-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151688965622911&set=a.174621222910.122404.150829147910&type=1&theater Omg ta holka me dostava do kolen, prej ze ji zavidime a ze jsme nic nedokazali... dukaz jeji arogance, staci rozkliknout odkaz *1* *1* *1*
-
-
Na to se dá říct jen jedno - pýcha předchází pád.
-
-
Domů jsem zoofala strašně se mi líbí jeden kluk ale já nevím jak mu to mám říct Domů prosím odepis mooooooooc dekuju cauky mnauky
-
Asg... Jej, pardon, Vašku! Já si spíš myslím, že Tobě něco vlezlo DO HLAVY, než že nám z nich něco nelibého leze ;) Zjevně Ti tam vlezl nějaký brouček a nakladl tam vajíčka. Ale i to se stává, to se dá taky vyřešit ;)
-
-
Tak mi poraď, jak to řešíš. A jak často to míváš, brrr...to bych nechtěl. Ale nic si z toho nedělej, hlavně když to umíš řešit:-)
-
spíš mu něco tlačí na mozek a chce to ven *1* nebo že by mozek před tím něčím utíkal? *1* tak už mu to ani nemyslí....obávám se že jestliže to takhle půjde dál-Vašek-ASG bude vypadat jako srdcová královna z Alenky v říši divů,taky bude mít hlavu z Dominiky jako škopek *1*
-
-
Héroický glób *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
Tak tohle mě pobavilo:
http://www.youtube.com/watch?v=p2TkSE7CDYw
Mám pocit, že si slečna tak trochu nevidí na špičku nosu. Prej "všichni chtějí být stejní jako já". To určitě, být tak primitivní a laciná, to bych si s ní fakt vyměnila. A nejlepší jsou tam ty dětský polonahý tanečnice a zmalovaný šestiletý holčičky. -
-
Teď jsem se koukla na to nový video, musela jsem po 10 vteřinách vypnout zvuk, to se nedalo poslouchat!Arogantní jak prase...Nechutný klip, z malých holek dělá malý kurvi*ky.Ne každý chce být jako ty Dominiko, prober se!
-
-
Jistý je to, že je arogantní až na půdu. Mezi dospělými si respekt nikdy nevybuduje, tak se obklopuje dětmi z mateřský školy, protože ještě nemají takový rozum a může jim nakdákat cokoliv. Právě proto jí obdivujou holky od 7 do 13 let, které o životě nic nevědí.
-
-
Myslivcová mě fakt baví tím, jak si myslí, že je nejlepší a nejkrásnější na světě a že za ní všichni polezou. No nevím, kdyby byla tak oblíbená, tak by jí měli rádi všichni. Umí jenom magořit malý holky a na nich si buduje ten svůj umělej sen, který se jí stejně jednou rozsype. Pýcha předchází pád. A tohle video mě utvrdilo v tom, že pyšná a arogantní je a pak se diví tomu,že jí všichni považujou za nafoukanou a arogantní. Prej " mám krásný obličej" nebo jak to tam zpívá. No děkuju Dominiko, ale ponechám si svůj obličej, jsem se sebou spokojená a navíc nevypadám o 8 let starší jako ty.
PS: Na tom úplně prvním záběru jsem si myslela, že tam místo ní je nějaká 35letá blondýna.
-
-
Bývalá BFFA s domčou
ja se s domčou znám.A dlouho.
Je to holka jako vy,která si taky utahuje,mluví sprostě.Normální holka.Každý má pravdu.Hodně ráda se chlubí fotkami,vytahuje se a chce mít nejvíce kluků z celé ovy (šampony)*9* Na druhou stranu se s ní můžete i smát.Holka vystřižená z filmu,která se baví s málokým a je namyšlená,ale se kterýma se baví,to stojí za to.Tak si to urovnejte. -
.
slečna je evidentní a obrovská chyba v Matrixu okamžitě ji smažte *1* -
-
Re: .
asi tak mno *1*
-
-
cotoxD
Ježiš!! To si ze mě dělá pr... *1* *1*
To už je vážně moc! To by mě zajímalo čím je slavná , tím že si udělala růžovej blog a dala si tam svý fotky? =D oh no sorry ale tohle je na mé přemýšlení až příliš :D *15* -
...
Vy co jí tak obdivujete a toužíte být krásné (ačkoli jste svým způsobem krásné) poradím vám :) Zmalujte si oči černými stíny, dejte si sukni ze které vám poleze prdel, tričko co nejupnutější a co nejkratší, nějakou růžovou kabelečku a růžovo rtěnečku, obarvěte se na blond a hurá na E55 protože ve 14 letech takto vypadat? Bože bože -
-
Re: ...
Přesně tak a podle mě, na svůj věk chodí až moc do solaria
-
-
Líbí se mi je to kočka:::
-
-
ty taky
-
Čauky
určo se ti líbí jen mí prsa vid ze jo
tak Čauky mňauky
Pinkslivcová
-
-
Upřímně? Kdo to je??? Vůbec nechápu co tu dělá.. (můj názor..)