Přejít na výpis diskuzí

Dominika Myslivcová

OSOBNOST 26.12.2008 
2067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Domča je nej!

Domčo, jsi úžasná a hlavně 6. v Topce!! Gratuluju :) *3* *1*
  • Domika má novou rubriku v Bravo GIRL! a za sebe můžu říct, že rady, které dává, mají úroveň, i když bych si za ní s žádostí o pomoc asi nepřišla. *4*
    Stručně: Dominiku moc v lásce nemám, ale tím, jak mluví o rodičích, apod. mě opravdu dostala, jelikož takhle od pohledu vypadá jako "cácorka", co si neváží pusy od táty. *15*
    Příjemně překvapila...
  • Jackie ti jsi hezká pěkná krásná sexy líbíš se mi
    • to mluvíš na mě?ne děkuju jsem zadaná
  • Jackie budu s tebou chodit jenom s tebou
  • agatka hanichova je lepci proroze neni blondina a je rozumejsi ale dimonika je ucitelkq holek aby se lybili kluku m protize bez kluku nejde zit holky bez nas bi ste bili v ptrdeli a dominiky si vaste jqko svoji ucitelky naroda stejnak nejvic miluju agatku ta je bohuztel pracharova a picha jeho a me ne ja asi budu btrecet treva se vispim aspo s dominkkou mislivoi inak se zabijuuuuuuu stejnak je agatka nejlepci, ma nejlepci polohy pry seksu-to je moje hobby a seks cu jen s agatkou mojou a nebo to skusim i s mislivocovou
    • booooze muj dalsi pakosaurus co tohle trdlo obdivuje...omg,prej vazte si dominiky ucitelky naroda...nemuzu z takovejch hloupejch kecu tvl *1*
  • Vše nej

Přeju všechno jky k narozeninám *3*
  • super ses krasna *3* *3* *3* *3* *3* *3* mas to SUPER NEVIM CO NA TYM MAJ *14* *14* *14* *14*
  • Na něco se zeptám: Je tady někdo kdo podporuje a obdivuje Dominiku Myslivcovou?? Když tak mi řekněte jestli funguje ten její blog ,,www.didlinka-d.blog.cz" Nesnáším: mikinu, Tobiáše, jackie28, dominika je p*ca a tak podobně=jste uhádaní blbečci co se tady jenom celý dny hádají a nic neumí, všechny komentáře tady máte vy, jen provokujete!!
    • jackie28
      Víš co drahoušku řeknu ti to takhle,my tě taky zrovna dvakrát nemusíme.Akorát se tu dobře bavíme nad tvou inteligencí a samozřejmě nad tím,co tu píše ASG. *1* Jste tak srandovně naivní,až to pěkný není. Jentak mezi náma,nám to žíly netrhá,že nás nemáš ráda.Holt pro pravdu se každý zlobí. Mimochodem rozhodně toho umim víc než Dominika. *3* Akorát nejsem tak ráchlá,abych nakrucovala zadek před kamerou či fotoaparátem.Víš existují lidi,který nemají prostě takové chování rádi-dyť se chová jak pětileté děcko,ne jak dospělá slečna.Je arogantní a myslí si že je totálně nejvíc sexy,když se nakrucuje,dělá ze sebe husu,na hubu napatlá tunu makeupu a co je nejroší,blbne malý děcka.Sorry,ale tohle není sexy,to o něčem svědčí.Ta holka zjevně nemá dostatek sebevědomí a tak si musí patlat na hubu makeup a jiný pitomosti. Bojí se,že by si jí nikdo nevšiml tak proto ze sebe dělá trapku. Ale Kvítku to ty nepochopíš,pochopíš to možná až za pár let a pak si budeš klepat na čelo,že jsi něco takového vůbec obdivovala.
  • Finguje vůbec ten její blog www.didlinka-d.blog.cz
    • a koho to zajima?stejne ma spoustu odpurcu a ty jsou zde na diskuzi,tak by me zajimalo,komu to cpes...jestli uchylakovi asg tak to chapu *1* *1* *1* bud to je clovek co ma opravdu vysoupanej mozek a maly naivni decko a nebo dospelej chlap kterej si nad jejima fotkama honi pero protoze na su*ani nikoho nema
      • ze bych se stal dospelym a obratil se na tebe, abych nekoho na to mel? *1*
        • A co když to psal chlap??? *1* *1*
          • Vy jste blbí, Domča je super a má na kluky stejný vkus jako já
            • Kvítek Pamela- kdo to říká ten to je,tomu se to rýmuje. *1* *3* Jsi blbá až to bolí.Ale co bysme čekali od blbky nemálo podobné Myslivcové *1* Nejsi náhodou Dominika? Že by ses zastávala sama sebe? *1* Mno i když takových zoufalců jako je DM po světě běhá. takže jen ráchlá fanynka,podej si ruku s Asg a jděte spolu světem a nepruďte. Každý si může vyjádřit svůj názor ať je jakýkoliv,jen tupec to nepochopí a bude druhému Dominiku vnucovat jak je úžasná i když není. *15*
            • Nehraj si na chytrou, jsi stejně blbá jako Dom.Mys.
  • tynka28

CoŽžÉÉ..

Hej tak to je mooc..tahle holka je možná hezká..ale tím že dělá modeling boco..atd..je na osbnostech..?xD

__NechÁpu..__ta Ky začnu fotit do časáku a dám se sem tvl...xP--*
    • Re: CoŽžÉÉ..

asi nejak tak...pac jesi tu ma profil zrovna ona,tk ho tu muze mit kazdej!!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit