Přejít na výpis diskuzí

Édith Piaf

OSOBNOST 31.12.2006 
103 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janik62

Edith Piaf je a bude dlouho jedničkou...! 🌸

Ona tak nemůže být předehnaná jinou takhle dobrou šansoniérkou...🌺

Mám všechny její CD i její knihy...🌼

Podle mě to nemohla být nějaká alkoholička, ale trpěla už od svého dětství a její život byl opravdu moc složitý a smutný....🌹

Čest její památce... 🕊

• Edith Piaf

Souhlasím s prvním příspěvkem. Edith Piaf poslouchám od útlého mládí. Jiný hlas mě od té doby tolik nezaujal. Jediná, jedinečná... tak o ní psali už ve své době různí znalci v tomto oboru. Nazpívala přes tři sta šansonů. Jsou jediné, jedinečné...
    • Re: Edith Piaf

Naprosto s tebou souhlasím...Je to u mě nejlepší zpěvačka všech dob,nikdo na ní nemá a nebude mít.Nevíš o nějakém filmečku?Mám jen ten ve Španělštině *9* Díky.
  • Edith je prostě třída!! Ta hudba je živá dodnes...
  • Navstivte moji stranku www.edithpiaf.unas.cz. Najdete tam vsechno o Edith PIaf.
  • Miluju Edith Piaf.Její písne jsou skvělé.Odporoučím www.paroles.net
  • Také ji miluju, jsem už od deseti let naprosto uchvácena jejím hlasem, životem, osobností... Jak někdo takový může už být mrtev? Je to hrozně nespravedlivé.
  • Poraďte - nejlepší album

ahoj. Mohl byste mi někdo poradit, jaký album je od Edith Piaf nejlepší. Přítel vždy chtěl mít její CD, ale nevím, které koupit, je jich celkem hodně... co nějaké Best of? Děkuju.
  • a ten film se natáčí v Praze!!!
  • Divadlo

Asi před rokem jsem viděla představení Vrabčák z předměstí v podání plzeňského divadla, jako Edith Piaf zpívala Radka Fišarová - nic lepšího jsem nikdy na divadle neviděla, až z toho šel mráz po zádech. Vřele doporučuju. Na základě toho jsem si sehnala životopisnou knihu od její nevlastní sestry - přečetla jsem ji za tři dny.
  • Nenávidím tu svini

Edith Piaf je kráva. A svině. Ani nevíte, jak velká... mám z tý chcíplý ropuchy referát;kdyby nebyla už pod kytičkama, nakopal bych jí do toho jejího tlustýho, nabubřelýho, hnusnýho, zhnilého posranýho, ojetého(bez ochrany), zkurveného zadku!!!!!! PS:Nenávidím ji, no a vás taky!!!!
    • Re: Nenávidím tu svini

Ty pako jedno zjebaný! Co si to vůbec dovoluješ?! Podívej se jak si dopadl ty. Dřebíš na svý velký prdeli u počítače a urážíš hvězdy! Kokot prví úrovně seš! *16*

už chápu proč si neregistrovaný uživatel :-) Debile

Už je to pomalu dva roky, co jsi napsal svůj příspěvek. Doufám, že jsi téhož roku ve škole propadl a dnes už nejsi nebo jsi čím dál větší chudák.
      Takto se o Edith nemluví a poznáš to sám, dočkáš se *4*

Je mi Vás líto ... Už dlouho jsem nepotkala tak primitivního člověka, jako jste Vy.

víš co já bych ti udělala? *7* Až budeš mrtvej a budu muset o tobě udělat referát, tak tam napíšu ,že jsi byl takový prase,takovej vepř,že se to ani nedá popsat!!!!!!!!!!!!!! *15* běž si zaspívat Milorda, běž si chraptit tou krásnou Francouštinou! *16* *8* běž se vycpat! Doufám že TY A TVŮJ!!!TLUSTEJ ZADEK se OOOOMMMMLLLLUUUUVVVVÍÍÍTTTTEEE *8* TO NATO DĚLÁŠ TY ,CO????????

Já si nemyslím, že by Edith Piaf měla tlustý a velký zadek...Spíš si myslím, že je to ta nejlepší zpěvačka, kterou kdy nejen Francie měla....To jen ty jsi český prase, které neví co mluví a česky tě také moc nenaučily...už jen to svědčí o tom, co jsi zač...Jednoduše: JSI TA NEJVĚTŠÍ SRAČKA!!!!!!
      Edith Piaf *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Nenávidím tu svini

Tak jsem si přečetla poměrně dost vzkazů reagujících na komentář Nenávidím tu svini...
        Peoplové, já chápu, že jste se chtěli zastat úžasné Edith, ale že vám to stojí za to, vyjadřovat se k tomu ubohému "čemusi", co zřejmě, když Bůh rozdával rozum, stálo hodně, ale skutečně hodně vzadu. Ne, nemám pro to více slov, poněvadž mi každé příjde jako bych házela perly praseti.
        Edith je byla prazvláštní osobnost. Jestli ji někdo soudíte podle filmu, děláte chybu. Ano, film zachycuje její život, ale jestli vás opravdu zajímá, "jak to bylo doopravdy", pak si přečtěte knihu Edith Piaf, kterou napsala její sestra Simone Berteautová, kterou ve filmu (a i ve skutečnosti tomu tak bylo) Edith oslovuje "Momonko".
        Netroufám si říci, jaká byla. Neznala jsem jí a nemůžu ji soudit podle toho, co si o ní myslí zbytek světa. Znám jen její tvorbu a pár historek, které se o ní tradují, toť vše - a z toho člověka nepoznáte. Každopádně tím, co měla v hrdle a co s tím dokázala se navždy zapsala do hudební historie a ať už ji budou lidé milovat či nenávidět, vždycky to bude ona - jedinečná, neobyčejná, velká EDITH PIAF...
        Peace *4*
        • Re: Re: Re: Nenávidím tu svini

Dala jsem na tvoji radu a knihu jsem si přečetla. Díky filmu, který jsem viděla asi před 2 měsíci, jsem ji začala milovat. Díky knize se mi začala jevit jako velice, velice psychicky narušená osoba. Všimla sis, že jí bylo jedno, že by jí mohla umřít sestra, hlavně když bude žít Marcel??? Co si o tom myslíš? (Ptám se tě, protože nikoho jiného, kdo to četl, neznám) *4*
          • ???

Ahojkys, prosím Tě jaká to byla kniha?? Dík *4*

lidi co je tohle za člověka?najděte mi ho prosím Vás.Nakopu mu tu jeho prdel až začne zpívat francouzsky.píše že psal referát...kdo ho psal s ním tak dejte vědět

takovéto umělkyně od boha obdarované se narodí jen párkrát za náš život a proto nemouhu pochopit že se může najít někdo tak omezený a nazvat tuto superzpěvačku sviní.viva la piaf

prachobyčejná 85

je opravdu nechutné to co tu ten člověk napsal.No člověk?kdyby měl v sobě alespoň trochu lidskosti nic takového by napsat nemohl.Chápu,žejsou fanoušci a odpůrci,ale jsme v roce 2008 a už od základní školy nás učí asertivnosti,úctě,respektu...poku d tohle všechno nemáš od přírody,zkus se to alepoň naučit.Opravdu se sem ani jinam tvůj výrok nehodil.
        Edith nebyla svatoušek,a nepomohla jí v tom ani doba ani společnost ve které žila,ale měla nenahraditelný hlas a projev.Vím o čem mluvím.

No tak takhle se projevila tvoje inteligene? Jestli tě ,žere ,že o ní musíš psát referát?Tak ho nepiš..Když jseš tak drsnej ne? *(TO DRSNEJ JE HODNĚ IRONICKÉ)..No jestli se takhle chováš normálně..Tak nikomu nezáviď ,že se o něm mluví i po smrti..

***Ještě dodatek k předešlému vzkazu..Ptž po tvé smrti nikdo ani řádek nenapíše..

je mi Tě totálně líto, takhle se ztrapňovat a mít tak ubohé názory a ještě s nimi unavovat nás pohodáře, kteří si Edit umí vychutnat, je úžasná.A jestli si schopen si přečíst názory ostatních lidí na Tebe, tak vidíš, jak si ve Tvé omezenosti zůstal SÁM

napis adresu a ja okamzite prijedu a dam ti brez hubu ze se z toho poseres,asi mas naky problemy ze musis psat takyve picoviny ze a nezahrajevej si semnou vazim 110 kilo a delam kickbox tak bacha na me joooo *9* *9* *9* *9* *9* *5* *5* *5* *16* *16* *16*

no nevím no ale plácáš tu pěkny voloviny, kdybys opravdu vážil 110kg a dělal kickbox tak s tím tady nemachruješ... *13* *1*

tak to jsi blbec
      • edit byla jednicka

vubec nechapete co si vytrpela a i presto dokazala tolik krasnych pisni jestli ji nenavidite tak si to nechte pro sebe me je nabliti kdyz ctu ty vase kydy *9* *10* *16*
    • Ubožáku!

Ty jsi naprostý ubožák,se tak vyjadřovat o člověku,kterému ty nešaháš ani po ktníky.Dokázal jsi v životě něco,kromě vypouštění vulgárních slov se svých úst?Ty už se to nevyjadřuj,tohle je seriozní debata se seriozními lidmi,což ty mezi ně nepatříš!Ubožáku!

nad jeji smrti plakali mnozí...nad tou tvou...nevim,nevim...

jestli takhle nadáváš na každé téma tvého referátu,tak to asi daleko nedotáhneš a nejspíš skončíš na ulici s infarktem *1*

Ty nemůžeš být ani člověk *7* , protože i ten nejmenší človíček má alespoň jiskřiču inteligence ty ani nevíš co to slovo znamená. *7*

ty si hnusnej vymrdanej curak komu tady cpes nakej refrerat ty curaku jeden shnilej vubec tomu nerozumis kdyz by ses stoural vic v prdeli udal by si lip *16* vy vsichni co o ni takhle hnusne mluvite si nic jinyho nezaslouzite nez zit byt v ty dobe aby ste pochopili jake to byli krusne chvile a jake bylo jeji detstvi!!!!! vy ste akorat rozmazleni parchanti ceho si neumite vubec vazit Co? udelate taky diru do sveta jako ona??? tak otom silne pochybuju ji si pamatuje CELI SVET!!!!!!!! a vas co po vas zustane tady na Zemi az chcipnete vy smradi !!! nic!! vubec nic ale po ni tady zustalo mnoho!!! *5* *16* *9*
      • Ty se nejdřív nauč česky. A proč nepíšeš s háčky a čárky? Žiješ snad v cizině?!

Také jsem viděla film o Edith.Měla pestrý život,zažila bídu bolest,ponížení a utrpení. Svým způsobem se na ni i usmálo štěstí a její hlas,to byl ten nejcennější dar.Nikdo z nás v té době nežil. Nikdo nemůže posuzovat a už vůbec ne odsuzovat!

Ahoj Radko. Jen by mě zajímalo, co jsi dokázala ty. Žila jsi snad v tý době? Pochybuju... to bys totiž už asi měla základní vzdělání a věděla, že Celý svět se píše s Y... Udělala jsi díru do světa? Možná ses o to pokusila tímhle článkem, ale ten spíš pobaví, než cokoliv jiného. Myslíš, že po tobě něco zůstane? Ó, ano... Tento nádherný příspěvek, na který budeme všichni ještě dlouho vzpomínat... Je mi tě opravdu líto... *4* *3*

Ty si hnusná svině! Stejná jako ten kreteén, co psal ten debilní příspěvek... Víš, že ses te
        ď snížila k němu?! Co útočíš na nás, ty krávo?! *7* *10* *16*

trochu slovníku slušnějšího by to chtělo dámo

Možná to mělo být vtipné, ale nějak se to nepovedlo. Holt -IQ tykve. *15*

Jsi naprosto nechutnej a po tom,co jsi napsal,bezcharakterní člověk.Je to pěkně ubohý a přála bych ti,aby ti taky někdo pěkně nakopal a aby ses vzpamatoval!! *16*

Až budeš psát referát o sobě, taky se budeš chtít nakopat do zadku?

hééj! Trefa, to se ti povedlo *15* *1* *1*

Ježiš tak kuli tomuhle vymaštěnýmu človjeku bych si nplejtvala slovní zásobu..to je prostě osoba bez mozku...jak tohle dokážeš říct o někom tak ÚŽASNYM jako byla Edith??? Dybys aspoň dokázal to co ona...ale ty bys jí mohl olizovat podrážky..ani to ne!!!

Myslím že po tom cos tady napsal by tě spousta lidí pověsila na první strom. Cos v životě dokázal ty dobytku ?

Bezpáteřní omezenej živočich.Víc slov by pro někoho,jako jsi ty byla věčná škoda!!!

Ubožáku. Nic jiného tě nevystihuje líp.

Je to hrozné ale když čtu některé příspěvky jako tvůj tak nutně musí člověk dojít k názoru, že takového patvora jako jsi ty je nejlepší odstranit ze společnosti a světa.

Co o ní vlastně víš, co sis o Edith přečetl, že máš tak ukvapené soudy?
        Jen desetina toho co zažila by tě dohnala k sebevraždě.

jsi kokot bez mozku. je m líto, že jsem se musel snížit k takovému výroku, ale Tvoje výroky to zaslouží

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit