-
Hlavně že v 16ti letech nosí výstřih a kozy jí lezou ven. To je to nejdůležitější. Tahle holka skončí někde v péčku. Kdybych takhle chodila já v 18ti letech oblíkaná, rodiče by o mě přerazili všechno, co by jim přišlo pod ruku. Nikdo z nás nechce, aby se takhle mládež chovala, přesto jim to všichni tolerují. Pak se divte, že se tolik mladých lidí namočí do prostituce,když jim to je na takovýchto lidech denně předhazováno jako cool chování. Zkrátka nic pro slušný lidi!!!!
-
hm...
Jezis lidi nechte toho uz..je to ubohy premejslejte trochu.. ;)
jeden je zas proti Dominice dalsi ji zase haji paneboze,akorad jsou tady potom zbytecny hadky ;) vykaslete se uz na to,nemato cenu.Kazdy ma svuj nazor,ale zas si uvedomte,ze to je k nicemu. Pro ty co jsou proti Domce: ma smysl o ni tady takhle psat? Ceho chcete docilit? Ja newim ja to nechapu vecne tady o ni povidate jaka je..atd.. a ja newim co z toho mate ja si myslim,ze Domca sem treba ani vubec nekouka a ikdyby je ji to uplne jedno,co si o ni myslite bo jak ji urazite.. ja nevim je to proste k nicemu..vam to prece vubec vadit nemusi,jak se foti je to jeji vec,ona jednou treba dopadne jako devka,ale taky nemusi ;) tak uz toho nechte a nechteji taky zit ;) vam by to taky nebylo moc prijemny,kdyz ji to bavi,tak ji to bavi a nam vsem to muze bejt uprdele co ona dela,jak se maluje,jak vypada,jak se foti..vsichni delate,jak kdyby kvuli ni mel bejt konec sveta fakt *1* -
-
Re: hm...
souhlas!
-
-
Všechno nej k NAROZENINÁM *3* *4* *1* !!!!!!
-
Hele Asg, že ty rád chodíš do vykřičených domů? Kdyby ne, tak tady nebudeš masově podporovat nějakou její školu nakupování pro malé děti. Kdoví, jestli to je vůbec pravda. Mám pocit, že patříš mezi tu sortu úchyláků, že to tady tak vehementně podporuješ. Čekáš, až se urodí? Tak to máš smůlu chlapče, ty holčičky nikdy nedostaneš, za všechno zaplatí Myslivcová,od ní to všechno pochází. Boží mlejny sice melou pomalu,ale jistě. A ještě něco, my jí nic nezávidíme, závidíte jí jenom vy, potrhlí fanoušci, právě proto jí tak zoufale kopírujete a podporujete. To je ta pravá závist chlapče.
-
-
Třeba je Asg její příbuzný. Ale mít takovou, třeba sestřenici jako je Myslivcová, tak se odstěhovala hodně daleko
-
Miki nerozčiluj se, kvůli demen*ovi jako je Asg se nemá cenu rozčilovat,je to tupec.
-
-
Pravda, Jackie, pravda. Jak už jsem napsala, Asg doma nosí růžový spodní prádlo, píše perem ve tvaru rtěnky a nejspíš si i objednal růžová tanga s logem DM.:-))) To je vážně případ. Máš pravdu, nemá cenu se s těmito primitivy dál zabývat, ale nechápu, proč se Asg rozčiluje, když DM funguje jako jednoduchá naivka, tak co si o ní lidi mají myslet jinýho?? Dál si budu stát za názorem, že DM jen przní malý děti, vychovává z nich smetí, však ono se jí to vrátí. Kdo seje vítr, sklízí bouři. Necháme to spravedlnosti.
-
-
-
Jako růžová š*apka
-
No dle mého ji Asg fandí jen díky jejím téměř nahatým fotkám,kdyby DM nepoužívala tolik makeupu a neoblíkala se jak laciná.....,tak by si ji ani nevšimnul. Je holt zaslepený jejím vyčpuleným zadkem a to mu brání v tom ji vidět takovou, jaká je. Nejsem žádná zakomplexovaná zrůdička, ale nikdy bych nechtěla skončit jako DM s nálepkou internetová š..... Jako rodič bych se za ní styděla. Omlouvám se, že sem pořád něco píšu,ale já ji vážně nemůžu rozdejchat. Strašně mi vadí, že jí ty malý holky kopírujou a přitom nevědí,jak je to nebezpečný. Je mi jich vážně tak upřímně líto.
-
-
Tak se zviditelni, projev se, začni ukazovat cestu dětem ty. Ale ne na špatném příkladu Dominiky, ale na svém dobrém, jaká jsi ty. Jdi příkladem, oslov je! Kritika je to nejsnadnější,podívej na lidi, co se kritikou živí (třeba filmoví kritici), většina z nich nikdy nic sama nevytvořila, ale jsou uznávaní kritici děl a lidi je poslouchají, čtou a souhlasí...směšné. Začni dělat něco konstruktivního, budu tvůj první fanoušek a podporovatel a rád se kouknu i na tvůj vyšpulený zadeček a fotky, které nemusí být nahaté.
-
-
Věřím, že se k tomu dostanu. A čpulit zadek u toho nebudu muset.
-
-
Tak to se opravdu těším. A klidně čpulit můžeš, získáš větší sledovanost a pak můžeš své myšlenky předávat o to více lidem, které bys jinak ani neoslovila:-) Tak se to dnes taky dělá.
-
-
Sorry, ale to by bylo pod mojí úroveň. *3* Chytrej člověk dokáže oslovit lidi, aniž by se před nima předváděl.
-
-
S tím úplně nesouhlasím. Koukni se zpět do historie. Nejvíc lidí oslovili ti, kteří se u toho uměli i náležitě prodat-gesta, intonace, atd. O to víc jsem zvědavý na tebe *3*
-
-
-
-
-
-
HAHAHA :D
ONA ŽE JE POPULÁRNÍ??? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* UŽ TO NEHULTE *5* *15* *15* *15* -
-
Re: HAHAHA :D
Teď již ano, tak přestaň hulit Ty a začni něco se sebou taky dělat ! -
Re: HAHAHA :D
Taky nechápui co ona tady má co dělat ..
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=19u7po6m-SM
Tak tyhle stránky můžou zajímat jen někoho na tak nízké úrovni,jako je DM. To k ní sedne dokonale. Mě by jen zajímalo, kdy už konečně přestane prznit ty malý děcka. 100x radši bych šla na obyčejnou brigádu, než se registrovat do nějakýho erotickýho bordelu. Dominiko, pochop, že ne každý je jako ty. -
MIMICHODEM VELMI VÝSTIŽNÝ KOMENTÁŘ:
jackie, jackie, jackie...kdy ty dospěješ? přečetla sis někdy po sobě, co vlastně píšeš? a co to vlastně děláš? o jaké pravdě to vlastně mluvíš, co pravda, jaká pravda o kom, o čem? setkala ses s Dominikou někdy, mluvila si s ní? udělala ti něco? urazila tebe, tvoji mámu, přebrala ti kluka? jestli ne, tak co řešíš? to máš problém s každým člověkem, který je ti nesympatický? hážeš na něj špínu a ani ho vlastně neznáš? to dělají nevyzrálí jedinci. řešíš, že je na osobnostech a co jako? od 11let dělá něco, co plno lidí baví, líbí se jim to a proto je tady na osobnostech. a co ty? dokážeš jen kritizovat. nic víc. -
gogo
Jako každý má svůj svět:),ale tohle je víc jak přehané:-) Polovina ČR má pravdu..ta holka neni NIC..jen uspesna v tom co delaa...vsichni v tom vidi jen zavist,ale je to kruta realita :)