-
pro její fandy
TAKŽE AŽ BUDOU TUHLETU SLEČNU FOTIT SLAVNÍ FOTOGRAFOVÉ A BUDE CHODIT PŘEHLÍDKY SVĚTOVÝCH NÁVRHÁŘU,BUDE ŽÁDANÁ A OBLETOVANÁ CELEBRITA ŘEKNU JI ANO NĚCO JSI DOKÁZALA MÁŠ PRÁVO BÝT MEZI TĚMITO LIDMI,ALE DOKUD BUDE MÍT SLADOUNKÉ FOTEČKY O MAMINKY A JEDNU FOTKU V BRAVÍČKU TAK TÍM MĚ FAKT NEOSLNÍ A CELEBITOU NENÍ.NAVÍC NA MODELKU SE SVÝMI 160CM NEMÁ ŠANCI SE CHYTNOUT NA MOLE A NĚJAKÉ CHARIZMA Z NÍ TAKY NEČÍŠÍ,JE HEZKÁ ALE TO JE TAK VŠE A HEZKÝCH JE TISÍCE HOLEK *5* -
pro její fandy
A TEN KDO JÍ ZALOŽIL OSOBNOSTI NEBO SNAD ONA SAMA TAK BY SE MĚL VYPLNIT ŽIVOTOPIS ABY JSEM KONEČNĚ VĚDĚLA CO VŠECHNO SLEČNA DOKÁZALA AŽ TO BUDU VĚDĚT BUDU TICHO!BYE HEll *5* -
-
Re: pro její fandy
naprosto souhlasím!nevím,ale vždyť tu slečnu skoro nikdo nezná,tak nevím,co tady dělá.Je to hezká holka,která byla na nějakých fotkách v časopisech jako je třeba Bravo Girl,ale to přece není nic.Jak je možné,že tu jsou opravdové osobnosti jako třeba Angelina Jolie,Alyssa Milano,Christina Aguilera,Avril Lavigne...ale tuhle holku přece nikdo nezná!!!
-
-
hm... muj názor
Takže sem si přečetla pár těch názorů a vcelku si myslim že každej z vás má aspon trošku pravdu....:D
Co si kdo namlouvá. Znam jen PÁR holek který kdyby měli mámu fotografku nevyužili by to. Dominika má štěstí že je hubená a že je blondýna. Nemužeme jí odsuzovat za to že když se jí něco nabýdlo že si to nevzala. Pravda ale taky je že se nezdá bejt nijak vysoká a na hrudníku by to chtělo nějakej ten cenťák přidat aby byla úspěšný i v plnoletosti. Jasně, že když udělala pár fotek do časopisu že se asi tak uplně neztratí, ale není třeba být najivní, až vyroste už nebude moct fotit do časopisu pro děti. A jestli zůstane se svejma (pokud vim:D) 160 cm tak se na ní všichni vyprdnou a fotky od maminky v 25 letech asi už nikoho neohromí, pokud to tedy nebude fotka do rodinýho alba.
Podle mého názoru nemá v osobnostech co dělat. Je hezký že se jí mnozí z vás zastávají ale to je na nic. -
Je to kurrva růžová, ta určitě píchala už v jedenácti letech, možná i dřív. Didlinka web? To je dost trapná pičovina
-
Dominička je nejmilejší nejkrasnější a nejroztomylejší spivajicí divkou z andělskym hlasem a překrasnou postavou pěkně oblečenou a vubec neni pravdou že pořad nakupuje a dyž se ji něco v obchodě liby tak si to kopi protože to dělam take když se nam něco liby tak si to take koupime a nepomlouvame se tak nepomlovejte laskavě tu to divku a ni mě raději se sami na sebe podivejte aby vas take někdy někdo nezačal takhle hnusně pomlovat skalnaty fanoušek Přemek. *5* *5* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *2* *2* *1* *1*
-
-
když to blbcům zkrátka nedochází, tak jim to nedochází. to nejsou pomluvy,ale holá fakta, je mi líto, že jseš tak zaslepenej že nic nevidíš! to nevidíš jak se chová? povrchní, namyšlená a ještě hloupá? kazí malý děti, to nic neznamená? v kliepch zpívá že ona je ta nej a že jí všichni chtěj mít za vzor a já nevim co.. to je povrchní jako prase, kdo by chtěl být bezmozková slepice?
-
-
Kdo by chtěl být bezmozková slepice? Že to říkáš zrovna ty! Ta ,která tou slepicí je. *1* *1*
-
-
Hahaha velice vtipné, jediný kdo je tu bezmozková slepice jsi ty Jenny, další nádhery co tuhle pi*du obdivujou a DM sama. Nafackuj si!
-
-
-
-
Takže ahoj Dominika si velmi pekná modelka , tiež som počula aj tvoje piesne sú velmi pekné , pači sa mi všetko . Som tvoja velká fanúšička *14* :) . Ako som čitala niektoré komentáre tí ludia sú uplne na hlavu ktorý píšu také nezmari ale tak ,, kažedmu sa pači niečo iné *4* :* ja ta mám velmi rada , :a aj budem *2* .. , :) tak sa drž ahoooooj *2* *3* *14* *1* *2* *15* *3* *4* *4* *5*
-
-
bože, další osoba, co je padla na hlavu, nech se vyšetřit *1*
-
-
Jo přesně...Jackie nech se vyšetřit! *1*
-
-
Až na to že je to na tu holku co ji obdivuje,ale je vidět že ty nic nechápeš Asg protože jsi výmaz
-
-
ASG az na to, ze to bylo na vas to by pochopil i tupec, takze to znamena že jste jeste neco vic blbejsiho nez tupci. *1*
-
-
-
-
Na hlavu je ten kdo ji obdivuje. Nechápu jak ji můžete obdivovat,je to jen hloupá nána, co nic nedokázala
-
-
Umí, holka, umí! Je prostě šikovná, vypracovala se z ničeho, závist? :-)
Nekousej si už zase ty nehty jackie:-)) -
-
Ty vole jeden vymaštěnej já jí NEZÁVIDÍM není ani co....jdi se majznout cihlou blbečku
-
-
-
-
http://www.iconiq.cz/kdyz-se-lici-dvanactilete-deti/ slecna Myslivcova by se mela zamyslet, co deckum radi.
-
-
Opravdu velmi výstižný článek. Dobře napsaný. Přesně vystihuje to, co Myslivec dělá špatně a co si o ní myslíme. Radí těmhle holčičkám a oni se v ní vidí a dělají to samé. Jenže si neuvědomují, že je to špatně.
-
-
adfa
Taky si myslim že si nezaslouží tu být.. je hezky že navrhuje..jsou to však jen kopie.. a ted se můžete hádat,ale její šaty se hoděj tak možná do New Yorkeru ae určitě ne na molo.. Až budete opravdu dávat správný příklad malým holkám.. tak ji budu považovat za osobnost... -
Nevím no..
Hej je pravda že tady nemá co dělat...Ale neznamená že jí musíme přát hnusné narozeniny.... -
Vše nejlepší k narozeninám Dominiko.Jsi úžasná. *14* *14* *14*