-
http://www.youtube.com/watch?v=DToyRN5Z6ZA
k popukání, asi trénuje na kariéru u tyče *1* -
-
Třeba jo...a? Pobavila tě ne? Tak to je fajn, stará se ti o zábavu, rozptýlení a odvádí tě od tvých každodenních starostí aspoň na chvíli. Nebo raději koukáš na politiku, morbidní zprávy a mraky negativních článků ve všech médiích? Na té holce něco je *4* Ještě, že ji máme *1*
-
-
A víš, že já se na zprávy koukám,docela mě zajímá i politika, zajímají mě problémy dnešní doby a přemýšlím nad jejich řešením, já před reálným světem neutíkám kamsi do růžova. Nepřijde mi, že by nějaká Myslivcová činila tenhle svět lepší. Ty problémy tady jsou a budou, i kdyby Myslivcová dělala 20 striptýzů denně.
-
-
Zajímavé bude srovnání tebe a Dominiky za 10-15 let. Jestli ona bude v pohodě a ty s šedivými vlasy a tiky v obličeji, z toho čím nás svět kolem krmí a ty to konzumuješ. Je to jeden problém dnešní doby za druhým. Z toho aby se jeden přecpal a prasknul. Držím palce, ať se z toho nezblázníš:-)
-
-
Tak s tím nesouhlasím. Proč by člověk, který se zajímá o problémy druhých, měl tak rychle stárnout? Záleží na člověku, někdo má tu kapacitu všechny ty problémy vstřebat, někdo ne. A mě tenhle svět zajímá a chtěla bych ty světové problémy vyřešit. Zní to odvážně viď? Spíš si myslím, že stará a vrásčitá bude Myslivcová z té tuny makeupu. A na to nemusíme čekat 15 let, ta bude vypadat staře už v 25 letech.
-
-
-
-
-
:-d
No Domču znám osobně a krýáva není:-) ae je pravda že začala jenom díky mamce a taky nwm proč tu má založenou svoji osobnost ae kráva není;-) *5* -
Co je na ni dobryho až bude mít hlas jako Whitney Houston tak at zpiva ale todle trha uši a tak namyšlenou písničku jsem ještě neslysela to by si netroufla ani Miley Cyrus......
-
Asg, jsi vážně trapnej, jak se tady snažíš tu naivku pořád obhajovat. Zásadně nic neumí a bláhově si myslí, kdovíjaká star se z ní nestala. Kdo z lidí si jí váží? Nikdo, protože jí nikdo ani nezná. A tím se hvězda nevyznačuje. A jestli tady začneš psát, že jí zná spousta mladých holek, tak mě vážně rozesměješ. To z nikoho totiž hvězdu ještě neudělalo. Pravá hvězda budí respekt svým uměním a charakterem. Pro mě je hvězda třeba Sir Nicholas Winton, který před 2.sv. válkou zachránil před smrtí skoro 1000 židovských dětí. Hvězdy pro mě jsou třeba prvorepublikoví herci, např. Raoul Schránil, Zita Kabátová, Adina Mandlová. Znáš je vůbec? Pochybuju....To byli lidi, kteří NĚCO dokázali. Před těmito lidmi se klaním. A takový šlápoty jako DM patří na smetiště k dalším šlápotám jako je Hanychová, Mesarošová aspol. Takových lehkých děv tu máme mraky.
-
-
Že ji nikdo ani nezná? Tak tolik přátel, co má na fb by chtěl mít kde kdo. A zkus si udělat anketu a uvidíš, kolik lidí různého věku ji zná a budeš se divit. Před pár dny otvírala nový obchod pro novou firmu v Praze. Sami si ji vyžádali, to asi nebude tak neznámá a nepopulární, což? A kolik dalších firem má o ni zájem se ještě ukáže. Takže reklama jede a její popularita stále roste. A třeba brzy na nás bude koukat na každém rohu po celé zemi, když jí nabídne spolupráci třeba mobilní operátor.
-
-
No myslím si, že ona na nás z každého rohu koukat nebude, protože v tomhle státě naštěstí žijí i inteligentní lidé, kterým se její chování a image hnusí. Za další - polovina těch údajných přátel, jak je nazýváš, jsou jenom vtěrky, ono bude docela těžký rozlišit, kdo je pravý přítel a kdo vtěrka. Lepší je mít hrstku dobrých přátel, na které se můžeš kdykoliv spolehnout. Kvantita ještě neznamená kvalitu. Za další- jak jsem řekla, např. z mého okolí ji ani nikdo nezná a kdo jí náhodou zná, tak o ní mluví dost hanlivě. Víš Asg, ono je jednoduché dostat se do podvědomí lidí, to dokáže každá vtěrka, ale přimět lidi, abys u nich měl úctu, respekt a aby o tobě mluvili s respektem se podaří jen inteligentním lidem na úrovni a to DM není. A jen blázen si myslí, že negativní reklama je taky reklama. Ono to třeba chvíli fungovat bude, ale ne napořád. Pravé hvězdy se blýskají celý život a kdo si za pár let vzpomene na zmalovanou naivku, která špulí hubu a zadek? Asi nikdo, takových holek je na světě miliony a lidi se o nich vyjadřují s hlubokým despektem.
-
-
Miki to nemá cenu nehádej se s ním,dyt je to vymaštěný idi*t *1* On nic nechápe. *1* Co bysme chtěli od člověka,který kouká na Večerníčky a honí si přirození nad jejíma polonahýma fotkama. *1*
-
-
DM už je i ve Večerníčku? Její sláva teda stoupá rychleji než jsem si myslel:-))
-
-
-
-
-
Jsi super a to PINK RAP si složila sama? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Wow
No ty kráso to je kočka *1* musím se nekdy stavit *3* uvař mi kafe a su tam jak na koni *5* -
Nechcete ji tady dát ještě horší profilovku ? :D:D no fuj
-
Nechápu
Co tady tehle holká dělá ? Když tady ten prfil ji musel udělat jenom nějakáëj absulutní dement .. Když ona je jenom obyčejná holka která fotí modelink a kdyby se tady mělo každý holce co fotí dělat profil tak by to tady za chvilku vypadalo spíš jako nějaká modelingová agentrua ... Ona není žádná osobnost nechápu jak ji semka mohl někdo dat mezi modelky, herečky,zpěvačky světové a nebo je zná aspoň česká republika ... Když co ona dokázala založila si blog kde dávala soutěže a svoje fotoromány ....Bože fakt to nechápu *16* -
Názor
Podle mého názoru je úplně jedno, kdo na tomhle serveru je, hlavní je, že Dominika má své fanoušky, kterým se líbí její fotopříběhy, jejichž výroba je určitě časově náročná vzhledem k tomu, že to jsou fotky profesionální. Nejsou to žádné matlaniny. Vemte si třeba film. V této branži se docela vyznám a mám s tím vlastní zkušenosti a sám dobře vím, jak časově náročná tato práce je. Neřešte nesmysly, přeneste se přes závist a prostě si běžte ven užívat REÁLNÉHO života! -
-
Re: Názor
PRAVDA!! :-)
-
-
To, co ze sebe udělala je hrozné. Peroxidovaná přemake-upovaná barbie. Netvrdím, že je špatná, ale zevnějšek je odpuzující.