Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo kolik dominika měří centimetrů?
    • jackie28
      je to trpajzlík je menší než já *1* *1* *1* *1* 160 simtebe
      • A to si říká modelka(Dominika),OMG to může jít na výstavu trpaslíků do zahrádky než na molo. *1* Tam by jí to sedlo víc. *1*
  • udivuje me,jackie,ze stale zijes v presvedceni,ze ti vsichni zavidi jak si chytra...parkrat si to tu naznacila. mimochodem si myslím,ze na dominiku utocis,protoze i kdyz je sice obcas trapna,je hezka! a ty...no..ehmm...priznejme si to.ach jo,ty komplexy,vid??
    • lolo zavři si laskavě ústa...ted se už s nikym nehádám,jelikož mi za to vy nestojíte!!ani jeden ani ten druhej a ani zbytek vás naivek!!věř mi komplexy nemám jsem taková jaká jsem no a co? *1* každej neni dokonalej a i když neoplývám krásou,jednu věc mám a to nemá Dominika-rozum holka,a ten se fakt blbě hledá.. *3* a ten jentak někdo nedostane...víš krásu můžeš získat tím že se třeba nalíčíš,popř.jako Dominika si necháš vyretušovat fotky *1* *1* ale rozum?ten jentak holka zlatá nezískáš *3* a víš co si myslim?že ty asi taky nebudeš žádná miss world tak se do mě nenavážej jo? *3* to je to co já píšu celou dobu,provokujete a pak se divíte,když vám někdo nadává,i když se o vás vůbec nemluví *1* *1*a dominika a hezká?jo možná jo,ale víš co?chtěla bych jí vidět bez nánosu makeupu a retuše,to už určo tak ohromně krásná neni..víš s retuší a zmalovaným obličejem je pěknej každej mám to vyzkoušený na sobě,jenže nejsem tak ubohá abych se schovávala za nánosy líčidel a retuš!!to se schovává jen trdlo,co se sebou spokojený neni a musí nedostatky zamaskovat,a víš jaký je pak překvapení,když toho člověka vidíš naživo,nezmalovanýho a nezretušovanýho?pak jsi akorát zklamaná,že na tebe nezírá to úžasný stvoření co jsi viděla na fotce,ale podle vás děs běs?stejnak to bude i s Domčou..tot můj názor,já tu končim;)bye
      • jackie, jackie28...jak to tak vypadá, tak se tu za tebe někdo vydává. Už si tu měla skončit, ne? A pořád se tu objevují tvoje žblebty.
        • neboj se nikdo se za mě nevydává-já si jen nenechám líbit rejpání a něco napsat musim *1*
      • Pochybuji o tom, zda-li máš rozum...člověk, který ho opravdu má, píše trochu jinak, hlavně se jím v každém komentáři neohání, neboť inteligentní člověk umí rozum skrývat a věnuje se věcem na vyšší úrovni a neřeší ve volném času Dominiku, i když já se ti vlastně ani nedivím, opravdu tě musí štvát, že je tak pěkná a ne jen to, proto na ni nadáváš-zkus si ale svou prestiž zvýšit jinak. Určitě jsi ta samá holka, která je jí posedlá i na anti stránkách Dominiky, myslím, že se jmenuješ Zdenča :D Když jsi tak inteligentní, zkus svůj velectěný rozum využít někde jinde, protože opravdu normální člověk si řekne, že tvoje ego není v pořádku. Je to k smíchu. A pokud tu budeme mluvit o líčidlech a o make-upu, tak mnoha dívkam nepomůžou ani tyto zázraky, chtěla bych vidět tebe hezky nalíčenou a s make-upem. Žijeme v 21. století, kdy líčení se a make-up jsou úplně normální. Zkus si někdy zajet do většího města, třeba do Prahy a sleduj, jak tam mladé slečny chodí pěkně nalíčené a oblékané, spousta kluků na nich může oči nechat. A není to o tom, že by si maskovaly svoje nedostatky, právě naopak. Spousta nesebevědomých a neatraktivních holek líčidla zavrhuje, bojuje tak proti těm hezkým holkám :D Tvůj rozum nazval každou namalovanou holku "trdlem", já tvrdím opak. :D A nezapomeň si ještě prostudovat to, jak se pozná retušovaná fotka, Dominika jich má spoustu neretušovaných. Neřiď se pravidlem-pěkná holka na fotce=retuš :D A radím ti dobře, už ji neřeš, nebo z toho zcvokneš :-) pokud se tak už nestalo. Není jí vlastně co závidět, hezké holky to mají ve společnosti opravadu těžké a ještě mnohem těžší, když jsou chytré, spousta jiných holek by to na jejich místě nezvládlo. *3*
        • jo to bys měla,já sama když mě hezky nalíčila kosmetička jsem se ani nepoznala,hned jsem byla někdo jinej..ale co ti to budu vysvětlovat že?nebudu se namáhat protože u vás to nemá cenu!!
          • a to že jí nemám ráda,neznamená že jí závidim,nemám co...nesnášim jí např.z důvoduže tady na osobnostech nemá co dělat protože nic nedokázala a je jako my-obyčejná holka...ale akorát s nosem nahoru a myslí si o sobě,kdoví jaká hvězda neni...ale je to nula...co osobnosti co něco dokázali hmm?nezasloužili by si bejt v topce oni?např.Michael Jackson,kterej je už kdovíkde v umístění?prostě ta holka neni celebrita-jen si to o sobě naivně myslí,že když jí maminka nafotí pár fotek že je star-bez maminky by nedokázala nic!!vůbec sem ta holka nepatří a už vůbec ne do umístění ve kterém je
            • no to teda opravdu ne!!!vysoko byla už dřív-a to jsem sem nenapsala ani čárku...to si uvědom...jooo a pak se jí možná zvýšila návštěvnost jen kvůli tomu,že každýho zajímalo kdo to je....takže to zas nesváděj na mě..když byla v topce mezi nejlepšíma tak jsem tu ještě nic nenapsala..začala jsem psát až když jsem jí za nějakej čas v tý topce viděla-nemysli si,že tu trávim každej den-víš já na to nemám ani čas....a když vy se jen hádáte kvůli tomu,že napíšu svůj názor,váš problém ne můj...když jsem sem napsala svůj jedinej názor na začátku a banda malejch holek se do mě začala navážet a psát mi,že píšu blbosti,tak jsem si řekla,že se s nima budu hádat tak dlouhodokud jim to necvakne-necvaklo,mě hádky ted spíš nuděj než bavěj a akorát se směju naivitě těch holek..ale ony to za pár let poznaj sami,že Dominika je namyšlená-ale pozná to ten,kdo dostane rozum a začne uvažovat;) jo a jentak mezi náma,aby se holčičky necítily dotčeny,že jsem něco o jejich naivitě napsala,znám i holky ve svym věku,který se jí snažej napodobit-prostě tady se ukazuje,jak lidi dovedou být jen hloupý a naivní a ještě kopírujou-neni nad to,aby člověk byl takový jakým je..a aby se nezůstalo jen u takových lidí,tak můžu říct,že mám dvanáctiletou sestřenku-taky tak trochu barbínka, ale ta když Myslivcovou viděla na fotce,sama řekla,že se oblíká jako k**va a že je namyšlená.
            • Do toho umístění jsi ji dostala ty sama, neboť pořadí nejoblíbenějších TOP osobností se seřazuje podle počtu zobrazení profilu osobnosti a ty tu zjevně trávíš hodně času.....a na ANTI stránkách jí taky děláš hezkou reklamu :-) ale to je z tvé strany zřejmě záměr, když máš ten rozum...A to, co píšeš, jsou blbosti, určitě tu holku vůbec neznáš :-) Nemít rád někoho, i když ho vlastně vůbec neznáš, je ta největší hloupost. A nemít rád někoho, protože je krásný nebo úspěšný, to je zas závist. Já jsem si s ní párkrát psala, psala si se mnou hezky, bez chyb a mělo to i hlavu a patu. Spousta holek působí namyšleně, ono je to ve společnosti někdy i lepší, všichni lidé nejsou zrovna příjemní a přející a každý si na tebe jen tak nedovolí. Ve skutečnosti jsou třeba fajn a nebo taky ne....to už záleží na člověku.
  • Dominika Myslivcová je hezká pěkná krásná sexy líbí se mi když zpívá tak tancuje hezky pěkně krásné sexy to se mně líbí oblíká se do růžových hadrech to je na Dominičce Myslivcové hezké pěkné krásné sexy PS miluji tě a budeme spolu vychovávat toho našeho syna *14* *14* *14* *14*
  • Jsem upřímnej blázínek a toho nezměníte:D Něco se vám na mě nelíbí?Tak si trhněte nohou já jací jste taky neřešim:D............jackie, kdepak já jsem to jen četl...aha ve tvém slavném profilu a vidím, že pěkně lžeš! Prý neřešíš...Dominiku řešíš furt ani spát z toho nemůžeš. Dokonce si vyráběla i anti videa apod. Prostě jsi Dominikou úplně postižena, jak by ses ji chtěla podobat a mít její úspěch a kluky a když tohle čteš, tak si zase koušeš nehty. Ty jsi totiž jako anorektička, která vůbec nevidí a nevnímá, jak na tom je a každému to vyvrací. Až nakonec nezbyde než se léčit. Ale věř, že ti držím palce, aby to s tebou dobře dopadlo a vrátila ses v pořádku vyléčená.
    • Asg jsi vpvypatlanej i*iot a ne*er se do ostatnich....co by nemohli prohlasit uprimnej nazor na nekoho...myslis ze dm jackii zajima nebo co? Tezko. Tady jde jen o dobro tech decek pro ktery je vzorem,akorat skonci jako sla*ky. Mslim ze dm se nikdo podobat nechce a na jackii obdivuji ze je sva a na nic si nehraje,stejne jako mikina. Proc by chtela mit kluky? Chapes ze ma pritele?uz to tu psala.fakt dm neni co zavidet,jestli si myslis ze jo,jdi se vysetrit leda tak ty.jackie a mikina jsou v poradku narozdil od tebe
      • Ty máš stejné chyby v textu a vyjadřování jako jackie, že by taky dvě identity? :-))
        • Mě do toho za a) netahej-nejsem tu jediný člověk,který Myslivce nesnáší a za b) neobviňuj mě,že mám chyby! Podívej se na sebe a jak ty píšeš a jaký blbosti vůbec píšeš a pak něco mel.Už mě ser*š...Takový lidi jako jsi ty by si měli skočit z mostu. Ty už si za ty tvoje blbý kecy nafackuj!
    • Asg, ty taky lžeš, píšeš, že jsi psal pod nickem Tobiáš a myslíš si, že jsme tak blbí a sežerem ti to. Možná, že DM by ti to věřila, zkus to na ní. *3* A nikdo se tady DM podobat nechce, možná jenom ty a praštěnej Kvítek Pamela...Ale Asg, co tu vlastně děláš, honem honem pospíchej na Dominičin web, třeba DM vynalezla novej způsob, jak kroutit zadkem, už to nedělá zleva doprava, ale zprava doleva. *1* A jako anorektička mi připadá spíš DM, která przní malý holky, neslyší a nevidí, že z nich akorát dělá lákadla na úchyláky.
  • mas pirsing nebo tetovani ? ? ? Mam te rada
    • love007
      Like!!!
  • Dominička je nejroztomilejší nejkrasnější divka není slepice a už vubec neni blba a znovu prosim nepomlouvejte a nehazejte na ni takovou špinu a tež ty hnusne lžy co tu o nas pišete raději tu nepište ti co pomlovate tu roztomilou s andělským hlaskem Dominička.Myslyvcová.skalnaty fanoušek Přemek. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Dominičko budu chodit jenom s tebou *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Nie moc slusne ja neviem nezda se ti to trochu...........
  • Dominiko jsi skvěla holka a moc se mi liby tve pisničky tvuj věrny anti fanoušek Přemek. *5* *5* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *2* *2*
    • Doničko maš velmi puvabny a sexi usměv ktery se mi liby tvuj nejvěrnějši anti fanošk Přemek.PS:Domičko me jmeno je Přemysl.Kamrád. s jsi promne tou super spěvačkou. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Dominičko maš puvabnou postavu a skvěle se oblekš ne jako česke celebrity. *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1*
  • A je to tady!!! Jackie se do toho pekne zamotala, cekal jsem, kdy to prijde. Ted uz je jasne, ze pise pod nekolika jmeny! Minimalne pod dvema, ale videl bych to, ze pod nekolika(lukass, Isabel, tejul). Kdyz si prectete reakce na me komentare, tak to jasne uvidite *1*
    Uz je jenom otazka, jestli je nemocna (schizofrenie)- to bych ji i litoval nebo jen prastena.
    • Tejul
      Jezisi jak by se Jackie mohla za me vydavat mozna maximalne ze by odnekud sehnala mou fotku co mam na profilu coz asi ne jelikoz ja a Jackie jsme se tu potkaly poprve a ani jsme se nikdy v zivote nevideli ale to je detail mysli si co chces a mimochodem vydavani za nekoho uz 17 letech davno vyslo z mody tak si trhni
      • Az na to,ze na te fotce nejsi ty:-)) Takze se za nekoho jineho vydavas.
        • Tejul
          Jo aha nejak moc chytry/á proc bych se za nekoho mela vydavat nerikej mi ze asi "za Jackii" protoze to ty nejlip umis jako treba " Jackie se se vydava za vice lidi (tejul,Lukass)" a pod..Ano hej vseci se tu za nekoho vydavaj ....Nekdy mi prijdes nemocný/á na hlavu ty a ne Jackie
      • tjn leda že by se nám chlapeček-popř.holčička vydávala za víc profilů...kdoví kolik tomu je let *1* *1*
  • Dominika mi trochu připomíná jednu holku se kterou jsem dřív kamarádila taky je to blondýnka a obléká se pořád jenom do růžové ... Ale na rozdíl od ní je Dominika skvělá *4* ! Vím že Dominiku pořád kritizují. Ale prostě je sama sebou !!! Když jsem psala že na rozdíl od ní je Dominika skvělá myslela jsem tím to že ta holka není sama sebou pořád si hraje na něco co není !!! všichni se jí kvůli tomu smějí : říkají jí MODELKA nebo RŮŽOVKA !!! *1*
    • Myslivcové se taky všichni smějí. A na rozdíl od té dívky, kterou tady popisuješ, se jí směje celý národ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit