-
Re: strange
Závist *13* -
Re: Re: Re: strange
KDYŽ TADY VŠICHNI PÍŠETE JAK JSOU VE STRÁŽNICI HEZČÍ HOLKY TAK PROČ SE NAM TEDA NEJDOU UKÁZAT DO MISS???JE TO VŠECHNO JENOM O ZÁVISTI!!! -
Re: Re: strange
Koneckonců ve Strážnici jsou i jiná děvčata a i pěknější než tyhle Bučková a Hadašová dohromady. -
Re: strange
To máš pravdu a snad je hodně naivní. A Hadašová,to ani nemluvě ,hrozná "pipka".Nejlepší z těch strážnických děvčat je moderátorka Iveta Kořínková.Inteligentní,příjem ná a na nic se nehraje. -
strange
Má takový falešný a strojený výraz... -
Pro X
X:To bych chtěla vidět tebe! Jestli Eliška a Zuzana jsou nány s vydlema v ruce tak to ty musíš být asi něco víc než oni dvě! Oni aspon něco dokázaly, ale ty určitě ne! A jak podle tebe vypadá štíhlá postava? Štíhlejší než oni jsou už jenom anorektičky! Něco tady smrdí! Není to závist? -
Re: Re: Re: Mě se to líbí, že je Eliška panna.
no tak jako muzes mit kazdyho chlapa na kteryho se podivas ale otazka jeslti on chce i tebe.. no a to ze ses v dveceti jedna letech panna..no tak co ji ti jinyho zbyva nez ze ses na to hrda..ja uz panna nejsem a sem na sebe taky hrda!!!! -
Re: nic moc
přesně tak, chtěla bych vidět tebe :D -
Je náááádhernáááá
Tohle je snad ta nejkrááááásnější holka na světě. Jsi překrásná Eliško *14* *14* *14* -
Re: nic moc
Když ste všichni tak chytří všichni si myslíte jak jsou naše Miss škaredé tak se tam jděte sami ukázat!Je to všechno jenom o závisti.Mnoho lidi se nedostane tam kde je Eliška dnes a proto tady píšete takové nesmysli.A srovnávat Moravu a Čechy .. trošku trapny ne?? *1* -
nic moc
Ona ani Jandová se mi nelíbí. Jsou to typické moravské nanyny s vidlema v rukách. Nemají tak pěkné štíhlé postavy jako miss z Čech a neumí se chovat ve společnosti. -
Re: Re: nechápu
domis muzou jit uz nak od 15 *15* -
Eliška
Jako já nevím, ale ona je krásná taková přirozená, ne jak ty zmalované ostatní modelky. Navíc je velmi milá... Jako vy závistiví lidi byste se měli stydět, je jasné, že byste chtěli být tam, kde je ona, ale hold jste asi dobří v něčem jiném, tak ji nechte *3* -
Moc moc pěkná
Eliška je moje bohyně moc ji miluji *14* *14* -
Krása zostane napořád
Ja si myslím že Eliška je v pohodě holka prože ji znám ze Strážnice a nikdy bych nezapoměl přece na Strážničanku ale chtěl bych ty říc že než si byla miss tak si byla ke každému trohu upřímná a ted se stebe stala ta miss tak asi každého odsuzuješ *9* *9* *9* *9* *4* jsi takoví *5* *5* *5* *14* *14* -
ona
kamoš jezdí do brna za jejím bratrem na historickej šerm a prej je totálně blbá,na jednom taboře prý dělala instruktorku ikdyž sama ani šermovat neuměla a učila to ty mladý:-D njn modelky sou sice pěkný ale to iq roste jenom dolu -
K R Á S A !
Je krásna, fakt naozaj !!! -
Re: Re: Re: Mě se to líbí, že je Eliška panna.
V tom, jak píšeš že jsi herečka a nej na světě už naznačuje, že je něco v nepořádku. Předpokládám, že jsi právě ta hnuska, co ji nikdo nechce. A taky se bojím o tvůj další vývoj, protože holka, co má životní kredo trápit chlapy je divná, no nechtěl bych s tebou nic mít, fakt. Po takové nafoukané protivce, co si myslí, že kluci chcou jen sex a oxiduje je, po té neslintá, kočičko, fakt nikdo, ač by byla sebehezčí. Naopak obyčejná holka mě může zaujmout svou přirozeností, když se směje, je vtipná a inteligentní. A pokud holka není ještě rozhodnutá, tak klidně chvíli počkám, láska je mocná čarodějka. Ale nemám rád holky, co jsou svým způsobem "divné", většinou za tím něco je a taková zařezaná panna by se mi stejně v životě neosvědčila.Sex není utrpení, jinak by asi nebyl námětem x zamilovaných filmů, viz. Rome a Julie, a většinou se holky poprvé bojí, ale zároven těší.Ty to spíš bereš jako nějaké využití ze strany muže, z čehož předpokládám, že se ti ještě neprobudily hormony, takže kolik ti doopravdy je ? 12-14 ? -
Odvaha se cení
Vim co to je šoubyznys, sama jsem herečka a cejtim jak je tvrdej... obdivuju Eliščinu odvahu bejt svá a plout proti proudu... Přeju jí, ať se drží, nikdy se nevzdává svých ideálů, i já v ně věřim a spousta dalších v ty ideály věří, jen nemaj odvahu je projevit.
Elišce fandim a přeju jí jen to nejlepší. -
Re: Re: Mě se to líbí, že je Eliška panna.
Hele neurážej holky kterejm je víc jak 20 a jsou panny, jo? Mě je 21 a jsem hrdá na to že jsem panna, a je to tak jen a pouze proto, že miluju svý tělo.. abys věděl tak já jsem mimořádně hezká holka a neznám jedinýho muže kterej by po mě neslintal... takže pannnství se netýká jen ošklivek brouku!
No jo no teď mi asi spousta lidí odepíše že jsem děsně namyšlená supermrcha co kluky láká do sítí a pak jim nedá ani ň... jo to je fakt, jenomže - já to tak prostě cítim, miluju svý tělo natolik moc, že ho nedám jen tak někomu... si počkám na toho nej co bude stát za to, a ještě předtim než dostane vytouženou trofej mi bude muset odpřisáhnout věrnost u oltáře. Zadarmo ani kuře nehrabe.
Ha ha.. námitka že pannenství do svatby je naivní? Ha ha.. tak se koukněte na mě.. mrcha k pohledání... trápim kluky jak se dá... jenomže oni to mrchy stejnak dotáhnou nejdál..
A moje zkušenost s chlapama? Narozdíl od mých hodných kamarárek co daj každýmu kdo pěkně poprosí, můžu mít každýho chlapa na kterýho se podívám.