-
Dyť to není osobnost.To je jenom bárbína co si založila blog a nahrává trapný videa.Raego je mnohem lepší :D !! *15*
-
-
Souhlas,Raego je mnohem lepší bárbína:-) A kdo to vlastně je? :-))))
-
-
Ještě pár řádků pro Asg- navazuju na to,jak jsi psal,že děti mají vychovávat rodiče a ne Dominika. V tom máš pravdu Asg, bohužel v dnešní době je internet velmi mocné médium, které děti ovlivňuje možná i víc než vlastní rodiče. Takže když se nějaká desetiletá holka podívá na net, kde frčí růžová,zmalovaná barbína, která se oblíká jak d****,tak si třeba potom bude myslet, že takhle to má být, začne ji ve všem napodobovat, ve vizáži i chování. Vždyť děcka v dnešní době trávěj tolik času na netu,že to třeba ani rodiče nezpozorují (a nemusí to znamenat,že to jsou špatní rodiče),na internet se dá vlézt všude a rodiče to ani neuhlídají.
Sama znám případ, kdy jeden kluk skončil ve vězení a přitom měl dobré rodiče, kteří ho vychovávali dobře.
Takže to je můj názor na Dominiku, myslím, že je pravdivý, stačí se nad tím jenom zamyslet. Je jasný,že tohle ona nikdy nepřizná, protože z blbosti jiných ona přece těží,tak proč by se měnila že?? -
Nechápu
hele já ji taky enznám a sem tady na ní náhodou ale jako neznátejí tak proč ji soudíte????jen proto že je blondýnka????říkáte že ji neznáte a nebudete o ní říkat jaká je to kráva ale stejně to řeknete tak si můžete vynechat ty keci okolo.Pravda je že neni tak slavná aby tady byla ale to z ní tu krávu nedělá.a vy z toho naděláte že tu má profil no a co? -
prosím čtěte
K této dívce, mohu dodat jen jediné! Nebudu zde psát, jak je krásná a podobné řeči, kvůli kterých se pak jiné holky nutí k věcem, které by normálně nedělaly, kdyby neznaly toto děvče!.. Dominika, je klasická hezká holka, s pěknou vypracovanou postavou..nic víc a nic míň!..Je tuctová, ale hezká, to musí, každý, ač-li nerad přiznat!.. NIkdy nebyl žádný zpěvák, zpěvačka, herec herečka, mým vzorem! Proč vy všechny chcete vypadat jako tato dívka? Jste všechny krásné a každá z vás je v podstaťě jakousi tou osobností, českého národa! Ať už jste osobnost, celé republiky, nebo okresu, města, ulice, vesnice, paneláku, své party...tak jste osobnosti a to byste si měli uvědomit! Každý jí má rád, protože si toto děvče! Chce dosáhnout jakého si žiovtního cíle..Má svůj sen a začíná si ho sama plnit!..Nikdy se Vás žádný sen nesplní, musíte si ho splnit sami! Musíte tomuto činu nějak pomoci! Viděla jsem v časopise luxusní barák v alpách a řekla jsem si ,,jéé tam bych chtěla bydlet´´ ale potom mi došlo, a řekla jsem si: ,,co bych pro to udělala abych se tam dostala?´´..udělám pro to cokoliv, abych tam mohla bydlet, toto samé je i s dominikou! Řekla si, že chce žačít v kariéře modelky...a jde si za tímto cílem!...Vy ostaní, si ale řeknete, chtěla bych být modelkou, chtěla bych být manažérkou, inženýrkou atd...ale nic pro to neuděláte! Každý musí uznat, že tato dívka, je na pohled sympatická a na rozdíl od Vás něco v životě dokázala :-* -
-
Re: prosím čtěte
Nerozumuj tady prosimtě asi neviš že ji k tomu dokopala matka
-
-
Dominičko jsi nejroztomilejší nejkrasnější spivajíci divkou na světě maš prostě andělsky hlas a skvěly styl v oblekani tvuj nejvěrnější skalnaty fanošek.Přemysl.Kamrád. *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Trapas 1.stupně
To je traparna?? Jak si tady může dát jako profil?? *8* *8* Si nějak o sobě moc myslí!!! Není nic. -
Náhodou je to borka!!
Víte ce mně náhodou příjde úplně normální..a kdyby jste nevěděli ona se fotí do časáků např. Bravo Girl nebo BRAVO..a dlaších různých..nebo představuje nějakou značku..a její mamka je fotografka..myslím že si zaslouží být tady na osobnostích..a nezáviďtě..náhodou je f pohodě..běžte se podívat na její blog..nechová se tam jako nějaká bárbína..ale normální holka která ví co chce..tak jii nechte na pokoji.. -
-
Re: Náhodou je to borka!!
Hodně lidí by si zasloužilo být na osobnostech. A myslím,že hodně jich má něco víc než profesionální fotky.. -
Re: Náhodou je to borka!!
omg no a co že se fotí do časaku..teď se foti co druha holka ...a je jich většina ještě pěknější než je ona... ×) a navíc to není žadna osobnost!!!!! ×D *8*
-
-
ona??
nepříjd emi jako osobnost.. !! -
mladá
Je to mladá malá holka, neví co chce, až zjistí, co v ní opravdu je, tak jí dojde, že barbie je pro laciné ubohé holčičky, tahle holka, i přesto, že není moc vysoká, má na mnohem víc. Je nádherná, ambiciózní a i přesto, že je z Ostravy, tady v severních Čechách o ní slyším hodně a hlavně všude na facebooku vidím odkazy na ní nebo na její blog. Hodně štěstí Dominiko. *3* -
???
No vidím že je asi hodně slavná v životě sem o ní nic neslyšela ted jki vidím poprvé má 14 omg. *1*