-
Jenom k těm fotorománům - malým puberťačkám, který to žerou, je někdy ohromně těžký vysvětlit, že je to jen smyšlený příběh. Spousta mladých povýšených kraviček si to může vzít k srdci a můžou tak ponižovat jiné a budou si myslet, že je to OK, že je to jen sranda a přitom ani netuší, jak tím ubližujou. Sama jsem to zažila, když mi bylo 11, chodilo se mnou do třídy pár dilin, který si myslely, že ostatní jsou kus hadru a ponižovaly je, vysmívaly se za blbosti atd. Prostě psychická šikana, tak jak to prezentuje Myslivcová. Myslivcová je podle mě totálně blbá,že jí to nedochází, možná asi proto, že nikdy šikanu nezažila, tak si z toho dělá srandu. Mě to ale vtipný nepřijde. Možná to ani neví, ale těma stupiditama akorát přilévá olej do ohně. Však ono se jí to jednou vrátí a když o ní lidi píšou, že je blbá, tak mi to přijde hodně opodstatněný, protože chytrej člověk by tohle nikdy neudělal.
-
-
to mikina, jackie: Holky, to je mi vás upřímně líto, co jste zažily a přetrpěly. Každá zkušenost v životě je však potřebná a hodí se. Vás ty zážitky určitě posílily a dodaly vám lekci, která se projeví třeba v tom, že vy nikdy nic takového nikomu dělat nebudete a stanete se ochránkyní těch slabých a utlačovaných a až dospějete, třeba z vás budou právničky nebo policajtky apod.
A kdyby z vás byly učitelky, tak se moc přimlouvám, buďte férové a své případné komplexy si určitě nelečte na svých žácích. Když to vidím kolem sebe, tak je mi z mnoha učitelů zle, když vidím, na co si hrají. A když je potřeba něco správného udělat, tak selžou, jako v tvém uvedeném případě *13* -
Přesně tak souhlasím s tebou,sama jsem šikanou procházela od základní školy-tam byla psychická šikana a ničili mi oblečení,jednou v zimě mi takhle schovali zimní boty a já pak musela jet domů v pantoflích-to bylo venku 1,5 metru sněhu a nehorázně mi mrzli nohy,pak od zastávku jsem šla ještě 1,5 km pěšky,takže jako od nich to bylo hnusný,nebo mi taky roztříhali novou koženou bundu,když se to nahlásilo ředitelce a třídnímu tak to nechtěli ani řešit,takže zastání vůbec žádný.a to se táhlo až do třetáku na střední-sice mi ubližovali jen psychickyale i tak,nic příjemnýho...Holt si frajerka neuvědomuje co tímhle dělá,že akorát vypěstuje takový diliny,jako je ona,který se každýmu budou jen vysmívat.je totálně hloupá,ale s hlupáky nic nesvedem na to musí přijít sama,jak se chová.
-
-
to mikina, jackie: Tady je opravdu vidět, že o Dominice nic nevíte. Jasně, sledujete jak se projevuje mediálně, ale přece nikoho k šikaně nenabádá. Neříká lidem buďte zlí a ubližujte. Má určitý směr (vyjádřený růžovou-každý máme nějakou oblíbenou barvu) a chce se mít dobře (kdo ne). Ale kdybyste si přečetly její rady třeba v Bravogirl, tak jsou hodně rozumné a nikomu nic nenutí. Řekne svůj názor. Nevychovává, od toho má každý rodiče (a bohužel učitele ve škole, kteří můžou zneužívat své pozice)jen ukazuje určitý směr.
Snad nechcete říct, že když vidíte herce (třeba Pattinsona), který zahraje negativní roli, např. mlátí svou ženu, má rád černou, někoho zabije, tak o něm budete říkat, a psát, že je to špatný člověk, protože jste to viděli a četli. Dokud ho nepoznáte osobně a nějakou dobu, tak vůbec nevíte, jaký ten člověk je. Naopak může se prezentovat jako největší lidumil a co se pak z něj vyklube. Takže míň suďte a víc přemýšlejte. *3* -
-
Jackie, to je mi moc líto, že jsi tímhle prošla, je to fakt hnus, když se lidi k sobě takhle chovají. Tvoje šikana byla podstatně horší než moje. Když jsem si četla tenhle ubohej fotoromán, tak se mi ty vzpomínky tak trochu vrátily a myslím, že kdyby Myslivcová alespoň trochu věděla, jaké to je, tak by to nikdy nefotila.
U toho Pattinsona mě to přijde trochu jiný, protože ten se na svých fotkách tváří úplně normálně, kdežto Myslivcová na většině fotek vypadá dost povrchně, takže to budí podezření, že ve skutečnosti je stejná jako v tom fotorománu.
-
-
-
-
Ano souhlasim s Jackie ze pokud ji nekdy potkate tak se na vas ani nepodiva a radsi bude delat ze vas nikdy nepotkala myslim ze je opravdu zbytecne ji obdivovat jelikoz vlastne ani neni zaco tahle slecinka se tady na osobnosti dostala velkym omylem a ted toho jen vyuziva moje sestrenka s ni chodila do skoly nebo proste s ni neco mela spolecnyho ale nwm presne co a rikala mi ze kdyby jak vetsina vite nemela maminku fotografku tak se nestane to ze by mela diskuzi plnou toho ze je to kravka atd...no vzdyt ona vlastne nic jinyho nema nez Make-up a to je vse a taky me docela zarazi jak si nekteri jeji fanousci myslite ze my ji jen zavidime tak se pletete ja tedy bych ji rozhodne nic nezavidela a vlastne ani neni co ji zavidet mozna tak jeji idiotske ego,sobeckost...atd...To by nezavidel asi nikdo nikomu spise by ho to jeste od toho daneho cloveka odpuzovalo a to prave nas odpuzuje od dominiky...!!!!
Růžová je hnusná a na tohle můžu ríct jen jedno AŤ ŽIJE ČERNÁ A METAL A AŤ RŮŽOVÁ JEN CHCÍPÁ!!! -
-
To ze se nejaka Dominika Myslivcova narodila je stejny omyl jako kdyz se narodil Justin Bieber ....
-
-
:-)
jo hezka holka ale moc mlada *15* *8* -
;-)
ae jinak s váma docela souhlasím nemusela by tu být -
df
dominika?ehm ehm mužu řict že ji neznám jen z fotek a muzu uznat ze je fakt hezká.jj je hezka,kolik je na světě hezkých holek,ale nejsou slavne,protože nemaji mamku fotografku.Ja sama dělam modeling.těžce jsem se k tomu propracovala řeknu vam ze to vubec nebyla lehká cesta.a ted jsem na sebe pysna za to co jsem dokazala.což tahle holka nikdy byt nemuze.no ,ale když už ma takove výhody tak ji držím palečky *1* *1* *1* *1* -
To je ale klídek,když už tu Asg nepíše ty svoje žblepty že? *1*
-
-
jop, teď je píšeš ty *1* *7*
-
-
ty máš co řikat *1* *1* *1* píšeš tu jako bys byla do ní zabouchlá...jsi asi na holky že? *1*
-
-
A koho to tu máme dalšího s tím červeným nosem? Ano, je to náš oblíbený srandista Lukassss *1* Naše publikum rozhodně nikdy nezklame, taky potleesk *1* Tak copak nám předvede? Nechme se překvapit *3*
-
-
A koho tu máme s blbým mozkem?samozřejmě náš trapný ASG ten(nebo spíš ta?)nikdy nezklame *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
krávy
Holky, já bych vám všem tady nejraději vyliskala fakt. Jste úplně ubohé, dělat osobnost z někoho kdo nic neznamená. Ona je úúúúúúúúúplně normal. holka jako vy všechny. Dokázala ve svém životě něco? Jestli ano tak prosím. Jako vážně vy si vůůůůůůůůůbec neuvědomujete, co děláte. Hahahahaha se vám musím vysmát, vypadáte jako největší ubožačky na světě! Vyvyšovat někoho kdo za to vůůůůůůůůůůbec nestojí. Žijte si svůj život a ne život Dominiky. Každý den na jejím blogu, oh jak ubohé. Všechny bych vás chtěla osobně poznat, abych se vám vysmála! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *7* -
-
Re: krávy
netuším vubec co to je za holku a jak tak koukám fakt netuším co tu dělá někdo kdo není zádná osobnost pro náš kraj,česko,svět:) souhlasím s tvým příspěvkem:) *3*
-
-
Koukám, že tady ta diskuze nějak spí. Myslivcová už asi nikoho nezajímá. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Evelyn tys to naprosto vystihla :) mám stejný názor...myslivcová je prostě k smíchu :D
-
-
no to teda není k smíchu k smíchu ste tady vy kdo ji pomlouvají!!!!!!!! *16*
-
-
Zatím je to, dá se říct v pohodě-dokud tady je víc normálních lidí tak se tady dá diskutovat, ale když je tady víc naivních a nechápavých lidí než těch normálních tak je zbytečné diskutovat