-
Myslivcové to poněkud nemyslí ! *1* Ať radši dělá myslivce ! *1*
-
Omg...
*1* *1* *1* spadla jsem ze židle, fajn ať je to hoka, terou max. máma vyfotí, ale nemá tady co dělat... A nebo víte co baby? Koho z vás kdy vyotil nějaký fotograf ?? Mohly bychom tu být potom všechny!! -
-
Re: Omg...
se ukaz :-D
-
-
Ten týpek to vystihl dobře.....jako fakt nechápu, co je tohle za celebritu, když po ni vřískají jen náctiletý hysterky, který jsou příliš hloupý na to, aby si utvořily vlastní osobnost. Ano, její sláva stoupne, když se svlékne.....to ji vystihuje víc než dokonale. *6* Tak jakápak hodnotná celebrita.... *15*
-
Jsem tvoje velká fanynka.Jsi dokonalá chtěla bych být jako ty.
*14* *14* *14* *3* *3* *3* -
Trapáci vyhulení co milujete jednu krávu o které skoro nikdo neví jste hulili všeci trávu nebo co????? *7*
Baví mě ty její kecy "Jak na kluky" každá normální holka co kluka měla to ví ze všech dělá blázny a myslí si jak moc je slavná !!!! -
-
Přesně tak jsou trapný,ale doplatěj na to...Tohleto chce čas a možná je to přejde..Ale říkám si,že možná Hannah Montana by pro ty malý debilky byla lepší vzor než toho-plastikový monstrum *1*
-
-
No Hannah Montana Neni alespon tak trapna narozdil od slecny SLAVNE!!!
-
-
tjn pravda,to neni tak trapná-má fajn seriály i písně...ale tohleto obludárium?to nemá fajnýho nic *1*
-
-
-
-
twl, a já furt jak blbka přemejšlim, čim se proslavit, a ono koukám stačí zmalovat se jak ku.va a založit si blog- a hurá, celebrita je na světě!!! :D
-
-
a všichni teenageři se můžou zcvoknout.... *1* *1* *1*
-
Přesně tak!!! :-D :-D Ta holka v životě vůbec nic nedokázala.. Jenom seděla doma na zadku a tukala do počítače no.. Zatímco Rob a ostatní co sou pod ní toho dokázali spoustu a dřeli (jestli to můžu říct takhle..) aby se na ten vrchol dostali.. A pak si příjde ona a ... :-D
http://www.youtube.com/watch?v=g_Sswz-bGXg
Tady se fakt předvedla ty jo.. :-D U toho sem se nasmála ty jo :-D a ne proto že by byla vtipná víte jak to mysim ne? :-D -
-
tohle mě taky pobavilo. Na jednu stranu úsměvný, na druhou stranu nad tím člověk musí kroutit hlavou, kam až sahá lidská blbost. Ale Dominiko klobouk dolů, jsi fakt odvážná, takhle se sebrat a jít do telky. *1* *1* *1*
-
-
Jo máš pravdu :-D To jí musim uznat.. Já bych nikdy neměla odvahu tam jít :-D On si z ní Kraus ještě ke všemu dělal srandu ale jí to očividně nedošlo! :-D
-
-
sám kraus po skončení ji ocenil, jak to zvládla,prý jako málokdo. dost ji podporoval. byl z ní nadšený, ona si umí získávat lidi. ten kdo ji zná osobně, ví o čem mluvím.
-
-
-
-
-
newi proč se tady zabíwate holkou ktera je w jinym swětě spíš w růžowim swětě... je mi jedno kdo ji ma za wzor důležity je že ona není můj.. a když se nikomu lííbi taky ať, mě je to putna... kdybych měla řešit každou nafimtěnou blondýnu kterou znam tak na nic jinyhgo čas nemam.. *1*
-
Si dělá srandu?
tvl... *9* Ta si vážně ymslí žhe když má mámu fotografku ( a díky ní i tendle rozmazlenej život), žhe už je celebrita! *13* *9* To určitě.." *8* -
???
Muze mi nekdo rict kdo to je?Nevedela jsem,ze kdyz nekdo nafoti nejaky fotky,tak taky hned ma byt vystavenej.hned si jdu zalozit profil.....v zivote jsem o ni neslysela a na je ted taky nejaka 4. nejnavstevovanejsi v modelkach...a ona a modelka?ani ve snu?modelka ma par kilo min...prosim vas smazte ju nekdo -
..+dodatek
jo a ani bych se nedivila kdyby se za takovejch 5 let objevila na stránkách playboye...když ho tak zbožn´uje..!xD