Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako vážně Asg, kdyby byla chytrá, tak řekne "holky, takový líčení vážně není pro vás, jste na to moc malé". Jenže ona, ačkoliv jí táhne na 18, ji tohle očividně nedochází, takže z té své blbosti a podprůměrnosti si ještě založí poradnu, kde těmto holkám radí, jak používat make-up, aby bylo pro úchyláky jooo snadnější kořistí. Fakt by mě zajímalo, jestli někdo z vás fanoušků, taky přemýšlí o tomhle. Jak je vidět, tak asi ne.
  • Asg, buď tak laskavý a přestaň se navážet do Jackie...jediný, kdo je tady nedospělý, neinteligentní a nevyzrálý jsi bohužel ty. Myslivcový akorát lezeš do zadku a to není ani trochu hezký. Seš si tak jistý, že ona si tohle všechno zaslouží? Seš si jistý tím, koho vůbec obhajuješ? Ty tvoje komenty jsou vážně uhozený, vrať se sem tak za 10 let a svoje příspěvky si potom znovu přečti. Už teď ti můžu garantovat, že se budeš chytat za hlavu a budeš si říkat "Jak jsem takový trapárny mohl vůbec psát". Prosím tě, kolik ti je roků? Jestli ti je 14, tak to se ani nedivím.
    PS: Nezapomeň se důkladně připravit na velkou narozeninovou pááááárty :-DD
  • Asg, když už jsme u toho, tak mi prosím tě řekni, co Myslivcová umí...ale vážně, v čem se projevil její talent, na co je fakt dobrá. Hlavně mi nepiš, že to je dobrá fotomodelka, protože pózovat opravdu neumí, navíc se na všech fotkách tváří úplně stejně, buď má vyčpulenou pusu, nebo zadek nebo (zatím ještě ne silikonem přifouknutý) kozy. Prosím tě napiš mi ale fakt nějaký rozumný a inteligentní argument,abych věděla, čím je vyjímečná a talentovaná. Jo a taky nepiš, že umí dobře radit,protože ty její výmysly by nedokázalo vyplodit ani tříleté dítě.
  • Ahoj Domi bydlíš v baráku ???
    Odepiš please. *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14*
  • domča tu má co dělat!!!!

hele domča tu má co děla je modelka!!! takže tu má být a hodně lidí oní ví

přeju ti krásný narozky domíí *1*
    • Re: domča tu má co dělat!!!!

vy jí všichni lezete někam.. *3*
  • ANTIFANOUŠCI, MŮŽU VÁS O NĚCO POPROSIT? :) Mrkněte sem - http://www.youtube.com/watch?v=CwIRzeEitMA&feature=related (nefunguje-li ten link, zkopčete si ho do vyhledávače a ono vám to najde). Poserete se. :D Je to fakt bomba, Domču to vystihuje. xD
    1:19, ju? :DDD
  • Dominička je moc půvabná překrásná kouzelná sexy princezna a ne zasloužisi takove pomlouvani a sproste nadavky u přimně hnusi se mě lidi jak pomlovaji a nadavaji na nevinou divku at se každy nejdřiv podiva na sebe a nepomlova a ještě nedavá sprostě Dominička se snaži u dělat trochu ružovější svět jestli to vadi ta tu nepište a ne pomlovejte ne mluvte sprostě proto si to ne zaslouží Dominíčka s pozdravem je ji zastance kouzelný přitel Přemek. *5* *5* *5* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1* *1*
    • Kristyna_Myslivcova
      Kouzelný jsou možná tak ty pilulky, co papkáš, drahouši :D Tak si ji vem domu a zamkni ji tam, ať už neotravuje život normálním lidem, dík :D
    • Jenže tohle nejsou pomluvy. Akorát vydává malé holky vstříc nebezpečí. Pro některé lidi jsou bohužel peníze důležitější než lidské životy.
      • mikno dej se léčit taky odkdy jsi viděla aby obethin užívaly holky mladší 18let!to jste tak pubertácky vypatlané nebo co!!to je od 18let takže pokud ho začne užívat asoba mlasší 18let ty holky si za to můžou sami jasně to stojí i v příbalovém letáku tak proč z toho obvinujete dominiku.tohle je jen nechutná závist nic víc!!!!!!!!!!
        • Jenže já jsem nepsala o obethinu. O tom jsme se tady bavili až později. Měla jsem na mysli to, že učí malý holky, jak si patlat na obličej tunu makeupu, strojit se jak lehký děvy a tím je vystavuje nebezpečí, protože se zvyšuje riziko, že takovou holku někde přepadne nadrženej chlípník. Já se fakt divím, že to některým nedochází.
      • Přesně tak Miki. Lidi si to holt neuvědomí. Uvědomí si to tehdy až když je pozdě.
  • fakt se na to, podívejte, prosíííííííííííííím *1* *1* *1* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *5*
    • teď jsem se na to podívala a je to velice pravdivé. Konečně další lidi, co mají rozum a inteligenci.
  • Jsi super kukam se na tebe 1den a už vym že jsi nej
  • ahoj domčo znáš mně adéla stloukalová *14*
    • ahoj doni přijedeš do lipníka nad bčvou jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit