Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čauky mňauky
    každý komentář je : jak to děláš , ty jsi sexy atd...
    jen vám chci říci že asi 2 roky jsem hodně cvičila a takto to dopadlo zkuste t taky a né žádné colly a chipsy ne ne ne.
    tak Čauky mňauky
    Dominika myslivcova,Pinkslivcová
    • Myslíš že mam hrát len na kytaru nebo na saxofon. Teda prepačt. Si moje nejoblíbenějše Dominika. Takža dám ti ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano ano a ano. A kdo nie tak je hloupý.
    • Dakujem že si nám odepísala. Tak ahojky. Tvoja fanynka zo Slovenska. Dáme ti eště edno ano ano ano ano ano a ano. Tak ahoj
  • Stupidní Myslivcová jen dokazuje, že je čím dál víc stupidnější.
  • OSOBNOSTI.CZ

NO TAK ALESPON VIDÍM UROVĚN TĚHLE STRÁNEK,KDYŽ SE TADYE MŮŽE ZAREGISTROVAT KAŽDÝ...TO NIKDO NEKONTROLUJE ŽÁDNÝ ADMINISTRÁTOR??? *7* *7* *7*
    • Re: OSOBNOSTI.CZ

Já ji naznám ale ona je nějaká osobnost že tu má profil? Normální blondýna s make-upem co fotí..takových je.. *9*
  • Jestli bych ti, drahá Dominiko, mohla poradit, tak ty fotoromány už nefoť. Tohle dokážou ocenit možná tak desetiletý nafoukaný husičky, které si z toho berou příklad a pak ponižujou ve škole jiné spolužáky. Dospělým lidem to přijde uhozený a ty jsi přece dospělá, tak by ti to taky mělo přijít uhozený. Potom se ti akorát každej vysmívá a všichni tě berou jak hloupou fiflenu a můžeš si za to sama !!!!
    • Jde vidět, že toho moc o Dominice nevíš (nevíte-Jackie aj.). Už před nějakou dobou se zmínila, že další díl bude přesně o tom, jak děj obrátí a ukáže se povrchnost a pokřivené hodnoty. Celý fotoromán měla Dominika vymyšlený od samého začátku jako ukázku kontrastů chování a myšlení náctiletých slečen, aby si každý udělal svůj úsudek a zamyslel se nad tím, co je mu blízké. Ale určitě nechce nikomu říkat (vychovávat), co je správné a co ne. To je přece vždy každého volba a za tu si pak nese odpovědnost a patřičné důsledky.
      • Já žádné komplexy nemám, s tím jsem se dávno vyrovnala, moje šikana nebyla zas tak hrozná, s těma lidma se vůbec nevídám. Jen je mi líto té holky v tom fotorománu, jak trpí, opravdu je to velice smutné, prostě jsem si vzpomněla na ty doby, kdy se tohle dělo i mě a myslím si, že kdyby tímhle prošla i Myslivcová, tak by neměla vůbec pomyšlení fotit takovýhle trapárny. Nejhnusnější bylo, jak nechala po škole rozvěsit ty plakáty. Je mi jasný, že v dalším díle si Dominička bude hrát na světici, která se změní jak mávnutím kouzelného proutku, poté, co se jí vrátí ztracený čokl. Já se ale ptám, proč se k té holce nechovala slušně už od začátku? Proč se k ní začne chovat slušně, až když jí ta holka najde psa?
  • ?????

Co tady dělá?Nevěřím že se tu přidala sama beztak nějací její fanoušci ale co je moc to je moc
  • mám ji ráda!!!

náhodou je fajn já ji mám ráda a mám její plakáty po pokoji !!! asi nevíte že bude hrát ve filmu že tak neříkejte že tu nemá co dělat jen závidíte znám ji osobně byla jsem s ní na castingu.Petra
  • Týjo, Jackie, tak jsem se na to její video, kde radí, jak si zvětšit prsa, taky chtěla podívat, ale ani mě to nepustilo dál, že obsah je nevhodný. Tak to je gooool vážení přátelé. Tak její videa už začínají cenzurovat jako nevhodné. Copak řekneš na tohle Asg?
    Tady je ještě jedno video:

http://www.youtube.com/watch?v=0yr5I3-IgY8

A po tomhle videu už mě nikdo nevymluví, že je to jen obyčejná laciná šlápota. *11* *12*
    • Ty jsi už nějak úplně mimo. Co je na tom videu špatně??? Takže každý kdo cvičí v posilovně a případně má z toho video, tak je laciná šlápota:-))) Není ti špatně z vedra?
      • Ne, není mi špatně z vedra. Do posilovny se chodí cvičit a ne kroutit zadkem, na to existujou jiný podniky.
        • Ne Asg nejsme mimo,mimo jsi ty!
    • jackie28
      Njn jedinej kdo to ale nechápe je asg a pamela.... My ostatní jo,ale oni ne,jelikož jim nebyl nadělen rozum *1*
      • Co zas já? Já jen obdivuju talentovaný a akční lidi co mají dostatek tempetamentu víte?
        • Kvítečku, víš, co to je talent? Asi ne. DM nemá talent na nic, jestli sis nevšimla, tak ona na tom videu ukazuje prsa a roztahuje před kamerou nohy. A potom to pouští malým holkám. Co z nich chce vychovat? Hádej, nejspíš to, co je ona sama. Domysli si, co asi. Na tohle bys mohla přijít.
        • jackie28
          DM taková je?Že jsem si nevšimla,že by talent měla...Ta má talent na jediné- špulit držku či vystrkovat prsa a blbnout malý děcka
  • TROCHU MOC NO NE?

HELE JAKO CO SI MYSLÍ?ZAKLÁDÁ ASI FANKLUB,POŘÁDÁ SRAZY,CHAT,E-SHOP ATD???CO SI MYSLITE A CO SI HLAVNE ONA MSLI ZE JE?NAKA CELEBRITKA??BOŽE..VZPAMATUJTE SE!!!DYT JE TO NULA!NECHÁPU JESLI VAM NĚKDO VYMYL MOZEK NĚČIM ALE TOHLE JE FAKT MOC...ONA JE NULA,NICKA NAPROSTY NIC TAK NEVIM CO DELATE A CO DELA ONA ZE SEBE NAKOU HVEZDU CESKY REPUBLIKY..FAKT PREHNANE *15* *15*
  • Erika01
    Já osobně dominiku taky rádá nemám ale je to její život tak ju nechte byt. Jak by se vám líbilo kdyb někdo ovás takhle psal?Příklad nic nedokázala tak nic nedokázala ale to neznamená že se bude te do ní starat někdoju má rád někdo ne.
    • ahoj anonymko úplně s tebou souhlasím ale tady ty mladý pubertačky ji prostě závidí a jestli nějaká tvrdí že ne tak lže.jde vidět že ty ten rozum máš na spravném místě.
  • Bože mmuj Dominika Je nejlepší holka na světě ale každý má chyby a její chyba je to že:je ta nejlepší aje jí 20 tak dospěla a mužete bejt radi že je to nejlepší holka ne světě *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit