývá nic jiného, než jenom něčím přitahovat bulvár, musej pořád něčím šokovat, protože by po nich za chvíli neštěkl ani pes. Ještě jsem neviděla např. úžasnou a famózní Meryl Streep, že by musela něčím šokovat, aby si jí někdo všimnul. Opravdové celebrity na vysoké úrovni to prostě nepotřebují. Ty působí rozruch sami o sobě a přitom stačí, když vypadají normálně a přirozeně. A jestli někdo napíše, že nemám pravdu a že jenom závidím, tak začnu vážně pochybovat o jeho inteligenci, protože tohle o závisti fakt není. *5*
  • Škoda, že už se tady Jackie28 moc neobjevuje, s ní to tady bylo lepší.
    • Miki mě už to tady na té diskuzi moc nebaví,svůj názor jsem zde na ní již několikrát vyjádřila a dál ji nehodlám rozpitvávat,protože taková ubohá nula jako je Myslivcová mi za rozčilování nestojí *3* *1* Já když se ročílim tak se to blbě zastavuje a pak se mi blbě usíná když jsem naštvaná,kam ten svět tímhle stylem směřuje.škoda že se tu dlouho neobjevil Asg,docela mě to bavilo se s nim hádat. *1*
      • Jo, Asg a ty jeho primitivní názory mě taky docela bavili. Máš pravdu, tahle nula si naši pozornost nezaslouží, je ubohá a svým způsobem mi jí je i líto, protože neví, kam se řítí. Ale kdo chce kam, pomožme mu tam. Ať si žije v tom svým růžovým světě, máš pravdu, že nemá smysl se jí dál zabývat,ale jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím. *15* Tak se měj zatím pěkně Jackie. *4*
        • Ty taky Miki možná ještě někdy pokecáme *3*
          • http://www.osobnosti.cz/martina-jilkova.php rozhodně má talent proti Myslivcové *3* a je to suprová holka,znám jí osobně takže vím o čem mluvím
            • Zpívá moc hezky a je to inteligentní a talentovaná holka, na rozdíl od Myslivcový. Myslivcová si nedávno vysloužila anticenu Nejhorší zpěvačka roku. Dostala, co si zasloužila. Asi si myslela, že s tím svým kňouráním vyhraje Slavíka. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ehm...

Ehm.. já to shrnu...hele Dominiko, všimla sis že tahle stránka se jmenuje OSOBNOSTI?...tos trochu nedala ne? *9*
  • muhi

Trapný

není tak dobrá na to aby tu měla profil *9* *9* *9*
  • A taky mi přijde, že její fanoušci,např. Asg, ani pořádně nevědí, jak Dominiku obhájit, tak radši řeknou, že jí ostatní záviděj, i když to vůbec není pravda.
  • Co konkrétního tato osoba dokázala? Vážně co? Její hloupý poskakování na písničku Barbie girl, oblečení, za které by se nemusela stydět kdejaká p.rnoherečka, navíc tuny make-upu, protože bez něj by si jí asi nikdo nevšimnul, nepovažuji za skutky hodné následování.
  • pro Vaškka: ano,je pravda, že ji nikdo ze zde diskutujících lidí asi nezná,ale jak pravila Jackie28, stačí se podívat na to, co předvádí a taky na to, co říká a inteligentní člověk si hned uvědomí, jaká asi bude. Jestli slečna Dominika chce,aby si o ní lidi mysleli, že je chytrá a inteligentní,tak by se tak měla začít chovat. Vůbec se nedivím,že si o ni lidi myslí,že je hloupá, naivní a namyšlená,když se tak všude předvádí. To ona by se měla změnit, ne lidi, ti jenom reagují na to, co vidí. Snad jsem to vysvětlila jednoduše a srozumitelně. *6*
  • Tuhle holku já absolutně nechápu a asi nikdy nepochopím,nechápu jak se vůbec lidi můžou takovou hloupou fiflenou zabývat a ještě k tomu tady dávat ty její fotky...A vůbec to není žadná závist,u ní není co závidět:))
    • Souhlás *3*
    • ty že nežárlíš prosim tě nedělej blbou
      • Jo prosím tě na co žárlit a co jí závidět??? Já bych si s ní nevyměnila ani vteřinu svého života. Co by jí měl kdo závidět? Jak je hloupá, povrchní a vymývá mozky malým holkám? Slavná mi taky nepřijde, zná ji akorát pár puberťáků a jak tak koukám, tak většina lidí zde diskutujících má své myšlení naštěstí v pořádku a dokážou posoudit celebritu. Z mých známých ji nikdo nezná. A divím se, že má odvahu ta svá trapná videa zveřejňovat. Ta má fakt víc sebevědomí než rozumu a inteligence.
      • na co by mela zarlit prosimtebe?myslivec je hnusnej,uprimne hloupej-tupejsiho cloveka jsem nevidel ani nepamatuju.ani neni slavna tak na co zarlit a co zavidet?jsi smesna az oduvodnis na co zarlit a co zavidet tak se ozejvej tu luzo!ani nevis co dotycna slecna co ma negativni nazor dokazala a soudis?ubohe
  • it is beautiful and i have not cocky advice videos from dominica.the best barbie girl *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit