Přejít na výpis diskuzí

Édith Piaf

OSOBNOST 31.12.2006 
103 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Edith

Já musím přizna, že jsem byl naprosto nadšen z filmu o Edith. ...kdosit tu píše, že to vše nemohla zažít a proč ne? To co dnes děláme a zažíváme my tomu by pro zmenu asi nevěřila ona! Člověk všechno v životě neuřídí ale důležité je to co tu zanechá a když si u toho ještě život užije dle svého gusta proč ne!
    konec konců kdo z vás by nechtěl zažít monstrózní oslavy po monstrózním úspěchu co?
  • hrdinka

mam 16 a citala som edith piaf ...najprv som si myslela ze je to len nejaka kniha ktorou zabijem cas a o rok si ani nebudem pamatat ze som tu knihu drzala niekedy v rukach..ale opak bol pravdou uz hned prva strana ma zaujala a rozosmiala o jej rodine ktora bola uplne INA ako v dnesnej dobe...EDITH ma tak nadchla ze som ju citala s ocakavanim bez prestavok nechapala som tomu (kedze som neprecila asi ziadnu knihu dokonca)ako ma to zaujalo..STRASNE SA MI TO PACILO ...teraz kazdy den si najako spomeniem na moju EDITH ...momentalne je mojou hrdnkou.......CHCELA by som ju poznat
  • Film

Potřebuji sehnat film. *3*
    • Re: Film

Ahoj mam ten film doma jestli myslis ten s Marion,tak muzu vypalit a poslat *3*

V nakladatelství Levné knihy je v současné době k dostání DVD film o Edith, bohužel jen ve španělštině (myslím, že za 39,- Kč).
  • Vše nejlepší Edith.

I když tě nemůžeme vidět v současnosti na živo nebo v televizi,zůstaneš vždycky v naších vzpomínkách a srdcích.A proto Ti přeji vše nejlepší k narozeninám. *4* *14*
  • Včera měla Édithka výročí smrti....chudinka, ona mi tak chybí, tak chybí.......... *13*
  • Úžasná

tato zpěvačka byla vážně úžasná. měla nádherný hlas, jen je škoda, že tak brzy odešla. *9*
  • hledám film

Nemáte, prosím, někdo radu, kde bych mohla sehnat životopisný film Edith Piaf? Předem díky za odpovědě na e-mail. irenakoci@seznam.cz
  • Film

včera jsem byla v kině na filmu o Edith...bylo to naprosto úžasný! člověk jí měl až chvílema plné zuby, ale člověk jí fandil a litoval...závěr rozbrečel nejednu divačku...báječný film o báječné osobnosti

víte co? EDIT PIAF JE TA NEJLEPŠÍ SPĚVAČKA NA SVĚTĚ !!!! PREDHONÍ I AVRIL LAVIGNE JAKO ŽE JI MAM RADA!!!!!!!!!! EDIT EDIT EDIT EDIT!!!!!!!!! *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* *9* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9*
      • Re: Re: Film

Srovnávat Edith s Avril snad ani nejde :-)
  • úžasná Edith

Film o Edith jsem také viděla a naprosto mě uchvátil. Musím říct, že všem v našem městském sále chvilku dalo, než se z toho vzpamatovali. Od té doby na Edith často myslím a její hudbu zbožňuju. Četla jsem o Edith knížku. Edithin životopis napsala její sestra, která většinu života strávila s ní a které Edith říkala „Momonka“. Ne všechno se v jejím životě stalo tak, jak ve filmu popisuje režisér, ale v podstatě je film pravdivý. Edith žila krátce, ale za dva. Měla sice mnoho milenců, ale to proto, že neuměla žít bez lásky. Život neměla jednoduchý - prožila několik autonehod, byla nemocná. To kvůli velkým bolestem byla závislá na morfiu. Co film neukazuje je skutečnost, že svou závislost překonala a vyléčila se z ní. Edith byla živel, ani nehody a nemoci ji nezlomily. Samozřejmě neměla jen kladné vlastnosti, byla i trochu panovačná a co si umínila, to musela mít. Co však musela zažít se snad nedá ani popsat. Od bídy, žebrání a zpívání na ulici, spaní na jedné posteli se svou sestrou a zároveň i s přítelem, přes její úžasnou slávu až po předčasnou a bolestivou smrt. Zemřela však v přítomnosti jejího mladého manžela, který ji nadevše miloval a staral se o ni až do konce. Tomu říkám láska!
    • Re: úžasná Edith

Včera jsem poprvé viděla film. Byl úžasný a moooc se mi líbil. Mám Edithiny chansony velmi ráda a konec filmu sem obrečela
  • Nechápu..

Nechápu, jak ji může někdo nenávidět, je úžasná, ten film sem viděla snad stokrát a písničky... to je prostě nádhera x)... Ale podle mě byla moc namyšlená...ale jinač byla super prostě to k ní patřilo, prožila si hrozné věci x(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit