Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

ahojte...může mi někdo zhruba říct to je ta holka zač??:-) nebo jestli mám možnost jí nějak znát..?? protože mám asi zhruba stejný názor jako Jackie..:-) to dokázala něco tak super jako jiný hvazdy co jsou v top10??
  • jeužasná mamrada jeji videa *2* *4*
  • Dominika se obleka velmi suprově ne jako naše česke spěvačky. *5* *5* *4* *4*
    • obléká se suprově, pobavil jsi mě. jestli je její oblíkání suprový o tom se dá polemizovat, když chceš být růžový běs z údolí tak je to ideální, normální člověk nad jejím stylem oblékání nechápavě zakroutí hlavou.. na tom obléknout se jako lehká děva a ještě to zvýraznit růžovou nic těžkýho a suprovýho nevidím,pak se slečna diví že má mezi lidma,co umějí myslet hlavou odpůrce a v malých děckách zastánce... je vidět že o oblékání nic nevíš...spousta lidí se obléká lépe než ona a neoblíkají se jako ku*vy
  • real_katushka

SEš ok??

Sry zlato ale blog jsem chápala,libko-to má každý že??,osobnosti -málo jsem chápala a ted web totálně nechápu...mno ale když si jdeš za svým cílem..Prosím,ale věř že jestli budeš na vrcholu slávy tak se uvidíme...Zatím *13* *1* *8* *5*
    • :D

Ja si myslim že maš na to postavu a že si fotogenická.Každej má svůj názor *1*
      a žesi tě tě to baví tak zatím jdi *1*
  • =P

no jasně to chápu
    ale ono je tu víc lidí který nejsou uplně nejslavnější
    a nikdo jim nenapíše že tu nemaj co dělat
  • Když jsem si přečetla, že Domča zhubla s Obethinem. Tak jsem si ho objednala a fakt jsem zhubla taky. Sice né tolik jako Domča, ale zhubla jsem 3,5 kilo za dva týdny. Obethin pořád užívám už je to měsíc a za měsíc mám dole 5,1 kilo. Objednala jsem si dalšíkrabičku, prostě senzační. *3*
  • Ses moc hodná a mas hezké fotky na instagramu a mas hezkou profilovou fotek jsi boziiiiiii!!!!!!<3
  • ........

nwm proč jí urážíte jen kvůli tomu jak vypadá
  • smudlinga

ehm

vy si stežujete proč je čím dál tím vís lepší v žebříčku..!? Je to taky tim že kdybyste nechodily na tendle profil.Čím víc na něj lezete tím víc bude lepší a lepší.... *8*
    • Re: ehm

Přesně ode dneška tu nechodím i když se tu vždycky pobavím nad komentářema
      =D
  • ???????

Nechápu,co tady vůbec dělá??!!fajn,neznám jí,ale tohle??ten blog si sice neudělala sama,ale i tak..!hovno dokázala!...ale tak co se dá čekat??je to blondýna..!a jako sry,ale,že máš mámu fotografku s prachama nic neznamená..!!!a podle mě je to kvůli některejm lidem,který jí lezou doprdele apod..!a tu celou její krásu dělá jen maake-up a hezký hadry..!taky můžu rodičom říct at´mi daj 50 tisíc pojedu do práglu a novej účes,nechty,solárko,make-up..a budu jako nová..!ale vy tady furt píšete,jak je hodná apod..jenomže ona je oblíbená právě kvůli svý údajný ´´kráse´´!!tady je povaha na posledním místě!
    • Re: ???????

Prosim Tě... závist?... každý má něco.Ona hezkou tvářičku a ne každá hezká holka musí být blbá a špatná ona za to nemůže mamča fotografka? no a ... řekni tej svej at te taky nafotí. Podle mě jí akorát všichni záviděj měla holt jen trochu štestí... smiřte se s tím bůh ji má asi rád:) ji přidal nekomu ubral no a? Taková slečna to musí mít v životě dost těžký a vy se děte zahrabat ... z toho začináme magořit závistí:-D Je me 18 a ještě sem nic nedokázala.. taky bych chtěla fotit měla sem možnost propásla sem ji..ona ne tak ji to přejte a serte na antiblogy aspon pak všichni viděj jaky ste krávy... A torchu ji to přejte stejne s tim nic neudeláte.. papa slečny ... vsadims e že každá by chtěla být na jejím místě...
    • Re: ???????

NAPROSTO SOUHLASIM! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit