-
Edith
*3* *4* *14* -
Kybel ...
nevidím žádný smysl reagovat na jeho příspěvek. Prostě hlupák zůstane hlupákem a jeho životní tragédií je to, že to nikdy nepochopí; a jako hlupák i zemře ... -
-
Re: Kybel ...
zemřela brzo jestli nevíš ty hlupáků debilní *15* *15* *15*
-
-
prodám knihu
prodám knihu od Simone Berteaut:
Edith Piaf
(408 str., foto, vydáno r. 1985)
zájemci, ozvěte se prosím na e-mail,
díky
n.natalie@atlas.cz -
zpívá krásně ♥ vyděla jsem aji o ní ten film nechtěla by mít život jako ona :( ale obdivujuji fakt krásně zpíva♥nechápu♥
zpívá krásně ♥ vyděla jsem aji o ní ten film nechtěla by mít život jako ona :( ale obdivujuji fakt krásně zpíva♥ nechápu♥ *1* -
FILM _bude..
Ahoj, chtěla jsem uklidnit první tazatelku,starší filmy neznám,ale právě probíhá natáčení nového filmu s názvem : Edit Piaff..tak vydrž,určitě to bude stát za to .. :) -
Edith Piaf
Zdravím,
Myslím si,že nemůžeme nikoho soudit,když jsme ho neznali. Určitě to neměla lehké narodila se přímo na ulici prostitutce otec jí pak předal babičce rovněž prostitutce a proto nechápu proč jí sama chvíli byla a spíše se neponaučila a začla jiný život - mohlo vše dopadanout jinak. Aspoň si myslím já *9* -
byla zvlastni..
jako az do nedavna sem si myslela ze je to jen "obycejna" slavna zpevacka..ale ted sem si o ni na wikipedii precetla jeji zivotopis-a jako muj nazor j etakovej ze je divna..jako jedna nechapu proc je jeji zivotopis tolik myslifikovan(dyt kdo by tomu veril ze prozila vsechno to vsechno co se o ni rika)..jeji realny a pravdivy zivotopis je prijatelny..le proste nechapu ze sama ho nikdy nezverejnila a nechala kolem sebe sirit ty famy..asi to nemela moc v hlave vporadku..samorzejme to nemeni nic na tom ze vyborne zpiva..ale jeji chovani je divny..jinak si to na ty wikipedii prectete-je to zajimavy.. *3* -
edith...ma chanteur favori!:-)
Edith je giganticka osobnost.je to clovek ktereho si vazne vazim.at se o ni rika cokoliv!a nechapu proc ji tu nekteri nazyvaji s**** a podobne.chapu ze mame kazdy jiny vkus a kazdemu se libi neco jineho ae napsat o ni vycet takovych prasaren mi prijde absurdni...1.) mas pro to naky duvod proc ji takhle nazyvas????...,,miluju" lidi kteri o nekom tvrdi ze je kreten ae nevedi proc...to jsou lide bez vlastniho nazoru avetsinou intelektualne na bodu mrazu...ae nechci nikoho urazit. kdyz se ti neco nelibi musis mit prece duvod...a kdyz ne tak nelez do fora o edith piaf!
a za dalsi musime si uvedomit ze lide typu edith maji zivot starsne slozity sam o sebe....jsou vetsinou osameli,ceka na ni tisice lidi, ktere nezajima jak ji zrovna je ae chteji po ni jen aby zpivala...to neni lehke...pak se nedivim ze si holt necim pomahala aby to vydrzela..myslim ze bych se chovala stejne!! -
prostě Édith
Taky něco málo řeknu... chápu,že ji někteří lidi nemusí, jiní ji milují..já ji miluju, tedy to všechno,co jsem si o ní přečetla,čemu jsem se rozhodla věřit i to,co je opravdu pravda. Té malé velké dámy si prvně moc vážím, být nejlepší ženskou zpěvačkou své doby,to je dost dobrý..a je jedno jedno,jestli to byla francouzská holka z ulice nebo rodiny, jestli ji Leplée objevil na chodníku nebo mu ji dohodila její máma,kolik z nás má bezva zázemí a třeba i talent,ale kdo se dostane až tak vysoko,že ho i 45let po smrti prostě zná každý???... A jaký byla bojovník,měla silnou vůli a neustále se s něčím musela prát...i bez jejího mlžení je jasný,že to měla těžký... umřela ji holčička,tak jako tak to muselo být strašný! Marcel,autonehody, Douglas,drogy,alkohol,revma... a přece měla ohromnou vůli zpívat...nejenom,že dávala a že ji okrádali (myslím,že i o tom věděla...)..ale dávala i jinak...lidi, vždyť ona umřela z určitý míry i pro nás... tak nemocná byla- a zpívala...byl to její život..a nejenom tam stát a pro sebe zpívat,zpívala pro nás... ona dávala (a taky brala ),až se celá rozdala,doslova... trochu patosu : bez zpěvu by umřela,ale zpíváním se zabíjela... pro nás....
Tak i ti,co ji nesnáší by se mohli zamyslet,už jen to že znají její jméno i 45 let po její smrti... to je úspěch! Kolik takových zná jméno takových hvězd jako Gloria Swanson - a že byla slavná,ale až tak jako Édith??? Nebo Marie Dubas, tedy - Dubas znám jen kvůli Édith... Édith tu bude pořád...říká se,že umělci neumírají... to je fakt,ale někteří jsou mezi lidma holt vidět víc...Jak třeba Édith :-) -
-
Re: prostě Édith
přesně tak...lip bych to nenapsala a myslím, že ten, kdo ji odsuzuje, vubec nepochopil čím vším si musela projít a co všechno vytrpěla..
-
-
Křeslo pro hosta - vzpomínka na Edith Piaf
Zjistila jsem že v Kyjích v kulturním domě dělají vzpomínkový večer.
18.6.2010 od 19:00 hod 90.-/ 45.- www.kvizpraha14.cz
*3*