Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je jí dobře??,

mno dominiiko .....tebe snad není dobře....neřeknu krásná tanečnce, roztleskavacka ,fotomodelka,barbie,a holka co ma mamku foto....ale to je vše...až budeš vyznamná modelka ..tak mi dej vědět a já změním názor...ale jinak si sqela holcina ale zaysli se co tady dělášššššššššššš..... ... *3* *7* *8* *15* *5*
  • Skvělá zpráva! Slyšel jsem, že Dominika skončila v anketě Skokan roku 2011 ve vyhledávání na Googlu na 4. místě! Pořadí bylo...1. Adele, 2. Amy Winehouse, 3. Steve Jobs, 4. Dominika Myslivcová... Tak a teď se zase může závistivcům začít vařit krev v těle *1* Schválně, kdo se ozve první *1*
  • ForChange
    Ahoj Domi,
    jsi skvělá, nádherná a já tě mám moc ráda!♥
    Chci být jako ty!♥
    • Dominika bude potěšena. Ale buď sama sebou *3*
  • ????

Mno takže už podle komentářů se dá poznat že se dělíte na dvě části za prvé část která ji obdivuje kvůli vzhledu a fotkám a druhá (do té zapadám i já) si myslí že tu nemá co dělat kdyz je jen hezka a objevila se párkrat v ňákym stupidnim časáku......
    Takže by se ten co ji sem dal měl zamyslet nad tim v čem se stala slavnou (pokud se sem nedala sama *1* )
  • panebože nechte už jackii bejt!!! ona je chytra a krasna holka a vy jste trapní ubožáci.upřímně-je mi vás líto.ja ji neznam,ale urcite je spokojena sama se sebou a nemusi vam nic zavidet-takze zavrete usta
    • ty, že ji neznáš? ale no tak...když se koukneš do zrcadla, tak koho tam vidíš?? *1*
    • jackie28
      a také děkuji za pochvalu,ale s tím že jsem krásná přeháníš ;) *4* ale přesto děkuji:)
      • a není ti to blbý, chválit sama sebe? no, tobě to asi blbý není *1*
      • No, to vážně přehání *15*
        • jackie28
          já vim že to přehání,ale holka nechtěla by ses sama kouknout do zrcadla?myslím že ty taky nejsi ideální *3*
          • Kristy Kristy Kristy,ty mě dostáváš do kolen.Prej že jackie není krásná...A to víš odkud?Viděla jsi jí někdy naživo?No jasný soudíš podle fota co?Mě přijde jackie jako atraktivní holčina a říkejte si o mě co chcete,že jsem úchylný atd...A vy jí jen závidíte-že je krásná,chytrá a má svůj rozum a svou upžímnost-to vy bohužel nemáte.Jděte se bodnout děťátka.
            • jackie28
              Míšo ty to zabíjíš... *1* ale máš pravdu:)Lukass je dospělej a těžko se bude bát čerta:D mimochodem díky za zastání:)
            • Čerta se tak bojí...Asi těžko když je dospělej nemyslíš?Spíš si chystej básničku ty aby tě čert neodnes.
            • Lukass, Lukass, Lukass, tak už jsi na kolenou a teď odprosit. Pořádně se všem omluv za to jak tady zlobíš, ještě přidej básničku a možná ti zítra Mikuláš něco přinese *1* A už buď hodnej jinak tě vezme do pytle čert a vezme tě s sebou *16* A to by byla škoda, takovej šikovnej klučina *3*
          • a proč by to měla dělat, Kristy neřeší sebe, ale tebe *3*
            • No a co že tu nemám foto to ti může být putna,jenže alespoň se tady nepovyšuju nad Jackii!!!Ne to jsi uhodla že není ošklivá,ale že není krásná o tom frajerko nepochybuj!!Myslím,že možná bys koukala,jaká je třeba kočka naživo-fotky zkreslujou jestli sis milá zlatá nevšimla...Mimochodem můžu říci že mě též není deset ale o 12 let více!Vím o čem mluvím.
            • Míša: Hlavně že ty tady profil máš a fotku též co? I když, kdo ví, jestli tady ten profil nemám, že *5* A desetiletá puberťačka? Jóóóóóóó to byli časy. Ale přidej k tomu deset let *3* A vážně netuším, co bych měla Jackie závidět. Když se podívám na tu její fotku, promiň, ale ne. Neříkám, že je ošklivá, ale zase není natolik krásná (jak tu někteří píší), abych jí měla co závidět, to vážně ne *3*
            • pro Míša: Ježíš a můžeš mi říct, co bych jí tak měla závidět? Já se do zrcadla dívala a myslím, že by jsi byla překvapená, kdyby jsi viděla to, co já *15* Ale to máš jedno, neřeš *3*
            • Kristy a Asg myslíte si že jste vtipný?Ne to ani náhodou,Jackie je náhodou krásná narozdíl od vás,upřímně je mi vás líto,jak jí závidíte..Ale víte co?|Podívejte se sami na sebe do zrcadla...Upřímně bych ty vaše ksichty vidět nechtěla. *1*
    • ahoj děkuji za zastání moc si toho vážím *4*
      • děkování sama sobě to nacvičuješ kde? před zrcadlem? *1*
  • opravdu chytrá hláška,Míšo-NEJSEM JACKIE ANI DOMINIKA A NIKDY JSEM NEBYLA-pochopitelne,pokud nejsi jackie now,v to případě jsi jí OPRAVDU NIKDY nemohla být :D chápeš? asi ne,ale co naděláme,vid? to neva,jsou i důležitější věci než inteligence-třeba láska nebo tak nějak. A že jsi zdenčina kámoška,vid že jo?
    • Holčičko,rozhodně chápu víc než ty.;)A ano je důležitá i láska,to uznám.Zdenču neznám,to opravdu ne,ale ráda bych jí poznala,je to fakt od pohledu milá slečna.
      • Tak se podívej do zrcadla a můžete se seznámit *1*
        • Asg bravo jsi tak vtipnej...Bravo tleská poslední řada twl..
        • twlé ty to vždycky zabiješ :D a míšinka bych řekla že není jackie,ale nějaká její kámoška,sestra nebo tak neco-vsadim se,ze jackie premlouva svoje zname,aby se ji sli zastat na diskuzi-aspon ze Lukass to uz zabalil-z těch jeho podlejzavejch komentu mi bylo vazne zle...a jeste neco pro misu-vubec,ale opravdu vubec jsi muj komentar nepochopila.narazela jsem na to,ze si napsala.nejsem dominika ani jackie a nikdy jsem nebyla-jestli to porad nechapes,jak jse ta veta stupidní,tak si ji precti nekolikrat-kdyz napises xze nekdo nejsi,tak je zcela zbytecne psat,ze si jim NIKDY nebyla-ja osobne neznam nikoho,kdo by se za svuj zivot menil z jedne osobnosti do druhe-leda ze by to byla schizofrenie :D tak uz to do p***le chapes,michalko?!?!?!?!?!?
          • s Míšou se vůbec neznám,netušim kdo to je...kámoška určo ne a sestra už vůbec jelikož sourozence nepěstuju *1*
  • Jak se říká, každej je nějakej. Ať je ta holka taková, jaká je, vypadá, že jí to jde, pro každýho v jiném slova smyslu. Asi je sama sebou. A lidi jí to žerou, nebo nežerou. Zajímáte se o ní? Zajímejte. Je vám u pr... jako mě? Tak jí aspoň nechte dejchat, společnost si to nějak přebere a pak se uvidí... Bohužel se společnost dere za mediálním úspěchem, budíž jí přáno. Sám se třeba divim, že jsem jí ještě neviděl v Blesku, který čtu jednou za měsíc, místo Trnky Brnky na pobavení.
    • Pekne a pravdive napsane. Presne tak to je. A v Blesku uz taky byla 15.2.2012.."Ceske holky, ktere se proslavily na internetu." Ma tam celou stranu, sikovna holka, ocividne uspesna, coz leckteri nemuzou prekousnout:-)
      • Fajn, teď trochu z jiného pohledu - tobě vážně nevadí, že ona je natolik hloupá, že jí kopírujou malý jedenáctiletý holky, že se v tak nízkém věku tak výrazně malujou, protože ona se jim dává za vzor, navíc je tak nechutně pitomá, že se s nima nechá fotit a ještě jim dává rady, jak se líp nalíčit atd atd atd? Přemýšlel jsi taky někdy nad tímhle? Já když ty fotky vidím, tak bych jí za tohle vrazila pár facek a ty holky bych hned poslala umýt si obličej. Co z nich jednou bude? A to nejsem žádná důchodkyně, do třiceti mi ještě nějaký ten rok zbývá. Právě za tohle jí já tolik nesnáším, protože je vážně blbá a ne že není.
        • A nemyslíš, že to je vše o výchově? Snad rodiče by měli děti vést k tomu, aby věděli, co ano a co ne. To že se někdo kouká na web Dominiky ještě neznamená, že se hned začne líčit a dělat to co ona. A pokud ano, tak to je jejich věc. To pak můžeš vrážet pár facek holkám, které nosí sukni, piercing, kouří atd. Prostě zfackuj všechny, na kterých se ti něco nelíbí(nejsi náhodou učitelka, že jo?). Tak to nech na rodičích. I když někdy, když ty rodiče vidím, tak si říkám, chudáci děti.
          • Je to taky o výchově, bohužel v dnešní době to spíš funguje tak, že rodiče mají na děti málo času a ty se potom chytěj čehokoliv. Jo Dominice bych za to facku vrazila, místo toho, aby se snažila jít jim příkladem, tak je svádí k tomuhle a je jí to šumák, takže pro mě je její inteligence na bodu nula. Ale to je jedno, on to každej jednou pozná. Jo a učitelka nejsem, nemusím mít učitelský diplom na to, abych poznala, když je něco špatně.
            Já chápu, že tobě to je taky šumák, hlavně že je na světě další prsatá blondýna, která ráda ukazuje výstřih a zadek a to je to nejdůležitější a po nás ať přijde potopa co?
            • A jakým že příkladem by jim to měla jít? Jako třeba chodit v dlouhých kalhotech, nebo nějaké školní uniformě, aby nosili nekřiklavé barvy. Takovéhle manýry tu zaváděl minulý režim, aby nikdo nevybočoval, nenosil trička s nápisy a nejlépe červený šátek na krku:-) Tak takovým nějakým příkladem? No potěš...ty si nějaká ředitelka zeměkoule, že budeš diktovat, jak by se měli všichni chovat a jak vypadat a co ani náhodou? Je tady svoboda a s tou si každý může naložit podle svého a za chování dětí zodpovídají jejich rodiče se svou výchovou. Takže fackování přenech jim a facku vraž sama sobě za své zkostnatělé názory. Vlastně proč...i ty máš právo a svobodu se projevovat.
  • mno..

mno...kdyz se na ni podivate treba na fotce kde je na te zlute ctyrkolce nebo na jakekoliv jine fotce ji do obliceje tak de poznta ze ma strasne hranaty oblicej...mela by si nejak jinak ucesat vlasy...jo a PS. k te fotce s tou motokarou...tam se asi zapomela namalovat protoze tam vypada s prominutim opravdu nevydarene....tot muj nazor *4*
    • Re: mno..

Hej lidi podivejte se na jeji blog..www.didlinka-d.blog.cz....to je pekna traparna..mno ale udelejte si svuj nazor...nicmene sem si rekla ze ji na jeji "blogisek" napisu nejaky pekny komentar...at se nad sebou holka zamysli...chcu videt jestli ho zverejni ;)..kdyz ne...je to jasne :D
  • Dominika je hezká holka,ale s tím make-upem to vážně přehání.
    • ne jen s makeupem ale s retuší...v reálu teda jako nic moc,když není nalíčená a vyretušovaná
    • Zas tak přehnané to není. Sluší jí to *3*
  • ať žije retuš!XD

Kámoška jí zná. Jednou viděla, jak mamka od Domči její fotky retušovala, zmenšila nos...apod. Myslím, že to k tomu uměleckému focení prostě patří a ať si dělá co chce, já se jí do toho plést nebudu.XD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit