Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hudy
    Mám vašeho hádání, osočování a provokování opravdu plné zuby. Nikdo nemáte odvahu se podepsat pod svým profilem, ale anonymně napadat, urážet a podobné věci, to umíte! Od téhle chvíle smažu okamžitě všechno, co bude jen zavánět náznakem čehokoliv podobného, co tu bylo dosud, proto jsem smazala celý strom. Pokud se chcete hádat a urážet, jděte si na vaše stránky nebo blogy, tyto stránky tu od toho nejsou!
    hudy
    • Ahoj, jen přátelská rada...když mám něčeho plné zuby, tak si vezmu obvykle párátko a je po problému. Když už, tak že bych tady viděl tvůj podpis pod tvým profilem, to nevidím. A na závěr dotaz - potřeboval bych vědět, od čeho tu tyto stránky tedy jsou? Abych se toho držel a vyvaroval se chyb. Nikde jsem o tom nenašel zmínku, takže prostě píšu, co se mi zlíbí. A proč ne, že? A vulgarity nepoužívám, tak proč mě mažeš??? Díky. Mě to baví si tady psát a o tom to je ne? Vždyť to číst nemusíš *3*
      • Chjo asg zase něco plácnul *1* Hudy ty jeho kecy neber vážně je to...já nevim už jak jeho inteligenci nazvat *1* ááá už to mám má slepičí mozek *1* takže jeho kecy zanechat bez komentáře *1*
  • Mě je z té holky tak blbě !! Kdy už jí konečně někdo sestřelí ??
    • Pracuje se a tom. Snížila jsem se i k Ask.fm. Už mně sere, pinda jedna. Já odmítám jen tak sedět a koukat na to, že takováhle vymaštěná důra nosí stejné přijmení jako já... To jí to pěkně osladím *16* *16* *16*
  • vodka

vodka

neznam ale nevadi je to hezká holka!! *5*
  • Mě tady furt chybí nějaká pointa, vůbec nevím, do jaké skupiny umělců bych ji měla zařadit..vážně nevím, v čem spočívá její mimořádný talent.
  • Domča má

narozeniny,to je skvělé
  • Víš Asg, já pořád nechápu jednu věc. Dominiku údajně strašně mrzí, že si o ní lidi myslí, že je to arogantní husička a laciná ..... Tak proč se tak chová a prezentuje před světem??? Proč pořád natáčí videa, ve kterých se opravdu chová jak laciná děva?? Nezlob se na mě, ale kdyby neměla takovou povahu, tak to přece nebude natáčet. Přece když mám nějaké morální zábrany kroutit ve videu zadkem stylem jako když chci svádět nadrženého zákazníka, tak to přece dělat nebudu, protože se mi to hnusí. To je snad přece jasný a logický ne? Já to vážně nedokážu pochopit.
    Teď do tebe nechci rejt a nechci se hádat, ale vážně bych tě chtěla poprosit o nějaké logické argumenty a vysvětlení, protože to vážně nedokážu pochopit. Přece kdyby taková nebyla, tak se tak nebude chovat!! A to mi musí dát za pravdu každý.
    Takže, můžeš mi to pls vysvětlit??
  • AHA

...TAK TADY JSI ASI ZABLOUDILA OMYLEM NE?KAŽDÝ ČLOVĚK JE OSOBNOST ALE TYHLE OSOBNOSTI JSOU CELEBRITY BLONDÝNKO *9*
  • ?

muze mi nekdo vysvetlit co tu dela?ale jak si to tak ctu tak asi nemuze,protoze to nechape nikdo. a uz uplne nechapu jak muze byt v seznamu modelek na 6.miste hned za hanychovou...a jeste vic nechapu jak za ni muze byt madonna a rihanna.to me fakt poserte na hole zada.. *7* *7*
  • Carmen.Ka
    další nemožna dyli*a co nema ani na osobnostech co dělat v hlavně má nasrano a děla z mladejch holek další přiblblí dyl**y jako je ona !tahle holčička brzo zkončí v nakym péčku hezka sice je ale když promluví tak to je konec chlapy si vždicky vyberou holku ktera je chytra a ne ktera je blba jako tahle
    • Když se naučíš dobře češtinu, tak si možná vyberou i tebe:-)
      • A když ty se Asg naučíš nebejt blbej,kdoví kam to ty dotáhneš *1*
        • Už se stalo, kandiduju do Senátu, dáš mi hlas? :-)
          • jackie28
            debilům hlasy nedávám...a stejně zase kecáš *1*
            • Tak jsem tam nedostal a chyběl mi jeden hlas *7*
  • maš užasná videa maš skvěle oblečeni moc semi libi *1* *2* *15* *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit