-
Dneska jsem ze zvědavosti koukla na její stránky,protože jsem se chtěla trochu pobavit. Byla tam nějaká diskuze, kde ji všichni nadávali,čemuž se nedivím....když radí 11tiletým holkám, jak balit kluky a aby se oblíkaly a malovaly jako k*rvy, tak už se mi to ani nezdá vtipný,ale k pláči. Vážně na ty její webovky kácím a nebudu tam vstupovat,protože mě ta její blbost a vypatlanost spíš rozčílí než pobaví. Tahle holka je vážně katastrofa. A akorát to jenom komplikuje blondýnám, které už to i tak mají velice těžký.
-
-
Touhle osobou se už zabývat nebudu, pá pá Dominičko.
-
-
Nějak ti to nedá, co? *1* Pořád ji sleduješ
*3* Dominika prostě umí okouzlit, dostat se do hlavy a vrtat tam těm zakomplexovaným.
-
-
-
Nechapu
Jenom by mě zajímalo, čím je tato blondýna nějakou osobností? Že byla v pořadu Show Jana Krause a ukázala, jak moc je ,,inteligentní,,??:D Tohle fakt nechápu. Jo, jen pěkná, ale krása není vše!! -
-
Re: Nechapu
Ne ale je prosnulá tím že je s Aikem Murchekem -
Re: Nechapu
Založila blog ;) -
-
Tak to je velká holka *1* . V dnešní době kolik má lidí blog? A jsou všichni tady? Na OSOBNOSTECH?
-
Re: Re: Nechapu
to je toho. -
-
Re: Re: Re: Nechapu
Něco jako Lady Vanilka:PP
-
-
-
-
PROBOHA *16* *16* *16* *16* *16* Co sem teda lezete když ju nemáte rádi?A byste pomlouvali?Nebo co?Dite už někam já se přiznám že ju taky nemosím ale zastanuse jí protože jenom de*il atd pomlouvají. Podivte se nasebe a pak krtizujte... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
A ty se zlato nauč pravopis,navíc to nejsou pomluvy,ale fakta!
-
-
Ta její ostravština se vážně nedá poslouchat. Nauč se mluvit normálně.
-
-
Kurňa tož Ruda s tím prorazil tak co by ně ta Myslivcova. Eště z ni budě hvězda nejvěčí. A co si buděm povydať, tam kde Ruda je mu pomohla i ona. Vydrapal se i po jejich zadach. Mněl to kurňa perfektně připravene bo je to makovica ostravska a vyšlo mu to chacharovy jedněmu. Ať je mu televiza lehka :-))
-
-
asg, a kde prosím tě Dominika bydlí? :O "Se musím přijít pokochat na ten mejdan, bože, já se tak těším, jak si s jejími ostatními kamarádkami budu česat vlásky, nalakujeme si nehty, probereme kluky a budeme se chichotááát!!!" *15*
-
závist
to je závisti....i když má matku fotografku kdyby byla hnusná nebo hloupá nepomohl by jí ani prezident..vzpamatujte se děcka už tady jde vidět jak moc vám vadí že je někdo úspěšnější..já myslím že každý máte tu možnost ,ona si takovou cestu vybrala a vidím,že to nemá moc jednoduché.neznám ji ,jen z toho co slyším a jak píše,ale ona hloupá nebude ,kdežto o vás co píšete komentáře co nedávají smysl se to říct nedá. *13* -
-
Re: závist
máš pravdu *3*
-
-
eh
Až něco dokáže nebo bude v televizi, a lidé ji budou znát i ber interentu, tak potom ať se tu klidně přidá. Ale pokud je obyčejná začínající modelka, nemá co tady dělat. Tohle není seznamka. -
-
Re: eh
jako mas prawdu ;)
*1* ale zas nevis kdo ten profil zalozil..mozny treba i je ze je to uplne nekdo jiny,kterej se za Domcu vydava a ona treba ani nevi,ze nakej profil na Osobnostech ma ;) *1* i kdyz taky jako pochybuju..spis mi pripada,ze se snazi bejt doost oblibena -
Heh! kdyz muze ona! proc nemuzu i ja?! *15* *1* *7* bylo by to stejny! -
nic nezakladala to ji tu nekdo sam zalozil tak kdyz nevis tak mlc *5* -
-
Re: Re: eh
hm ja si myslím že to založila ona sama ma tu tolik fotek co nikde na internetu nenajdete a i hodně fotek z soukromého života proto si myslím že to dělá ona sama
-
-
-
ještě jsem se koukla na její profil s profesí a nechápu, proč tam má uvedeno "modelka". Ten, kdo to tam napsal, asi neví,co to modeling je. Podle videí a fotek soudím,že Dominika měří tak nanejvýš 165 cm i s podpatkama a to je na profesionální modelku opravdu hodně málo. Takže to prosím vás vymažte, tohle nemá s modelingem nic společného.
-
Špatná zpráva pro Asg-kamaráde máš smůlu,Dominičku máš už zadanou *1* http://www.olga-path.cz/boulevard/mondenni-reporty/dve-zadane-internetove-celebrity-to-daly-dohromady-jejich-vztah-se-pry-id:174/
-
-
No vidíš to, to jsem ani nevěděla, holt smůla pro všechny vtěrky. Mimochodem, dost mě zarazilo, že ona tam vypadá o 10 let starší....hrůza.
-
-
Tjn holt maj smůlu *1* Mno každopádně na mě článek dojem neudělal,stále je pro mě ta namyšlená a hloupá.Nechápu holky co si jí berou jako vzor,fakt že ne.ještě jak je tam na jedný fotce vyfocená s vodnicí a chlastem-to akorát utvrdí fakt,že ty holky budou fakt dělat všechno co ona a schýlej se i k drogám jako ona,ale což je to jejich volba.
-
-
To je pravda, nechme je, ať si Dominiku následujou a uvidíme, kde všichni skončej. Jsou to chudáci, všichni do jednoho, je mi jich líto chudinek.
-
-
-
-
Nechápu ty,co sem píšou jak je Dominika chytrá a dokonalá že my sme nuly,protože jí jen závidíme,že sme obludy a že my nic nedokážem.OMYL-Dominika není dokonalá-srdečně by mě zajímalo,co se pod nánosem make upu skrývá-teď neříkám,že třeba bez make upu není hezká,ale bez make upu by nevypadala tak povrchně a tuctově.Ale vy co sem píšete že my co jí nesnášíme sme blbý šeredy a závistivý nuly,se šeredně pletete a myslím si,že máte sami nějaký komplex a proto urážíte ty,kterým Dominika prostě nesedne-upřímně nemusí jí mít každý rád jak si myslíte.A není tak dokonalá jak si myslíte-jen možná tak s make upem a s retuší,ale jak vypadá bez toho?Obyčejně a lacině jako podle vás my.Vsadím se,že nalíčenou byste jí ani nepoznali.A teď co tím chci říct-každý má svý chyby,nikdo není dokonalý,prostě každý člověk je úžasný a je originál-ne jen blondýna,kterou vidíte na fotkách.Slečna může být hezká,ale na IQ bych nesázela-a teď sme u toho-když je někdo hezký,tak je většinou i hloupý,a naopak..Ale prostě všichni sme originální tak to vy fanoušci pochopte a neponižujte druhé,když je neznáte,nevíte jací jsou a čeho třeba v životě dosáhli a dosáhnou,ale vy o tom nemáte páru,protože vidíte jen Dominiku.Zamyslete se,než něco napíšete..Nejlepší je,když jste takový jaký jste a ne jen ze sebe dělat ubohý kopírky!A nemusíte být ani slavní,aby jste dosáhli něčeho víc než Dominika..;)
-
-
*Prst nahoru* za tento komentář... plná souhlas. Já sama nejsem bloncka,myslím si že nejsem ani hloupá a dokážu žít jako originál a né jako vosková figurína *4* a ten kdo je ubohej a lacinej je ten chlap,kterej tu sedí a vznáší se nad jejíma fotkama! protože nemá asi hrdost a ani sílu vyjít ven a najít si někoho normálního a reálnýho s kterým bude moct žít! chlapi jsou proste chlapi a myslí si že modelky na ně čekají na každým rohu *15* radši už o ní nebudu psát moc mě to nebere nějaká namalovaná pubertacka *1*
-