-
Osobnosti
Nebudu se tu snižovat k nějakejm narážkám, pomluvám atd.., Za 1. bylo by toho moc , za 2.- to za to nestojí.. :).. Milé dámy "Obdivovatelky", asi jste se zbláznily.. KOukala jsem se na blog této "FOTOMODELKY" a nestačila jsem zírat.. xD.. Příspěvky typu : Dominiko, moc tě obdivuji, jsi můj vzor, chci tvůj podpis", absolutně nechápu.. xD.. Další, co je mi záhodou, jako dalším, co tu vůbec tahle slečna dělá.. Vedle takových osobností jako je např. Michael Jackson, A.Jolie,J.Aniston, Wentworth Miller a já nevim kdo ještě..?.. To je nehorázný..!!.. Její blog je jeden velkej růžovej hnus.. Asi moc rozumu nepobrala, když je schopná tam dát takové videa, jaké tam jsou..př. "VÁNOČNÍ" video, pro navození "VÁNOČNÍ" atmosféry..(Kdo viděl, ví o čem mluvím).. Kroucení se před zrcadlem, televizí, v lacinym růžovym oblečku.. Napsat o sobě: Jsem blondýna, mám ráda růžovou, vypadám povrchně.......??????... nO.. xDxD.. Co je moc, to je moc..
Vyhodit..!!.. xDxD.. Smazat.. xDxD.. -
-
Re: Osobnosti
sdílím tvůj názor...ale co by jsi čekala od malých holčiček:-Dty napíšou dominice na icq ahoj ona jim odepíše ahoj a mají z toho vánoce a píšou všude že si sni psaly a že je uplně super nejlepší:-D -
Re: Osobnosti
Souhlasím,, tahle holka není nic,,a vedle osobností jako Michael Jakson, se ona může jít zahrabat,, ničeho nedosáhla,,Kromě toho že jí obdivují nějaké zakomplexované mladé holky,,tkeré si ymslí jaká není tahle domisssek borka,, -
-
Re: Re: Osobnosti
Tak jí to neberte asi mela komplexy tak se musi léčit *1* *1* *1*
-
-
-
Hehe, nejlepší byla v Pětce...totálně se ztrapnila. Duchoslav z ní měl srandu největší, bylo na něm vidět, že má co dělat, aby nevyprsknul smíchy. A způsob jejího vyjadřování ani nebudu komentovat. Mluvit neumí a celý ten výstup působil dost amatérsky. A ty její p*rnovidea začíná youtube blokovat jako nevhodné pro mládež. Lidi už to začínají chápat, jak ona se chová. *3*
-
Nápíšeš mi tvoje tel číslo?
-
hele ty 600K589859458 TY JI NEMAŠ CO NADAVAT!!!!!!! proc ji NADAVAŠ a proč to vubec pišeš kdyš ji chceš poslat tak hezky a ne skaredě *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
zbytečně
přehání s tím barvením vlasů na světlo,ale prsíčka a stehýnka kvalitní *3* -
-
Re: zbytečně
najednou při ní? *1* *1* -
-
Re: Re: zbytečně
však já jsem netvrdil,že jsem proti ní,jen mě překvapilo,že je tak vysoko,když dřív nikdy tak vysoko nebyla,dokud byla známá jen z internetu,takže to asi způsobila ta účast v tom TV-pořadu Jana Krause -
-
Re: Re: Re: zbytečně
mno a přitom nic nedokázala..nic mimořádně slavnýho...kdyby byla něco jako Michael Jackson nebo někdo jinej a něco dokázala budiž...ale dokázala fotit jen ty svý bárbíbácký fotky,malovat se jako k***a a založit si bárbínáckej blog..tot vše!!!jsou slavnější než ona a to 2 místo by si po právu zasloužili(např.MJ..aj...)ale ne ona!! *10* *16* *8*
-
-
-
-
Proboha!!
Vy jste všichni tááák děsní .. Jako řeknu vám. Pěkně jí závidíte. Je krásná hnusná neni!! Musím přiznat že já jí závidim všechno. Ale že bych kvůly tomu byla takle porvrchní. Mno vidim že nemám aspoň velký ego jako vy. Nesu´dte lidi podle vzhledu vy trdla!! Víte jak je hodná?? To by jste se divily co?? Ani ji neznáte. Já sice taky ne ale stačilo tak málo a už vim jaká je!! *4* .. Je very very hodná, takže jí nechte už napokoji vy závistíví egoisti *13* -
...
Přesně...Já to jméno čtu teď poprvý a ani nevím kdo to je :D -
Asg ty jseš fakt pako,že si myslíš že se pod různýma nickama schovávám já,já ani na to nemám čas a hádat se tu s dementem,to mi za to nestojí. Jdi se vyšetřit,myslíš si že mě zajímáš nebo co?Nebo snad Myslivcová?NE!Jste mi oba úplně u zadku,jediný kdo mi není lhostejný jsou malé děti,které tohleto její chování a vystupování převezmou od ní(většinou jsou to ti,co nevědí z koho si brát vzor)a pak je někdo někde přepadne a znásilní...Jako tuhletu holku by měli vymazat z osobností a její trapný blog nahlásit...řekla bych kdoví jestli nejsi nějaká kamarádka,někdo z rodiny a nebo samotná Myslivcová schovaná za nickem Asg...A jestli jo,lituju tě *1* Koneckonců už tě lituju i tak kam jsi to dal oči(jestli jseš kluk a její obdivovatel),na ní není nic krásnýho(znám i hezčí holky než je ona) a jen pitomec tvrdí opak...jo a správně by tu neměla strašit na osobnostech,když nic nedokázala....To si už tady může udělat profil každej bloger a já nevim co...i člověk co zkouší psát povídky a nebo zpívá..
-
-
Ale Jackie nedělej, nedělej. Takovou dobu se tu nevyjádříš pod svým nickem a jen co poukážu na tebe u jiného nicku, tak se hned ozveš:-))
Nikdy jsem tady neřekl, že se mi DM líbí a tvůj argument, že "na ní není nic krásnýho a jen pitomec tvrdí opak"...občas si po sobě přečti, co napíšeš za ptákovinu bez logiky. Ale to nic, každý jsme nějaký. A je mi úplně jasné, proč takové věci píšeš. -
-
Tak tobě se DM nelíbí? Tak proč ji tady pořád obhajuješ a říkáš, jak je strašně vyjímečná? To nechápu. A Jackie nech na pokoji, ona na rozdíl od tebe vnímá reálný svět a píše sem pravdu. Pravda se blbě poslouchá viď. Kor když jsi závislý na nahatých fotkách. Je mi tě líto Asg a Myslivcové taky.
-
A proč bych se tu měla vyjadřovat když můj názor už znáš?Jako sorry,ale já nemám čas ani náladu se sem chodit hádat s blbcem tvýho kalibru.A napsat sem že se schovávám pod jinej nick může jen pako (a jestli si myslíš že se snad schovávám pod nickem mikina?jestli jo jsi pablb)...Nezlob se na mě,ale ty pako jsi!Jak jsem řekla,nemám čas se tu s ubožákem hádat,mám na práci důležitější věci-školu a mýho přítele.Je ti to jasný proč píšu svůj vlastní názor?Opravdu?Tak mi ho prosímtebe nevymlouvej jo?Mimochodem jestli myslíš že tý pipce závidim jsi vedle jak ta jedle,tý závidět nelze.Zajdi si na psychiatrii potřeuješ to jako prase drbání.
-
-
Asi si tady taky udělám profil a budu si hrát na hvězdu,aby byla nějaká zábava...Ale to ovšem neznamená že si budu hrát na blbku jako Myslivcová(počkat ona už blbka je,já zapomněla *1* )
-
-
blbka si tady ty!!!!! *10*
-
No vidíš a proč myslíš, že tady DM je, aby byla zábava. A díky tobě a tvým komentářům tady, je té zábavy stále dost. Nad tím, co tady plodíš se nás baví už dost:-) Hezká kytara.
-
-
Tomu, co Jackie píše, se směješ jen ty, protože to nechápeš. Obě tady píšeme skutečnou pravdu a dost lidí s námi souhlasí,takže máš pech. Jestli ty chování DM považuješ za srandu a zábavu,tak to považuješ za srandu i celej p.rnoprůmysl viď? Nejsi ty náhodou závislý na p.rnografii? Ani bych se nedivila. Pokud bych byla tak ubohá a trapná jako DM, tak bych si stoupla na ulici,falešně bych zakrákorala nějakou písničku,ještě bych se u toho tvářila jak megastar a pak bych si tady taky mohla založit profil. To je fakt, to by mohl každý. Ne každý je ale tak blbý,aby se tak stupidně ztrapňoval. Na to je potřeba mít blbost v hodně pokročilém stádiu.
-
Já jsem toho názoru že Dominika je tu od toho aby všem dostatečně ukázala jak je naivní a tupá husa. Toť vše.Mimochodem jedinej kdo se na mýma upřímný ma a pravidvýma komentama baví jseš tak maximálně ty,kdekdo se mnou souhlasí takže pomlč. *3* A jentak mezi náma já se bavím nad tvejma stupidníma vlezdoprdeláckejma komentama...Ani nevíš jak..Víš co?Radši už ani nepiš nechci umřít smíchy z tebe jak jsi ubohej. *12*
-
-
-
-
Hej Dominiko, s tím make-upem vypadáš jako dobře zachovalá pětatřicítka. *15*
-
Včera jsem v Lidlu potkala asi tak 8-10 letou holku, každopádně zmalovanou, měla asi tak 7cm podpatky, na každýho špulila pusu a divila se, že každej před ní zdrhá. Chovala se arogantně i vůči svojí mámě- ta jí něco nechtěla koupit, ta holka se začala vztekat na celej obchod že to prostě chce a že to má jedna holka taky a když její máma nepovolila, tak si tu věc co chtěla do vozíku hodila sama a když jí máma řekla, že jí to nekoupí, tak se holka nafoukla a hned jí řekla, že tu věc prostě chce a ať jí do toho maminka nekecá. Bůh s námi co nás čeká za pár let, když si tohle ty malý děcka dovolej. A pak že DM na to nemá vliv.
-
-
Přesně tak, DM z těch děcek vychovává rozmazlenej odpad, nic víc. Taky si říkám, co ty holky čeká, až vyrostou, budou to jen obyčejný trosky, který budou nastavovat každýmu, protože podle Dominiky je to in.
-