Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdybych já měla dceru, která by si z ní brala příklad, tak bych jí nejprv domluvila a kdyby to nepomohlo, z fleku bych to řešila přes právníky za morální ohrožování nezletilých. Za zachráněné dětské životy to určitě stojí!!
  • Líbí se mi také video menstruační dny
  • Celebrita? To snad ne!!

Nějaká holka, která si hraje na velkou dámu...*15* ježíš, co ta tady dělá, tohle má bejt nějaká osobnost?? Kdyby tu byla každá taková, tak by bylo přeplníno...
    Kam to spěje..
    Jsou určitě mnohem hezčí holky než ona a nemusejí jí tuny maku-upu *8*
  • pak ze to neni lacina slapota... se kouknete na novy fotky... pozuje jak d*vka a to je priklad pro deti? jako sorry ale uz ty jeji stupidni vide zacinaj blokovat pac se vopravdu chova jak lacina cou*a..divim se ze to nektery z vas nechapou a ani pochopit nechtej
    • Že youtube její videa začíná blokovat je jedině dobře. Čím míň dětí uvidí ty její prasárny, co ona natáčí, tím líp. Když to nejde po dobrým....
  • Nesudte podle vzhledu ale podle toho co je uvnitr

JA bych rekl zhe tahle holcina to nema vubec lehke ma stesti ze ma za mamu dobrou fotogravku urcite je na to pisna a rekl bych ze ji lidi nemaji radi jen proto ze je tak pekna
    • Re: Nesudte podle vzhledu ale podle toho co je uvnitr

ha vole musim rict ze znam spoustu hezcich holek co vypadaj lip i kdyz nejsou namalovat!! *3*
  • Domička je velmi puvabna sexi divka *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1*
  • *1* *1* *1* už jen popcorn a číst dál a dál..toe lepší jak kino *1* Dominika na to kolik má let pochopitelně přehání s tím vším co se okolo ní děje,ale co je to její život,ona sama pozná jak bude vypadat za 10.let s tím jejím make-upem *1* Ale k těm vašem komentářům nezbívá nic jinýho než se jen smááát *1*
    • Je to tady bžunda, co? Taky se mi tu líbí, jen ta "cenzura" *1*
      • *1* *1* Jako neřeknu kdyby byla DOMČA *1* nejaká hvězda,ale hádat se kvůli 17-ti leté bárbínce,která zná jen růžovou barvu *1* no nevím nevím..ale ať pokračují mě ta debata bavíí *3*
        • Já už tady pokračovat nebudu,můj názor znaj...mě nějaká barbídebilka fakt nezajímá..myslí si kdoví jak slavná a úchvatná neni,ale je na omylu
          • Někdo se tě na něco ptal?? *15* stačí chvíli číst co píšeš a můj názor nechci zbytečně psát. *3* ahoj a nemusíš ani reagovat *3*
  • fatinka

závist světem vládne:D

a proč by tady nemohla být když se fotí?viděl jsem ji ve spoustě časáku i v katalogu tak proč ne?závist je svině:D
  • Ako to robíš že si tak krasna. To u nas na slovansku ve velkém mederu nikdo jako ty neně. Já ti dám ano. a kdo nie je hlupák *14*
  • lilien_

to je moooc...:D

heh nechápu.:D jak může být čtrnáctiletá holka, která v podstatě nic nedokázala, být na osobnostech ve stejné kategorii jako Kate Mossová? Přijde mi to dost zvláštní, protože začínajících mladých modelek jsou milióny a většina nemá potřebu se vytahovat svýma vyretušovanýma fotkama. Nejsi celebrita, podle mě je to urážka opravdových modelek...já ji nenadavm nebo něco, prostě mi to přijde naprosto uhozený *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit