-
Domčo potřebovala bych z ničím pomoc
a je to to že já mám rada 1kluka už 4roky a on mě ne :( -
Je to mladá mačka mi sa páči nie že by som bola lesba, ale namyslená mi ani nepríde a aj keby jo tak kto by nebol pri takomto bohatstva a taká mačka *3*
-
to je moc
hehehehe...tak to je moc...:D trapas ne??vždyt jenom fotí....a to díky své mámy..V této době dělá modeling snad každá druhá slečna...A myslím si že žádná osobnost není,neznámená to že je hezká tak už je to nějaká osobnost.. *15* *15* -
Když už jsi tady Asg, tak mi odpověz na moji otázku, v čem je Myslivcová tak talentovaná. Ráda bych se to konečně dozvěděla. Fakt nevím, kam ji zařadit, do jaké skupiny umělců.
-
-
Nikdy jsem neřekl, že je talentovaná a natož umělkyně. Pokud bych se měl zmínit o tom, co jí jde, tak je to to, co by mohlo závidět a závidí hodně vrstevníků i starších a to je, že umí upoutat pozornost, rozdmýchávat vášně, probudit diskusi kolem sebe, oslovit davy. Po tomhle touží všichni umělci - herci, zpěváci, celebrity a dokonce i politici. Kvůli tomu se zaprodávají peklu -třeba bulváru atd.
-
-
Tak ona každá holka, která se lacině předvádí, rozdmýchává vášně a umí upoutat pozornost.
-
-
No právě, a o tom to je:-) Diskutovat pak můžeme jen o slově "lacině".
-
-
Ano, ale lacinými holkami lidi většinou opovrhujou a Myslivcová je toho příkladem. Stačí se podívat na její oblíbenost na profilové stránce.
-
-
-
-
-
dominička a liborek
oni spolu zase chodí? *7* napište sem nějaké informace cokoi o těch dvou moc jim fandím jsou můj vzor *14* -
-
Re: dominička a liborek
tedka už spolem Dominika a Libor nec hodí
-
-
Kdo to je??
Muže mi nějaká fanynka této neznáme Dominiky vysvětlit co dělá na osobnosti.cz??*7* Čím se tak "proslavila"??Docela by mě to zajímalo,ptž kdyby si tady každý tanečník nebo holka,která si přivydělá tím,že někdy něco vyfotí do časopisu tak by tady ta stránka byla zahlcená a načítala by se tak pomalu,že by tu už nikdo nebyl!Panebože vždyt ona není miss ani nic podobného fakt mě dostáváte!! *1* -
-
Re: Kdo to je??
Souhlasim...podle mě je to ze srandy. -
to by mě taky zajímalo, co někdo takovej jako ona, dělá na osobnostech...to už tady pak může být fakt každej... *8* -
Nejsem fanynka,ale dominika se ničím neproslavila,ale její mamka je profesionální fotografka,takže jí fotí a byla asi 3x v ,,BRAVÍČKU''..A někteří sní dělají velkou ,,celebritu'' jen proto,že fotí..Což si myslím že v dnešní době už fotí každá třetí slečna
-
-
NÁHODOU
Já si myslím že jenom trapně závidíte...domča je náhodou dobrá a jako vbc proti ní nic nemám a vbc si o sobě nemyslí má pěkné fota a je prostě úspěšná tak jděte někam... *7* -
-
Re: NÁHODOU
s tim velice souhlasim ;)
i kdyz Dominiku neznam osobne nemuzu posoudit zda si o sobe mysli nebo ne ;)
ale na nektere namyslenosti neni vubec nic spatneho..nekdo o sobe vi,ze je krasnej a je i tak velice hodnej a milej a simpatickej ;) takze ono se neda jenom tak rict,ze kdyz je nekdo namyslenej musi bejt hned ten nejdebilnejsi..atd... *3* *1* -
Re: NÁHODOU
Soucitím a souhlasím s tebou...Dejte jí pokoj...jen závidíte že nejste tak dobří a hezcí jako ona...Jo a mimochodem většina lidí si myslí že Barbie jsou namyšlený fifleny tak to vypusťte z hlavy...Barbie jsou náhodou hodné milé...tak se uklidnite a hodně rychle!!!!!!!!!!! *5*
-
-
=D
hej no tak ja si tu udelam taky profil kdyz tu ma aji ona *3*
to si tu muzeme udelat profil vseci..ja sem myslela ze to je jenom pro opravdovy osobnosti co neco umeji a co neco dokazaly..a ne pro takovy ktery si sednou u vizazistky do kresla a pak nafoti par fotek..takze <'>(°-°)<'> *5* *5* *9* *13* -
-
ale
jo ale onma ma mmu co oti a je modelka je barbie ale no a co *15* ale blo mi to taky divny ze tu je -
Re: =D
jo jo uděláme tady s toho druhé libko *1*
-
-
No jo, Myslivcová ví, že dospělým lidem imponovat nemůže, natož někoho zaujmout, tak se zaměřila na tu nejrizikovější skupinu - malý děcka,ze kterých se snaží vychovat stejnou pakáž jako ona sama. Holky,jestli chcete skončit u tyče nebo v péčku,kopírujte Myslivcovou. Ubohost sama. Kdybych já měla děcka a zjistila bych,že fanděj týhle zmalovaný kreatúře, tak bych ten internet normálně odstřihla a měli by po. Alespoň bych je uchránila od zkaženosti a povrchního, lacinýho stylu života, který by je uvrhnul do špatný společnosti.
-
-
No vidíš, jak ti Dominika ukázala cestu. Ty teď víš, co nechceš pro své budoucí děti. Tak to je super, ještě že ji máme!
-
-
Ano, ona funguje jako odstrašující případ. Aspoň pro něco je užitečná.
-
-
-
.,.....
jo jasne, mozna je simpaticka a foti a je modelka a tancuje... ale to neni zadna vyjimka... ted foti kazdy druhy a tancuje kazdy treti... nwm co dela na OSOBNOSTECH!!!??? *16* *10* *1* -
-
Re: .,.....
tay to nechapu
-