Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dnes jsem se sní setkala ličila mně na modelingu je to užasna osoba.
    Vy co ji osobně neznate tak ji nenadavejte
  • jackie28
    Pro Asg: Svými rty zaujmi strategickou pozici na mém pozadí a opakovaně jí líbej. Doufám že jsi pochopil co jsem tím chtěla říct. *1* A dodatek už neotravuj. *1*
    • Teda jackie to je výzva. Já tušil, že to mezi námi není jen tak. Nechceš mi na sebe poslat soukromý kontakt, ať náš vztah neventilujeme tady? Snad to tady Dominika nechodí číst. Píšeš i mezi řádky..."opakovaně jí líbej"...teda jackie, až se červenám:-)
      • jackie28
        Ach jo to jsem čekala...To bylo ironický!Co by člověk čekal od i*diota posedlého výstřihem Dominiky že? *1* Na tebe bych nešáhla ani 2 metrovou tyčí natož si od tebe nechat líbat pozadí *1*
        • Jo takhle..tys nemyslela pozadí, ale popředí. Ono to z tvé věty vyznívá. Tak super, tak kdy? :-) Nevadí, že tvůj výstřih se s tím Dominiky nedá srovnávat a tvé proporce značně pokulhávají... :-)
          • Asg ty se nech vysetrit,vetsiho vola jsem zatim jeste nepoznala.....jsi fakt i*diot...ani popredi bych si od tebe polibit nenechala..to byla ironie,chapes to?asi ne co..uz jen to co pises je nechutny a ani si nechci predstavit jak vypadas..asi stejne oplzle jako tvoje mysleni a psani.a mych proporci se ne*er ja jsem sama se sebou spokojena
            • jackie28
              Já si z něj dělám větší srandu je to ubožák co si nikdy s tímhle jednáním žádnou holku ani nesežene... *1*
            • Já myslím, že on to pochopil moc dobře, jak to myslíš a jen si z tebe dělá srandu, aby ses zbytečně rozčilovala *9* Je to zbytečný, vážně *3*
        • Kodoj -_-
  • Pročítala jsem se předchozí komenty a musím dát za pravdu Jackie, já nevěřím, že to píše ze závisti. Obávám se, že slečna Dominika opravdu není vzor pro mladé holky, když vidím třináctileté holky zmalované jako ona, v krátkých minisukních, tak si říkám, kam ten svět spěje.... Dominice její úspěchy srdečně přeju, ale nevěřím tomu,že všichni lidi ji pomlouvají ze závisti, někteří možná, ale jiným prostě nepadla do oka a nemají ji rádi. Já nejsem její fanoušek ani antifanoušek, nijak ji neřeším, ale taky ji rozhodně nic nezávidím, protože si myslím, že není co....Ona to třeba za pár let pozná. Můj názor. Tak pááááá.
  • Hele ,,asg", byl bych rád a možná že ne jen já, aby jsi mi vysvětlil, proč si stojíš za tím, že holky, který se podobají Dominice Myslivcové jsou skvělý, sexy, krásný a kdo ví co všechno...a holky, ty normální se ti hnusí, já tady nechci nikoho soudit a už vůbec ne vzhledově poněvadž jsem vás nikdy nikoho neviděl, ale dokázal bych trošku odhadnout vaši povahu podle komentářů a nebudu tady psát co si o tobě myslím, nechci totiž zbytečný hádky...
    • Miki, pokusil jsem se mu to vysvětlit, třeba to bude číst a třeba to i pochopí
      • Jsem ráda, že nás je víc, co vidíme pravdu. Myslím si, že DM má fakt víc odpůrců než fanoušků a já se tomu už vážně nedivím. To jenom Asg okolo sebe kope a snaží se zachránit, co se dá, pořád všechno překrucuje v její prospěch.
        Stojím si za tím, že povaha člověka se dá odhadnout podle toho, co dělá a DM se mi hnusí a nemám ani náladu se s ní seznamovat. Podle mýho kdyby taková nebyla, tak tohle dělat nebude a ať si tady Asg a fandové plácají, co chtějí, já jim to stejně nevěřím.
        • Taky jsem tady já, i já patřím mezi Domčiny fanoušky a ty vaše komentáře, mikiny a Tobiáše mě úplně deptají, nechte toho jo?
          • A proč bychom měli být zticha? Jenom kvůli tomu, že vám se to nelíbí? Pravda někdy bolí. Já na ní nic pozitivního nevidím a nechápu, proč jí to tak vadí, tak ať se konečně začne chovat jak dospělej, inteligentní člověk. A fakt nechápu, jak takovej povrchní člověk může být pro tebe vzor.
            • Taky nechápu, ale když je někdo tak blbej a dělá že sebe ještě většího idiota než je, tak je pro mě maggor, nic víc a typy lidí jako je Kvítek Pamela je lepší si nevšímat i když je to hodně těžké
  • Takže nechme Dominiku žít v jejím smyšleném růžovém světě a nechat ze sebe dělat hvězdu pro malý holky, když jí to baví a její inteligence jí nic lepšího nedovolí, tak proč vlastně ne. Každý je nějaký. Jenom jí ze srdce přeju, aby to probuzení do toho reálného světa bylo co nejjemnější.
    • Nemá se z čeho budit, on už ten svůj reálný svět prožívá a je dost spokojená, takže no problem. Aspoň teda co se jí týká, problém z toho mají v hlavě jiní, že holky především J. a m. *3*
      • Asg jdi se vyšetřit s hlavou potřebuješ to!Problém v hlavě máš z toho akorát ty a ne ti,kdo tu píšou skutečnou pravdu o myslivci,která zná určitě víc ptáků než hajnej v lese(doufám že chápeš jak to myslim),je to vyžilá š*ětka která kazí mylý děcka nic víc a ještě si o sobě myslí kdoví jaká frajerka neni.
        • A jaké vyšetření by to mělo být, abych šel správně? Chápu, že to myslíš tak, jak to znáš. Podle sebe soudím tebe... se říká ne? Jak poznáš milé děcko? Některé jsou tak zkažené, že bych Dominice nedoporučil se s nima vůbec setkat, aby ji nezkazily.
          • Na vyšetření s hlavou nejlíp k psychiatrovi.Já se léčit s mozkem nepotřebuju,mě pracuje normálně narozdíl od tebe Asg.A já podle sebe fakt tebe nesoudím,narozdíl od tebe mám rozum a nemyslím očima a přirozením jako ty.To že si ho honíš nad fotkama Dominiky je nám ukradený,dělej si jak umíš,ale neber nám rozumný názor,že tahle holka rozhodně nepatří mezi hvězdy-i když je to tak,jen si na star hraje a kazí malý nevinný děcka-hlavně holky,který jestli jí takhle budou obdivovat skončej špatně.Například znásilněný od pedofilů a nebo úchylů aj...A nebo rovnou u tyče.Mimochodem to byl překlep mělo tam být napsáno malé děcko.
            • jackie28
              Asg ty jseš fakt pako jdi se vyšetřit,myslíš si že mě zajímáš nebo co?Nebo snad Myslivcová?NE!Jste mi oba úplně u zadku,jediný kdo mi není lhostejný jsou malé děti,které tohleto její chování a vystupování převezmou od ní(většinou jsou to ti,co nevědí z koho si brát vzor)a pak je někdo někde přepadne a znásilní...Jako tuhletu holku by měli vymazat z osobností a její trapný blog nahlásit...
            • Ahoj Jackie, že ses zase ozvala:-) A jak se myslí tím přirozením? Máš s tím zřejmě nějakou zkušenost, když se o tom zmiňuješ. Ty si dělala nějaký sociologický průzkum, že víš, že Dominika někoho zkazila a máš křišťálovou kouli, že tvrdíš, že někdo skončí špatně? Ty se v tom nějak vyznáš, jen pindáš, protože nemůžeš Dominiku vystát a léčíš si nějaký komplex. Jinak by tě nechávala naprosto v klidu a vůbec by si ji neřešila. To ti řekne jakýkoliv psycholog, když si k němu zajdeš. A neboj se toho, na tom není nic špatného k němu zajít. Určitě ti pomůže. Držím ti palce. A napiš, jak si dopadla.
        • Mluvíš mi z duše, problém má jenom Asg, protože nedokáže zkousnout, že ji ostatní vidí v tom pravdivém světle, kdežto Asg na ni vidí jen výstřih a minisukýnky. Asg, my na rozdíl od tebe nejsme slepí a zdravým rozumem dokážeme posoudit, kdo je celebrita a kdo ne. Mám pro tebe blbou zprávu, tahle nádhera si na star jen hraje, nikoho nezajímá, možná jen tebe. Je neschopná a nic neumí, proto střílí do té nejbezbrannější skupiny a to jsou malé holky, které ještě nemají svůj názor a je pro ně snadné k někomu vzhlížet. Bohužel se zhlédly v téhle nicce, která z nich vychovává stejné prostitutky, jako je ona sama. Když jsem byla menší,tak jsem samozřejmě měla taky svoje vzory,ale byli to lidi, co něco uměli, většinou herci a zpěváci a ne nějaká fiflena, která se oblíká a maluje jak d.... a ještě ten svůj zkažený životní styl cpe mladým holkám. No kam jsme to dopracovali.
          • Kam si to dopracovala netuším. A jestli jsi měla jako malá za vzor třeba Ivetku Bartošovou...hmm. Nebo kokainem prolezlé herce a zpěváky...tak dobrý.
            • To jsem vážně neměla.
  • nemá taj co dělat....

až něco tahle slečínka dokáže tak ať se sem pak cpe , ale zatím nic moc nedokázala....je tu jen kvuli tomu ,že je oblíbená toď vše...!!!
    • Re: nemá taj co dělat....

Moje slova.. *1* přesně tag... A´t si tahle dívka o tomhle komentu myslí co chce ale víc jak 70% lidí ji nenávidí tak nevím co si o sobě myslí...Není inteligentní............... *13* .. *13* . *13* *13*
  • Dominika

Jak je vidno,lidská závist se odpravdu vymínit nedá!Řešíte něco naprosto nepochopitelného,co ale Vám připadá asi normální.Ať už si tento profil vytvořila sama,nebo ne!Je tu určitý okruh lidí,kteří ji rád má a ti,co jí zrovna moc nemusí,ať se o ni nestarají...nevšímají si jí!Tím,že se do ní budete neustále navážet,ji opravdu neurazíte,ale dáte jí najevo,že jak ona sama říká...sedíte nad jejími fotkami a hledáte sebemenší chybičku!..Natřít se samoopalovákem a nabarvit si hlavu na blond dokáže každý?..Možná ano!Ale ty vaše "pravdivé fakta" jsou opravdu dost stupidní!
  • :D

:D tak to je už opravdu síla:D:D ...tím že ji řešíte, se nstává více a více ""slavnou"" :D *15* tak si ji všichni přestaňte všímat...to bude mazec:D:D
  • Fakt nechápu co tady dělá! Zase jde nahoru. Stoupnutí k dnešnímu dnu skoro 27 000. Fakt to nachápu...
    • Vysvětlím...její popularita strmě stoupá a to nejen u nás, ale hodně v zahraničí. A zatímco tady klasicky závistiví čecháčci si do ní rádi rejpnou, tak tam ji mají rádi.
      • závistivý?to sotva *1* *1* *1* co bych takový můře měla závidět? *1* a chtěla bych vidět jak jí znaj v zahraničí a jak moc jí milujou...to soootva.. *1* *1* *1* to se jim spíš otvírá kudla v kapse když jí někde viděj nebo tak...jen náš naivní asg si dost myslí mno...
    • to já taky ne,neni to hvězda a straší tu...a že jde nahoru ta tky nechápu asi zvládla pobláznit další malý holky
  • Tato dívka má dnes 17 *1* hehe tak vše nejlepší,ale nadruhou stranu je mi jí dost líto..už teď vypadá na 25.let jak bude vypadat až 25 dostáhne? no šíleně,ksicht bude mít hroznej z toho jak teď na sebe paplá ten make-up,a že ho je teda dost. . Taky nevím proč má profil,není žádná osobnost a ničeho nedosáhla jen toho že je to prsatá,bloncka co fotí americký růžový fotky!..toto je prostě ,,barbie" která se líbí mnoha klukům.Ale pro chlapa jak se říká je prostě krásně obyčejná bruneta *14* i statistika to dokázala. Pro mladý kluky bloncky,pro pořádný chlapy brunety nebo černovlásky..:-) a stejně jednou až se vedle někoho probudí tak bude uplně obyčejná,odmalovaná holka co vypadá snad na 17 ...čus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit