-
Edit Piaf
Je to uzasna zpevacka nebo spis byla ale kdy tolik nepila a trochu se setrila tak by mohla mnohem dele zpivat a vubec zit. ale byla tu podivuhodna zena co dokazala to dokaze malo kdo snad by se dalo rict ze tohle nedokaze nikdo.A při vysoveni jejiho jmena a nedej buch kdyz uslisim zpivat tuto zpevacku v radiu tak mi naskocí husí kuze a představuji si ji jak zpiva a jak ma zavrene oci a proziva sve pisne!Mysli ze člověk podobneho genia se již nenarodí.Ale kazdo padne fapu ze lide se lisi a nekomu se tento muj nazor bude zdat hloupy a reknes si ze o ni nic nevim jak se chovala ve společnosti ze když byla v naladě že urazela koho jen mohla a pozdeji kdyz ji slava prerostala pres hlavu tak byla rozmazlená a stacilo malo na to aby ji nekdo vytočil ale ale pro mne to bude vzdy ta nejlepsi zpevacka na světě!!!!!! -
edith piaf
byla a pořád zůstává tou nejlepší šanzonierkou na světě,jen molokdo dokaze zustat v pametti tolika milionou a snad i miliard lidí po cém světě,myslím že dokud na tehle planetě budou lide tak ze na ni nikdy nezapomenou
*14* *14* *14* *14* *14* -
Hvězda s velkým H
Edith Piaf je Hvězdou - a skutečně s velkým H - chansonů. Vždyť její písně jsou plné citu. Její hlas má velký rozsah. Sama měla pohnutý osud a to se v jejím projevu vždy odráželo - ať v hudbě či v osobním životě. Zajímavé je i její často mylně ováděné datum úmrtí, no originalita se nezapře. -
-
Re: Hvězda s velkým H
Zrovna jsem zhlédla film Edith 'Piaf a musím říci, že jsem po celou dobu seděla jak přikovaná.'Žena malého vzrůstu, nádherného a nezaměnitelného hlasu s těžkým životem, ve kterém zažila pouze jednou lásku, která pro ni byla vším.Ale je to další důkaz toho, že kdo nepozná lásku v dětsví, nedokáže žít normální život.
-
-
janička
byl to krásnej film,edith měla bohatej život kterej bych z poloviny přála všm těm snobákům kteří nic ve svým životě nedokážou jen rozhazovat peníze rodičů a myslí si jaky nejsou star přitom to jsou unudění chudáci co nepoznaj nikdy co je to život *7* -
Právě jsem dočet knihu o Edith od její sestry Simony - super.Je k neuvěření co všehno se dá za život stačit a dokázat.
-
-
Re:
Cauky,mohly byjste mi prosím napsat autora knihy o Edith Piaf a název pokud se to jmenuje jinak, ráda bych si ji přečetla.Díky -
Re:
Je krásný pocit vidět že někdo dokáže natočit něco tak úžasného o tak úžasné osobě, je dlouho co jsem četl knihu ale každá věta mi utkvěla v paměti, včera jsem viděl film při fabiofestu Edith Piaf a nevěřil jsem že něco může překonat knihu která se nedalala nečíst, po dvou a půl hodině jsem si uvědomil jakou dokonalost se někomu podařilo natočit!Moc dokonalé je to další životní zážitek*doporučuji všem podívejte se, kdo četl knihu!!!!! *14* -
Re:
Naprostý souhlas s vámi! *4* -
Re:
ano kniha je naprosto úžasné, je skvěle napsaná
-
-
edit
Vcera jsem byla v kine na jejim filmu byli tam 16cti leti az po seniory a nikdo nikdo ao tam tud neodesel bez jedine slzicky na tento film bych vzala vsechny lidicky kteri maji radi sanson. a ty co ji nadavas ty kretene ty to mu nezorumis!!!!!!!!!!!!!!!!!! jdi se bodnout hovado!!!!!!!!!!§ *16* *1* -
:)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Edith_ Piaf !!!Lidičky tady na této stránce je snad všechno!!! -
Ahoj
Edith je ta nej zpšvačka kterou zná. Ještě jsem neslyšela nic lepšího. A co ty? -
ahojik, uvitam vse o edit piaf, nevite, kde by se dali sehnat jei stare filmy??? kdyztak piste na bagsy@centrum.cz *5*
-
všechno nejlepší mám moc rada tvoje písničky a tebe taky!!!! velká škoda že už nejsi mezi náma. Moje nejoblíbenejší písnička od tebe je Non je regrette rien!