-
Miluji Vás a zbožnuji Dominiko
-
??
Odkud tu holku znam nekde jsem ji potkal *7* -
-
Re: ??
je z Ostravy
-
-
dominika? mam ta rad a aj ta milujem si super vo vidieach videl som vsetky a mouzem povedat ze si super a mas super JAAAAA vazne super. *14* *3*
-
a čeho mam nechat ???? psani
-
Dominičko přeji ti všechno nejlepší k tvým 18. narozeninám
-
no teda ja nwm,jackinko,pises ze dominika nemuze radit,protoze nema zadny zkusenost...ok,klidne bych verila,ze zadny nema,blbice jedna ruzova,na druhou stranu,ty bys zase nemela radit ostatnim,koho maj nebo nemaj mit radi,nebo co si maj o kom myslet-vsadila bych se,že ty toho o zivote vis stokrat min nez nejaka Myslivcova-a vysedavanim u netu a psanim otravnych komentaru rozhodne zadne zkusenosti neziskas,ty pipko :D
-
-
Slečna Jackie podle mě není pipka,ale slečna,co ví,o čem je život.Ví co chce,má rozum narozdíl od Vás tupců.Tak jí to nezáviďte závist není krásná vlastnost.
-
-
Hej Lukass, neopěvuj tu Jackii tolik, stejně ti nedá...lízátko *14*
-
-
Drž pysk a zalez hluboko pod zem.Víš čemu se milej zlatej divim?Že tě Tvůj otec nevy*cal za plot.Takovýho dementa.
-
-
Tak už jsem si pustil pysk a zase vylezl z pod země. Pak jsem šel za tátou a ukazoval mu tvůj komentář, jestli neví, co to je za slovo s tou hvězdičkou, že jsem takové nikde neviděl. A on mi říkal, že tě rád pozná a sejít se prý můžete u nějakého plotu, že ti něco ukáže *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Dominička je velmy pěkná divka a ne zasloužísi takové pomlouváni a sprosté nadavky na sebe tak prosim nepyšte když chcete ji pomlouvat. *5* *5* *5* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1* *1*
-
-
To se taky nesmíš dívat jenom na to, co má na sobě a jak je učesaná. Na tom vůbec nezáleží. Tato osoba jen škodí malým holkám. Pochopit to může ale jen ten, kdo nad tím chce přemýšlet.
-
-
hej MIchalko,vis co nechapu?jackie napsala(nebo jsi to byla ty? ted nevim),ze se vy dve spolu neznate.pokud je to pravda,tak jak ses dozvedela,ze je jackie krasna a chytra?? hmm hmm,kdyz uz lhat,jackie\michalko,tak aspon poradne,ano? :D
-
-
Miláčku kouknu se na Jackiinu fotku a vidim.A to že je chytrá soudím podle toho,co tu o té namyšlené barbínce píše,jelikož to je pravda.A mimochodem Jackie nelže,neznáme se a soudím Jackii podle toho co tu píše a podle fotky...Kdežto vy soudíte jen podle fota.Mimochodem nikdo tu nelže Jackie a já jsme každý někdo úplně jiný.Jsem Michaela jestli neumíš číst děvenko.Zamysli se nad sebou a tvýma úvahama a pak něco piš. *16*
-
-
Domča
Jsem 4x starší než Dominika.Dnes jsem ji prvně viděl v tv u Jana Krause.Připadá mi velmi sympatická a velmi ji fandím. -
-
Re: Domča
jo,ona byla v show Jana Krause?Aha,tak proto se tak vyšvihla až na 3.místo
-
-
Zbožnuji Vás Dominiko!!!!