-
Děcka víte co je sranda?Že Asg-je mi jedno jestli je to holka co se vydává za kluka nebo fakt kluk,nepochopí,že nejsem jediná osoba,které Dominika nesedla a obviňuje mě z toho,že se vydávám za jiné-Lukass,IsabelSwanCullen,Tejul a jiné...Jako fakt inteligence tohleto-v mém věku by mě nenapadlo se za někoho vydávat,páč tohleto že se někdo za někoho vydává je výsledek tuposti a je to děckárna-a z těch už jsem já vyrostla dávno!!Za druhé je prča v tom,že se tu asg snad hádá pouze se mnou a Isabel.Ale stejně se nejvíc naváží do mě a do toho,že mám rozum,což od ní/něj se čekat nedá.A za třetí je hustý to,že když tu píšou dospělý lidi,co se životem mají zkušenosti a který si též řeknou o Dominice svý a napíší sem svůj názor na ní,že se s nima Asg nehádá *1*Možná si tak může myslet že to píšu já to je tak maximum,ale víc z ní/něj nevyleze *1* A proč?Protože jestli je to opravdovej kluk,tak na to nemá koule.A jestliže je to holka,co si hraje na kluka,tak na to nemá víte co-nechci být sprostá-jinak by mi to admin bloknul
,výsledek si domyslete sami. *1* *1* -
-
Pokud tu pišou dospělí,co se životem mají zkušenosti,tak je to v pohodě a nemám důvod na ně reagovat. Takže reaguji pouze na tebe a tve dalsi vytvorene profily, protože to jsou fakt výplody chorobné mysli. Nekdy si to po sobe precti a pak uz se radeji neukazuj, protoze tvuj problem se nejmenuje Dominika, ale ty SAMA.
-
-
Fajn ale už nejsem takový dítě jako vy!!A ne nechovám se tak to vy...Jako pardon ale hádat se za pravdu kterou o Myslivci napíšu fakt nemusíte... *1*a ne zahrabat se nepůjdu mám celej život před sebou tak nwm proč bych to dělala..jako myslíte snad kvůli vám?Ani náhodou vy mi za to absolutně nestojíte *1* věřte mi nemám důvody se jít zahrabat,mám skvělou rodinu co mě podporuje,úžasný kámošky a toho nejbáječnějšího kluka pod sluncem...a kvůli těm svůj život nezahodim jen kvůli tomu,že mi to napíše nějaká banda malejch dětí-to vaše jdi se zahrabat apod... *1* *1* *1* Jo a pro smích?vám možná jo,těm co se mnou souhlasej ne zlato *3* a cpát vám to budu tak dlouho dokavad se vy se mnou budete hádat a nedostanete už konečně rozum *1* *1* a pro Asg kolikrát ti mám opakovat že z jiných profilů nepíšu?nevim k čemu by mi to bylo jako...
-
-
Zlatíčko jsem o celou polovinu starší než ty, takže na mě si h..u otvírat nebudeš. Místo toho, aby jsi se tedy chovala dospělě (jak o sobě tvrdíš, že dítě nejsi a z děckáren jsi vyrostla) a nechala to tady být, chováš se jako malý dítě na pískovišti, kterýmu sebrali bábovičku a pořád a pořád nám to tady budeš cpát do hlavy. Takhle se dospělý člověk opravdu nechová. Hádáš se za pravdu o Myslivcový. S kým se hádáš o tom, jaká Myslivcová je? Se mnou určitě ne. Já totiž s tou tvojí pravdou souhlasím, Myslivcová je nula, nezaslouží si tu být, mě jen štve, jak to tu pořád omýláš dokola a dokola a budeš omýlat dokola a místo toho, aby jsi si zachovala nějakou hrdost a zachovala se "dospěle", vzala to, napsala OK a už se k tomu nevracela, tak né, ty pokaždé zase začneš omýlat tu "pravdu" o Myslivcové. Uvědom si, že těm lidem, kteří Myslivcovou zářně obdivuji (a věř mi, že já k nim opravdu nepatřím, stačí si přečíst mé příspěvky a zjistíš, že jsem jí nikdy "neuctívala") to nevysvětlíš, pro ně bude pořád "hvězda".
-
-
ZLATÍČKO!!! ale uvědom si ze obe delate totez, jackie tady zamoruje diskuzi omílaním pravdy o myslivcový,ale ty tu zamorujes diskuzi omilanim pravdy o jackii. takže dej pokoj,pusinko :)
-
-
-
-
Ty že jsi dávno vyrostla s děckáren? Dyť je ti 17 zlato, ty jsi ještě dítě jak prase a taky se tady tak chováš, jako dítě. Ty nás tady budeš poučovat? Jdi už se zahrabat, tady na tebe nikdo není zvědavej. Jsi všem jen pro smích a totálně se tady ztrapňuješ. Přestaň nám tady cpát ty svoje názory, nikdo tu o ně nestojí. Bejt adminem, tak ti dávno podle tvojí IP adresy zablokuju vstup.
-
-
no newim
no je hezka to je pravda..ale ja newim pride mi ze si hraje na nakou dilinu z tech americkejch filmu...taky by me zajimalo jestli jeji rodice sou na ni pisny ze ve 14 nosi takovyhle veci a foti tyhle fotky....je sice hezky ze byla v casopisech ale myslim ze kdyby jeji mama nebyla fotografka tak ze nebude znama a nebude mit takhle hezky fotky.a taky mi pride ze se porad foti v obleceni playboye jako kdyby vsem nutila ze na to ma a ze je dilina......jinak ji teda rozhodne nezavidim radsi at o me nikdo nei nez aby me kazdej pomlouval... -
jééééééééé
ta je krásnáááá tak bych chtěla vypadat *14* -
-
Re: jééééééééé
Přesně... *1* *3*
Je opravdu nádherná.... *3* *4*
-
-
Okamžitě se tu přestaňte štěkat, spamovat a urážet se vzájemně nebo vám nechám zablokovat celou diskusi! A nehodlám se tu dohadovat s dětskými žvásty on(a) si začal(a) první a podobně! Buďto si tu povídejte normálně nebo si sem už nenapíšete! A že nemluvím to větru, to si pište!!
-
-
hudy jako promiň docvaklo mi,že jsi admin a že to myslíš vážně...ale ted ti něco napíšu jestli můžu.toto je diskuze a každý si sem může napsat co chce například upřímnej názor na tu Dominiku...že já jí vnímám jako povrchní a namyšlenou pipku co nemá na osobnostích co dělat a dětátkům se to nelíbí?to není můj problém...kdyby se nehádali jen kvůli upřímnýmu názoru nic nepíšu a nehádám se s nima...ale takhle?jako promin ale člověk se ozvat musí!ted si tu dětinsky nestěžuju jen píšu holý fakta.
-
Děcka, umíte všichni mňoukat? Tak do toho. Štěkání zakázáno *1* Jste někdo uražený? Já tedy nee, všechno se tu nese v duchu zábavy a trochy ironie, no problem *3* Já měl pocit, že si povídám normálně, no jo, ale co je normální, ví to někdo? Možná asi tak...to počasí fakt teď nestojí za nic, zdražili rohlíky, mě se nechce do školy, babičku už zase loupe v kříži. Tak to tu diskusi raději zablokuj. Stačí jen mazat vulgarity a spamy, to je v pořádku. Mňáááu *4*
-
-
Cheche
Jsem ANTI, mnoho lidí (hlavně anti) jí nadává, že chodí moc do solárka. A ze solárka je co? RAKOVINA. Nejsem nepřející osoba, ale... -
-
Re: Cheche
Rakovina je ze všeho..
-
-
..ale jakoby už měla život dávno za sebou..jestli mi rozumíte.. *6*
-
-
To je hezké,ale nic o tom životě neví. *1* měla by se už probrat z toho růžového snu a žít normální život.stejně kdyby se stala slavnou,nebude to mít lehké a skončí jako většina celebrit-začne fetovat,někde se uchlastá a nebo předávkuje práškama.
-
-
vua si super kocka fakt ta mam rad chcem ta mam 19 volam sa samo. *14*
-
Mě se Dominika líbí!!!
-
Kdo je při mně a má rád Domču tak mi napište na můj e- mail blondynkaruzovaazamilovana@email.cz
-
-
Tak to jentak takovýho člověka nenajdeš *1*
-
-
To není trvoje záležitost
-
-
kvitku ty jses fak re*ard
-
Muck, ty píč* vydlabaná :* :)
-
-
-
-
no jo
má to moc nabělené,ty vlasy,to nemám rád to jejich věčné přebarvování vlasů na takovou hnusnou barvu,co má ona