-
Tina.Rp
Ahoj lidi tahle osobnost ktera si rika modelka nebo snad super hvezda je jen clovek jak mi nesudte lidi podle krasy ale podle srdce mozna ze sebe dela ale nikdo nevi jaka je uvnitr -
-
Re: Tina.Rp
když potkáš na ulici bezdomovce tak taky je skvělej uvnitř, nebo se ti hnusí navenek?..Já když chodím po ulicích tak většinou vidím lidi kolem sebe..ne do nich. :-) *15*
-
-
Dominika
Ahoj...na Dominiku jsem náhodou natrefila minulý rok na www.lide.cz_prohlídla jsem si její fotky,videa s Liborem i různé fotky s úpravami,či nápisem "Barbie"...A musím podoktnout,že ani po té na mě Dominika nepůsobila jako žádná modelka.Vlastně na jistých fotkách vypadala jako díťě...obyčejná tuctová holka,jako každá znás...o pár dní později,jsem prolížela různé blogy atd. a na Dominiku jsem opět narazila..Byl to článek o tom,jak je tzv. namyšlená,povrchní,ošklivá.... a opravdu mě to zarazilo,protože na mě působila opravdu jako dítě:-)_a zvditelnit se tričkem skoro nad pupík,mini sukní..ze které,kdyby se předklonila vyleze "prdel"..a kouřovým líčením,mi vážně připadá dost ubohé.Její web www.dominikamyslivcova.cz je opravdu moc pěkný,taky na něj občas chodím,ale rozhodně si myslím,že tohle není jenom její práce:-)...stejně jako Pink video,fotoromány, soutěže,škola líčení a další.Ani fotky nejsou bez líčení,na určitých fotografiích,ani její obličej bez make-upu,jak ona sama tvrdí.Je to obyčejná holka,jako my ostatní...tutíž nechápu,co zrovna tady dělá její profil...né,že bych jí záviděla,jak všem cpou ty 10ti leté holčičky,co jí berou jako za vzor krásy...tudíž musím dodat,že bez kosmetických úprav by získala opět svůj dětský,naivní vzhled:-)__I přesto bych chtěla Dominice popřát hodně šťestí v tom,"DOSÁHNOUT VÍC NEŽ OSTATNÍ"...s pozdravem Nikol -
15?
A ty ze je 15? ....chudak :) *1* -
Adka
Hehehe uplne ale uplne ma dorazilo,ze prave Dominika je na osobnostiach.cz ked ona je osobnost kto nol napr.Michael Jackson?? ked ona je tu tak hoci ktora z nas a sa sem tiez moze dat a bude z nje,,osobnost ako z Dominiky" Dominika je uplne obycajne dievca....ktora z make-upom vyzera pripecene...ked je taka genialna a bez chyby a krasna jak vsetci hovorite preco chodi vsade s make-upom a je premalovana??ha?? a podla mna je to len moj nazor ale podla mna je uplne namyslelena baba a nema preco byt namyslena!!zato ako vyzera?? preboha ked si da hocikto z nas plno kozmetiky na seba kazdy tak bude vyzerat a nejde len o to ako vyzera ale aj aka je..a nic moc ani z charakteru ani vyzorovo a nie nezavidim jej...to som si ista!! takze Dominika si rovnaka ako vsetky ostatne dievcata!! skus vyst niekedy aj bez kozmetiky ktorej mas TONY na sebe!! s pozdravom Adka :D:D -
Dominička je nejhezči divkou ktera u mi se oblekat a spivat a vyjito zavidite jak mužete ja sice nemam dobrou gramatyku protože mam dyzlexie a mě se Dominička.Myslivcová liby je ji věrný skalnatý fanoušek Přemek. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
nwm
No nevím, taky ji neznám, ale že se přihlasila na osobnosti je fakt hodně. Viděla jsem ji akorát dvakrát v bravíčku a to je vše. V Bravo girl může být každá holka, která tam pošle fotku a oni ji vyberou. Nevím tedy proč ze sebe dělá nějakou osobnost, když skoro nic ještě nedokázala. Nezavidím ji ani nepomlouvám - je to můj názor. Možná když neměla nabarvené vlasy, vypadala jako každá normální holka, to je že má hlavu na blond je něco víc? Vzpamatujte se a zaměřte se na svůj styl, na sebe *3* Vždyt každá holka je hezká a nemusí být tak umělá. -
-
Re: nwm
souhlasim s tebou *1*
-
-
ahoj dominiko si moc krasna a sexy a telo a presa maš jeko afrodita bohyne laski *14*
-
kozy
na tý nový fotce v plavkách jí asi mamka musela hodně upravit prsa -
Ahoj Zdenčo,teda pardon jackie28 takovou fanynku bych taky chtěl mít.Aby všechno o mě a ode mně četla,vyhledávala mě na webu a psala o mě víc než novináři a měla růžovou i na profilové fotce. Tomu se říká zarytá fanynka:-)Takovou můžou Dominice závidět všechny ostatní celebrity. Tu její fotku s autogramem netrhej,jednou bude mít obrovskou cenu:-)
-
-
prosimtebe asg trhni si nohou....až ty dospěješ tak to bude div světa a všichni budou oslavovat *1* *1* jako promiň,aspoň nejsem blbá a naivní jako ty!!mám už svůj rozum a uznám si sama co je správný a co ne!!!a to že píšou o myslivečkovi pravdu?nic špatnýho nedělám!!a to že vám chci otevřít oči,aby jste mysleli reálně a vy mě ještě odsuzujete?fakt mi za to nestojíte twl...ale ono vám to časem dojde jak se chováte..ted ne protože jste malý naivní děti,ale taky vám to dojde!!jen doufám,že až dostanete rozum,že se toho dožiju *1*
-
-
tááák... nohou už jsem si trhnul a bylo to docela fajn, jen mě teď trochu bolí, div světa právě nastal, už jsem dospěl, oslavovala si? Bohužel nevím, jak si blbá a naivní, jestli jako já nebo ještě víc. Ty už máš svůj rozum?? A kdy si pro něj byla? A byla tam velká fronta, to by znamenalo, že se naše země konečně pohne dopředu, zatím je to špatný, jak tak koukám kolem sebe:-) Hele ty někde píšeš o nějakém Myslivečkovi? A kde to najdu, to bude nějaká knížka? Nechceš si založit firmu na otevírání očí. Ty pořád někomu otevíráš ty oči. Po ránu se mi blbě otevírají, tak bys mohla? Pro ten rozum si rád dojdu, ale raději někam jinam, než kde ho dávali tobě *1*
-
-
klidni hormon frajre na ty tvý urážky nemám náladu,jdi stupidní ase stupidníma lidma se nemá cenu hádat
-
-
-
Ehm Asg, mimochodem, krásné jméno, já tě nechápu, vlastně všechny, co se do jackie navážíte, dyť je to jedna z mála, která se chová normálně, jakože neobdivuje tu vaší dominičku a tak. *1* A trapný ste vy , který se s jackii hádaj, ne jackie *1* .
-
-
ahoj ISC,diky za tvuj obdiv k memu jmenu:-) To tve taky neni k zahozeni a profilova fotka...mmmm...nadhera. Asi uz jsem te nekde videl a musel jsem se hned zamilovat. A uz me to zase bere *14* Fakt se budeme bavit o Zdenicce? Ztrata casu, tak jenom...jak se chova fakt nevim. Ale to co pise a jak je furt nakyblovana na webu Dominiky a hlta co je noveho...jeste pred casem velka fanynka a ted anti? No, vsak ona dospeje. Ale ty...mmm...to je jina trida, rad te uvidim *14*
-
-
Ale copak copak, že by tady někdo měl taky problém se sprostými slovy? *1*
Mimochodem jdi někam:-))) *3* -
-
Zlatíčko, napiš mi kam bych to měl jít, stavím se u tebe a vezmu tě s sebou *1*
-
-
Ale prosim tě....
Já vim, že si myslíš, že bys TO MÍSTO beze mě nenašel, ale já ti v tomhle věřim:D. Neboj se, ty to najdeš *3* Takový lidi, jako ty na to maj nějakej instinkt *3* -
asg ty tvý dementní komenty by měli smazat,pá¨č je vidět,že se nad tim co napíšeš ani nezamyslíš....a víš co?takový jako ty nám za to nestojej takže čus
-
-
njn napsal jsem,ze te MILUJU a nemuzu bez tebe byt,ze jsi KRASNA a UZASNA. Ja vim,je to ode mne sproste,tak mi to zatrhli:-((
-
-
Jj Jackie. Di někam asg *1* napsala bych kam, ale zase by mě zablokovali, tak doufám že ti to dojde *3*
-
to jsi teda nenapsal,ale detail...kdyby jsi něco takovýho napsal-a o tom já nwm,vim o něčem přisprostlym,co se slovy miluju tě nemělo nic společnýho...tak zalez někam do pryč a už sem ty svý názory na nás rozumný nepiš!!!nás ty tvý názory nezajímaj,spíš se tý tvý stupiditě smějem *1* *1* že jo Kamí?
-
-
-
-
-
Si normální? Já žádnou růžovou profilovku nemám,ale detail *1* a fakt fanynka nejsem...spíš ANTI ale detail *1* a co meleš o fotce s autogramem?ŽÁDNOU takovou fotku nemám a ani bych jí od ní nechtěla!!!Dominika je P*ča *12* Vzpamatuj se!!!A to že vim jak to ba jejím blogu chodí,neznamená že jsem fanynka!!!namátkově jsem se tam byla podívat a můžu říct jediný-hodně si ta holka fandí,když chce radit jak na kluky a zkušenosti pořádně nemá...Ale ty to evidentně nechápeš-jak říkám já-lidská blbost vesmír jsou věčný-a je to tak...a kor když se najde tvoreček typu ty,co si myslí kdoví jaká fanynka nejsem!!sorry ale já jsem jedině anti!!a to nezměníš..ta holka dokázala kulový a myslí si že je pupek světa?tak to promin jsou lepší než ona a co něco dokázali-např.Johnny Depp,Michael Jackson...a tak jako nwm proč bych měla obdivovat růžovou kravičku co má i růžovej blboučkej mozeček.
-
-
hele jackie ty seš fakt divná holka...pokud dominiku tak nenavidiš,tak nad ní máš ohrnout nos a ignorovat jí....a ted se zamysli nad tim jaka jsi,jak se na tyhle dizkuzi chováš...není ti to trapný??? pomlouváš dominiku,tvoje názory a komenty se prakticky pořád opakují.... a jak s tebou někdo nesouhlasi,napíšeš dlouhej komentar,ve kterem dotycneho urážíš,a když už fakt nemáš žádný argumenty,vytáhneš otřepané-ach,vy fanoušci dominiky,jste tak trapný,začněte reálně žít,dominika nic nedokázala... abych to zkratila,jackinko,kdybych tě potkala tak ti dam do tlamy,aby ses vzpamatovala...
-
-
To by bylo skvělý kdybyste se potkaly... jackie by dala do tlamy tobě(nic ve zlým ale ty to potřebuješ víc) a svět by byl bohatší o dalšího inteligentího člověka:-) *3*
-
-
Hele asg, víš o tom, že Amanda taky napsala isabel? Opravil jsi jí jako Jackii? No vidíš, že ne *3*
Tak laskavě přestaň chytat lidi za slova *3* -
-
Ale Amanda mě nezajímá. To jen Jackie (tedy ty). To je případ pro psychiatra. A mě chybí jen pár zkoušek, takže pak pošlu adresu ordinace. Rád pomůžu*5*
-
-
isabel souhlasím s tebou...jsou to jelita radši je neřešit...budem ignorovat my je...jsou ještě hloupý a naivní aby realitu poznaly-holt je vidět že žijou v růžovým světě jako Dominika,a myslím si,že ty komenty za ty anonymy píše jedna a tatáž osoba...aby jsme si myslely,že je jich proti nám přesila *1* ach ta lidská hloupost *1*
-
-
Asg nejdřív s tím psychiatrem pomož sám sobě!!Slečny to nepotřebují.
-
Bože, kdy už lidi pochopíte, že nejsem Jackie???? Dyť ani nevim jak vypadá:D
PS:přeju ti hodně štěstí, abys ty zkoušky udělal,i když s tvojí inteligencí, no nejsem si jistá, ale i tak hodně štestí:D -
asg drž už pec a táhni někam *16*
-
hele, Isabell se píše s dvěma "l" a velkým "I", ale to by si měla zvládat.
-
asi tak
*1*
-
-
-
-
-
-
je mi vás líto....
Je mi líto všech lidí kteří kohokoli pomlouvají a ubližují mu.....některým co tady píšou nepomůže ani uprava fotek!!! Takže milá Domčo.....nečti to tady a dělej dál co se ti líbí...jsi nádherná holka a i kdyby tady psalo milion lidí nikdo ti to nevezme :-))) *3* -
-
Re: je mi vás líto....
me je lito spis tebe:Dsi ji asi nevidela live co??:D *1* -
-
Re: Re: je mi vás líto....
tjn asi tak..v reálu je ošklivá -
-
Re: Re: Re: je mi vás líto....
nic ve zlym ale je to tak..a nechápu jak tohleto může bejt v topce když nic nedokázala..do topky patří Michael Jackson-třeba *3* ten toho dokázal hodně..ale co dokázala ona?fotit bárbí fotky a špulit hubu-s prominutim *1* *1* *1*
-
-
-