-
GH
á tato holka je velmi pěkná ale popravdě řečeno sem ji ještě nikdy nevyděl ani neslyšel a to znám strašne moc osobností a že prej zpívá to taky vůbec fakt tuhle holku neznám mohli byste mi o níc něco říct jestli je to fakt osobnost nebo ne jinak já nevim *14* *14* -
Kristýna Myslivcová:Myslím si,že by to k něčemu bylo a konečně by aspoň někdo tu holku srazil ke zdi,protože tím jak se chová špiní nejen sama sebe,ale i ty kteří mají stejné přijmení třeba jako ty:)
-
-
Nejvíc to však odnášejí chudinky malé holky, které se jí snaží napodobit a přitom ani nevědí, jak je to nebezpečné. Stávají se z nich snadné kořisti pro pedofily. Myslivcová ještě přilévá olej do ohně. Vždyť je to každou chvíli ve zprávách, jak třeba přes facebook si potom tyhle načančaný a navoněný holky píšou s chlapama a vůbec netuší, co jsou ti chlapi zač. Je to vážně děs, že se tohle děje a Myslivcová tomu ještě napomáhá, protože má mozek ve výstřihu a vůbec jí to nedochází. Ta je tak blbá, až to tříská. Další přihlouplá husička na českém rybníčku, která se bude živit bulvárem, protože nic neumí. Patří do stejnýho pytle s Hanychovou, Mesarošovou a spol. To jsou stejný nuly jako ona. Slyšet je o nich jen hnus.
-
-
si proste P I Č A tak to pochop!!!! *16* *16*
-
No ty sju tak sexy. Ako to robíš? No tak ešte ednou ti davam velké ano. A prepačŤ mi to. ža ti písam slovensky. my hrajeme na kytaru a na saxík a housle. to ja vit. No a ednou mi kytara spadla dole. Mame i německého ovčáka Plutiga. Teda prepačt Pluta. Lenža moja mamčka mu ríká plutigo. to ja madarsky pluto. No a já sa volám Sofia Kollárová. A je mi 10 rokou. Som z Velkého Medera.
-
-
Ahoj. Ako sa voláš? Já som to zapoměla. Dnes mam sve 11 naroděniny. Ještě ednou prěpačt. Zě ti písám slovensky. Som tu len eden týdon a nenaučila som sa ešte česky. A pluto ma už po nekolikate kousle do noha. Tak zatom ahojky.
-
-
...
Proti Dominice (kromě toho že nevím co tu vůbec dělá), Hlavně nechápu jak může bejt 25. v žebříčku oblíbenosti a zanechávat za sebou lidi jako Demi Lovato, Zaca Efrona nebo třeba Ashley Greene !! Vždyť ona není nijak slavná, to že se párkrát nafotila do časáků nebo co to pořádně dělá a hned je tady ?? Neni v podstatě vůbec slavná a je 25. ??? To fakt nikdy nepochopím !!! *7* -
-
Re: ...
víš proč,protože to je česká stránka a chodí sem malé holčičky které milují svojí růžovou Dominiku,kdyby to byla světová stránka tak má poslední místo jisté *5*
-
-
Myslivcová si dost naivně myslí,že udělá s tím svým chováním a vystupováním díru do světa. Takových arogantních, odbarvených nanynek už tu bylo a jak některé skončily? V bordelech drogově závislé. Neříkám,že se to musí stát každému,ale tenhle šoubyznyzový svět je prolezlý špínou skrz naskrz a pokud do něj člověk nejde s čistými a nesobeckými úmysly,tak nemá šanci. Aby člověk v tomhle světě prorazil, musí se z něj stát mrcha. V podstatě mezi bulvárovými "hvězdami" nikdo čistý a spravedlivý ani být nemůže. Všichni mezi sebou soupeří,hážou na sebe špínu, podrážejí si nohy,jen aby byli první. Tihle lidi jsou neuvěřitelní sobci,schopni toho nejhoršího. Ty lepší a nezkažené hvězdy se v bulváru neobjevují,protože vědí,že je to chaos a bordel a hnus. Jestli Myslivcová míří do bulváru (jakože asi ano,protože nic neumí a bez bulváru se neproslaví),tak ji upřímně lituju,že se chce do téhle špíny namočit. Tam na nikoho nic dobrého nečeká. Docela by mě zajímalo,jak chce prorazit. Asi svými odhalenými fotkami a jestli se z ní stane něco podobného jako třeba Hanychová, tak to vážně potěš koště. Myslím si, že těchto dementních a sobeckých husiček už tu máme plný rybník a vážně by to chtělo, aby přišel někdo inteligentní a schopný,aby jim to pořádně natřel.
-
Dominika už neví jak by si přitáhla lidi na svojí stranu, tak vymýšlí různé de*entní soutěže ať už o boty, hadry a já nevim co... Docela trapárna, kdyby se chovala normálně tak si spíš k sobě lidi přitáhne, její chování lidi odrazuje. Ona už prostě neví jak si lidi přitáhnout tak musí dělat tohle. Pochybuju, že i kdyby nějaký anti v její soutěži vyhrál, tak že změní na ní názor, to možná jen ten, co se nechá zblbnout. *1* Musím se jí smát.
-
-
Přesně tak Jackie, kdyby se chovala normálně, tak si spíš získá obdiv lidí. Jestli bude dál pokračovat a natáčet takový arogantní písničky, tak jí brzy začnou opouštět i její fanoušci.
-
-
jackie28 : Naprosto s tebu souhlasim.Ty vypatlanci se ji zastavaj jen pro to ze ma prsa a tunu make-upu ... Ja bych se na ne i na ni vysrala ... Naprosto souhlasim s Raegem ...
Slečna Myslivcová je reklamou na piliny,
pro ní jsou Teletubies jako televizní noviny.
Vždycky když se svlíkne se její sláva zvedne,
ona je vlastně oteklá Natalia Sadness.
Tohle si pamatuju,je nejlepsi *1* -
-
díky za souhlas;) *3* já už na ně peču taky páč mi vypatlanci jako jsou oni za to nestojejí;) a Raego je hustej;) *1*
-
-
Takze lidi ti kteri jste muj prispevek pochopili tak nezkusime to navzajem se respektovat? Bylo by to tak lepsi vim ze asi samotne Domci to nemusi delat dobre pokud sem chodi protoze ja jsem pochopila ze soudit nekoho kdyz ho nejak neznam neni moc dobre a myslim ze by si to meli uvedomit i nekteri dalsi *3*
-
Kvítku Pamelo, nechci do tebe rejpat, ale píšeš, že když chce holka sbalit pěknýho kluka, tak se musí natřásat a že tohle vás DM učí. Přesně tohle musej dělat holky, které nemají žádné sebevědomí, protože přirozeně hezká holka, která je zdravě sebevědomá a dokáže zajmout svojí inteligencí a důvtipem se nepotřebuje před klukem chovat jak laciná atrakce, aby na něj udělala dojem,chápeš to??? To je to, co nás rozděluje. Já být chlapem, tak o takovou lůzu bych ani nezakopla, protože je jasný, že holka, která se takhle chová, dá prostě každýmu.
-
-
Takový holky co si myslí, že když se natřesou, že jsou děsně sexy jsou pro mě s velkým prominutím krávy co mají v mozku nablito...Máš pravdu Miki
-
No a? Starej se o sebe! Pravdou je, že kdo na sebe nedá ani trochu make upu anenamaluje si řasy řasenkou tak je prostě neatraktivní no!!! Já ale chci být sexy!!! A chci toho nejoblíbenějšího a nejvysněnějšího kluka všech holek víš?
-
-
Proč bych se měla starat o sebe? Já mám před svým prahem zameteno. Atraktivní je právě holka,která se vůbec nelíčí,nebo jen když si dá lehce řasenku.Tohle je zmalovaný jako plakát. Když chceš být sexy budiž,tvoje volba.Ale pak nefňukej až tě nějakej úch*lák pře*ikne.
-
-
Miki tady není co vysvětlovat.Teď to dotyčná osoba nepochopí.Možná za pár let až bude starší.
-
-
Já vím, když mě prostě fascinuje s prominutím ta jejich blbost a tupost a nepochopím, jak se někdo může chovat tak přízemně a lacině. Kde se to v těch lidech prostě bere? Je to vážně smutný, když se někdo takhle chová.
-
-